9 kristály az anyagi jólét bevonzására

Nincs raktáron
9  kristály az anyagi jólét bevonzására
1 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft

9 kristály az anyagi jólét bevonzására, rendezésére.
10*100mm-es üvegbe zárva.

Felhasznált kristályok:

  • Citrin
  • Pirit
  • Jade
  • Aventurin
  • Tigrisszem
  • Malachit
  • Peridot
  • Hegyikristály
  • Amazonit

A kristályokat üveg pálcába töltöttem, melyet elhelyezhetsz a lakás gazdagság sarkába, vagy a pénz bevonzásához készíts gazdagság vázát, megtöltve kincsekkel, csillogó ékkövekkel, fém pénzekkel, alakíts ki gazdagság sarkot, ahová kerülnek a pénzt vonzó kincseid; pocakos Buddha szobor, Pénz fa, szerencsefa.

Ma már a legtöbb ember számára ismert a kristályok gyógyító hatása, de nem mindenki tudja, hogy ezek a csodás kövek nemcsak az emberi lelket szolgálhatják, hanem kifejezetten vonzhatják a pénzt is. Azok akik használják, megerősíthetik gazdagságukat és megbecsülésüket a társadalomban úgy, hogy képesek vonzani és összpontosítani a jólét erőit.
Számos különböző kristályból álló pénzt vonzó spirálokat, köröket és amuletteket alkothatunk, és ezek egyaránt alkalmasak lehetnek az emberi szeretet, a jó sors és a siker vonzására. Javíthatjuk a sikert, pénzügyi jólétet, tiszteletet és a kívánt célok megvalósítását is.

 

 

 

 

Részletek

...és hogy segítenek a kristályok?

1. Citrin

Azoknak, akik a pénzt és a vagyont negatív energiaforrásnak tekintik, a citrin feloldja a hiedelmeit. Aranyló fénye híres az erőteljes pozitív energiáról és a napfonat csakra megtisztításáról. Segít felszámolni az önbizalmi blokkokat, amelyek hátráltatnak bennünket abban, hogy hozzánk vándoroljon a pénz.

2. Pirit

Nem véletlenül hívják a bolondok aranyának. Megtévesztő színe miatt olyan, mint az igazi arany, ám éppen emiatt nincs benne semmi bolondság! Minden pénzzel kapcsolatos elakadást felold és segít ráhangolódni a jólét energiájára. Oldja a szegénységtudatot, szerencsét hoz és segít meghozni a bőséget az életedbe

3. Zöld Jade

A szerencse egyik legfontosabb kövének tartják a világon. A zöld jáde mindig örömet hoz, és a kínai történelemben a harmónia és gazdagság vonzására használták. Mindemellett az energiája segít megőrizni a nyugalmat, függetlenül attól, hogy éppen milyen anyagi gondok sújtanak. Megnyugtató képessége azt jelenti, hogy nem hozol elhamarkodott döntéseket. Végezetül: szerencsés helyzeteket teremt neked.

4. Zöld Aventurin

Az aventurin a bőség és gazdagság energiáját hordozza. Azok, akik többet akarnak valamiből az életükben; legyen szó több szeretetről, több szabadságról, több időről, több önbizalomról vagy több gyógyulásról az aventurin támogatni fogja őket. Ez a szívgyógyító kristály fantasztikusan képes ráhangolódni lelkünk valódi kívánságaira, és segít elküldeni ezt a szándékot az Univerzumnak.

5. Tigrisszem

A tigrisszemet a szerencse és védelmet adó kő, oltalmaz a függőségektől. Rezgéseivel segít, hogy megőrizzük észszerű gondolkodásunkat, ne vágjunk bele reménytelen üzletekbe vagy munkákba a vélt nagy haszon reményében. Türelmet, erőt, motivációt ad, hogy kitartsunk a vágyaink  mellett. Emellett segít a legmélyebb intuíciónkkal való kapcsolatteremtésben, illetve a biztos lábakon álló anyagi helyzet megteremtésében. Abban is támogat, hogy sikeresen összpontosítsunk a céljainkra és ezáltal jobban működjön a vonzás törvénye az életünkben. Segít, hogy tudjunk reálisan gondolkodni, ne vakítson el a pénzszerzés köde teljesen.

6. Malachit

Azok, akik több bátorságra vágynak amikor pénzügyekről van szó: malachitra van szükségük. Megadja a belső erőt az üzleti döntésekhez, az anyagi helyzet átalakításához, a saját vállalkozás megteremtéséhez. Minden pénzzel kapcsolatos félelmet és kétséget felold. Emellett zöld színe vonzza a szerencsét és a pénzt.

7. Peridot

Ha a boldogságot és a bőséget szeretnéd növelni, a peridot kristály a segítségedre lesz benne. Önmagad legjobb verzióját hozza elő, segít belső álmaidat fizikai valósággá alakítani, és megszabadít a múltbeli traumáktól, amelyek esetleg most visszatartanak a jólét megteremtésétől. A peridot egyben egy szívcsakra-energiakő is, amelynek lényege, hogy kitisztítsa azokat blokkokat, amelyek akadályoznak a gazdagság megteremtésében, ugyanakkor megadja a szükséges érzelmi erőt, amivel boldogan befogadhatod a pénzt és a jólétet.

8. Hegyi kristály

A hegyi kristály olyan kristály, amelyet minden kezdőnek be kell szereznie a készletébe, mivel ez az egyik legsokoldalúbb drágakő. Nemcsak világosságot és tiszta gondolatokat kínál, hanem képes felerősíteni szándékaidat. Például, ha vizualizálod kívánságodat, miközben kezedben tartod, akkor a vágyadat beleprogramozhatod a kőbe (így mondhatni mágnesként vonzza be a célodat), és az univerzummal együtt működve gyorsabban idézheti elő kérésedet. Nyugalmat és védelmet biztosít az ellenséges erőkkel szemben. Ha támadások érnek bennünket a munkánkban, a tevékenységünkben vagy az anyagi gyarapodásunk kerül veszélybe, akkor célszerű alkalmaznunk.

9. Amazonit


A siker és a bőség köve. Használata segíthet abban is, hogy erős munkamorált alakíts ki, amely révén elérheted céljaidat. Továbbá az amazonit a szívcsakrához és a torokcsakrához is kapcsolódik. Az előbbivel együtt használva megnyithatod a szellemedet a jó szerencsének és a pozitív érzéseknek. Utóbbival együtt rezonálva nyugalmat és összpontosítást hozhat. A kettő együtt pedig pénzügyi sikert eredményezhet. Emellett igazmondó kőnek is nevezik, mert tulajdonosa kimondja, amit igazán akar, amivel elősegítheti az Univerzum munkáját.

 

Forrás: Árkádia

Adatok paraméterek
Gyártó
MyKriszta
Ásvány, drágakő mérete

szélességxmagasságx(vastagság)

2-8mm
A termékfotó
illusztráció, a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
harm-penz
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!