Egyedi kézműves ékszerek

Az általam alkotott ékszerekből 1-1 darabot készítek, nem tömeg termékek!

Ha kifogy, ismételten rendelhető, de két teljesen egyformát nem tudok készíteni, csak hasonlót :))

Sem a drágakövek színe, formája, rajzolata nem lesz ugyan olyan, sem az általam alkalmazott technikát nem tudom teljesen egyformán elkészíteni, így minden általam készített ékszer egyedi.

A kifogyó termékeimet azért nem törlöm a listából, hogy lásd a technikát, esetlegesen más drágakővel vagy ezüstözött, ezüst, vagy réz foglalattal is tudd rendelni.
Egyedi rendelésnél kérlek vedd figyelembe, hogy egy-egy ékszer elkészítése több órás munkát vesz igénybe, így nem fog egyik napról a másikra elkészülni.

Saját készítésű ékszereim elsősorban huzalba, gyöngybe foglalom.

A terméklapon többnyire feltüntetem melyik saját készítés, és melyik nem, hogy tudok-e készíteni belőle, vagy az ismételt utánrendelés mennyi időt vesz igénybe.

Az egyéb fém foglalatos medálok ötvös munka, nem saját készítés, abból javítást, egyedi rendelést nem vállalok.

További információkkal kapcsolatban keressenek minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Kifejezetten egyedi ékszert keres? Nálunk megtalálja!

egyedi ékszerTény, hogy manapság óriási választék áll rendelkezésre a kiegészítőkből, úgy, mint a nyakláncokból, fülbevalókból, karkötőkből, vagy gyűrűkből. Egyesek mégsem találják a számukra ideális darabokat, ugyanis kifejezetten egyedi ékszert keresnek azért, hogy megjelenésükkel kitűnhessenek a tömegből. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, fedezze fel egyedi ékszereink kínálatát!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan keresnek egyedi ékszereket, választékunkat ebbe az irányba bővítettük. Rengeteg ízléses, különleges nyaklánc, fülbevaló, karkötő, gyűrű közül válogathat, így végre Önnek is lehet egyedi ékszere, amivel különlegessé tudja majd tenni megjelenését. Az egyedi ékszerek minőségi termékek, amikre hosszú távon számíthat a jövőben. Ajándéknak is kiválóak, így, ha van olyan rokona, vagy barátja, aki régóta szeretne egyedi ékszert, kínálatunkban megtalálja számára a tökéletes darabot.

Fedezze fel az egyedi ékszerek kínálatát, válassza ki az Önnek tetsző kiegészítőket, majd rendelje meg őket! Ha kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Egyedi kézműves ékszerek: Tűnj ki a tömegből megjelenéseddel!

Egyedi kézműves ékszerek: Tűnj ki a tömegből megjelenéseddel! Nincs olyan ember, aki ne szeretné az egyedi ruhákat, kiegészítőket, hiszen mindenkinek célja, hogy megjelenése valamennyire különbözzön a többi emberétől. Ha Te is így gondolkodsz, és pár dologra szükséged lenne a figyelemfelkeltő megjelenéshez, fedezd fel egyedi kézműves ékszereink kínálatát!

Egyedi kézműves ékszereinkkel garantált a különleges és figyelemfelkeltő megjelenés, ugyanis a nyakláncok, karkötők, fülbevalók olyan küllemmel és kialakítással rendelkeznek, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az ékszerek bármilyen alkalommal kiválóak, emellett az egyszerű, szürke hétköznapokat is megszínesítik, így bátran hordhatod munkavégzés közben is a kiegészítőket. A választékban fiatalabb és idősebb hölgyek is megtalálhatják a személyiségükhöz illő darabokat, hiszen számos kialakításban és színben kaphatók az ékszerek.

Tűnj ki a tömegből minőségi, egyedi kézműves ékszereinkkel! Vásárolj ajándékba vagy saját részre lenyűgöző, különleges nyakláncot, fülbevalót vagy karkötőt, melyekkel kapcsolatban bátran keress minket elérhetőségeinken!