9 kristály az anyagi jólét bevonzására

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
9  kristály az anyagi jólét bevonzására
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft

9 kristály az anyagi jólét bevonzására, rendezésére.
10-100mm-es üvegbe zárva.

Felhasznált kristályok: Citrin, Pirit, Jade, Aventurin, Tigrisszem, Malachit, Peridot, Hegyikristály, Amazonit

A kristályokat üveg pálcába töltöttem, melyet elhelyezhetsz a lakás gazdagság sarkába, vagy készíthetsz gazdagság vázát, megtöltve kincsekkel, csillogó ékkövekkel, fém pénzekkel, és alakíts ki gazdagság sarkot, ahová kerülnek a pénz vonzzó kincseid.
Ez lehet még pocakos Buddha szobor, Pénz fa, szerencsefa.

 

 

Részletek

1. Citrin

Azoknak, akik a pénzt és a vagyont negatív energiaforrásnak tekintik, a citrin feloldja a hiedelmeit. Aranyló fénye híres az erőteljes pozitív energiáról és a napfonat csakra megtisztításáról. Segít felszámolni az önbizalmi blokkokat, amelyek hátráltatnak bennünket abban, hogy hozzánk vándoroljon a pénz.

2. Pirit

Nem véletlenül hívják a bolondok aranyának. Megtévesztő színe miatt olyan, mint az igazi arany, ám éppen emiatt nincs benne semmi bolondság! Minden pénzzel kapcsolatos elakadást felold és segít ráhangolódni a jólét energiájára. Oldja a szegénységtudatot, szerencsét hoz és segít meghozni a bőséget az életedbe

3. Zöld Jade

A szerencse egyik legfontosabb kövének tartják a világon. A zöld jáde mindig örömet hoz, és a kínai történelemben a harmónia és gazdagság vonzására használták. Mindemellett az energiája segít megőrizni a nyugalmat, függetlenül attól, hogy éppen milyen anyagi gondok sújtanak. Megnyugtató képessége azt jelenti, hogy nem hozol elhamarkodott döntéseket. Végezetül: szerencsés helyzeteket teremt neked.

4. Zöld Aventurin

Az aventurin a bőség és gazdagság energiáját hordozza. Azok, akik többet akarnak valamiből az életükben; legyen szó több szeretetről, több szabadságról, több időről, több önbizalomról vagy több gyógyulásról az aventurin támogatni fogja őket. Ez a szívgyógyító kristály fantasztikusan képes ráhangolódni lelkünk valódi kívánságaira, és segít elküldeni ezt a szándékot az Univerzumnak.

5. Tigrisszem

A tigrisszemet a szerencse köveként is emlegetik. Türelmet, erőt, motivációt ad, hogy kitarts a vágyaid mellett. Emellett segít a legmélyebb intuícióddal való kapcsolatteremtésben, illetve a biztos lábakon álló anyagi helyzet megteremtésében. Abban is támogat, hogy sikeresen összpontosítsuk a céljainkra és ezáltal jobban működjön a vonzás törvénye az életünkben.

6. Malachit

Azok, akik több bátorságra vágynak amikor pénzügyekről van szó: malachitra van szükségük. Megadja a belső erőt az üzleti döntésekhez, az anyagi helyzet átalakításához, a saját vállalkozás megteremtéséhez. Minden pénzzel kapcsolatos félelmet és kétséget felold. Emellett zöld színe vonzza a szerencsét és a pénzt.

7. Peridot

Ha a boldogságot és a bőséget szeretnéd növelni, a peridot kristály a segítségedre lesz benne. Önmagad legjobb verzióját hozza elő, segít belső álmaidat fizikai valósággá alakítani, és megszabadít a múltbeli traumáktól, amelyek esetleg most visszatartanak a jólét megteremtésétől. A peridot egyben egy szívcsakra-energiakő is, amelynek lényege, hogy kitisztítsa azokat blokkokat, amelyek akadályoznak a gazdagság megteremtésében, ugyanakkor megadja a szükséges érzelmi erőt, amivel boldogan befogadhatod a pénzt és a jólétet.

8. Hegyi kristály

A hegyi kristály olyan kristály, amelyet minden kezdőnek be kell szereznie a készletébe, mivel ez az egyik legsokoldalúbb drágakő. Nemcsak világosságot és tiszta gondolatokat kínál, hanem képes felerősíteni szándékaidat. Például, ha vizualizálod kívánságidat, miközben kezedben tartod, akkor a vágyadat beleprogramozhatod a kőbe (így mondhatni mágnesként vonzza be a célodat), és az univerzummal együtt működve gyorsabban idézheti elő kérésedet.

9. Amazonit

A siker és a bőség köve. Használata segíthet abban is, hogy erős munkamorált alakíts ki, amely révén elérheted céljaidat. Továbbá az amazonit a szívcsakrához és a torokcsakrához is kapcsolódik. Az előbbivel együtt használva megnyithatod a szellemedet a jó szerencsének és a pozitív érzéseknek. Utóbbival együtt rezonálva nyugalmat és összpontosítást hozhat. A kettő együtt pedig pénzügyi sikert eredményezhet. Emellett igazmondó kőnek is nevezik, mert tulajdonosa kimondja, amit igazán akar, amivel elősegítheti az Univerzum munkáját.

Adatok paraméterek
Készítő

Itt talál infotmációt, ha a termék jelenleg nem kapható, hogy ismételtem beszerezheztő-e, rendelhető-e.

MyKriszta
Ásvány, drágakő mérete

szélességxmagasságx(vastagság)

2-8mm
A termékfotó
illusztráció, a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
harm-penz
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Telefon:+36-30/5177461
E-mail: mykriszta@gmail.com
Elérhetőségek