Jogi információ a krisályok gyógyhatásairól

A jelenlegi hatályos jogszabályokat betartva a MyKriszta Ásvány ékszer webáruház gyógyító, kezelő tevékenységet nem folytat. A weboldalon található "ásvány gyógyhatásai" -ról szóló információk kizárólag tájékoztató jellegűek, irodalmi művek információját kívánom megosztani. Az ásványok, drága- és féldrágakövek vagy gyógykő néven említett kövek és ékszerek nem gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények, ennek megfelelően a feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy az szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtana, inkább személyes vagy neves külföldi ásvány terapeuták tapasztalatait, megfigyeléseit eredményeit hivatottak közzétenni.

A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, de támogathat bármely kezelést és kitölthet részeket ott, ahol más módszerek már nem segítenek. A gyógyítás mindig több síkon történik és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje. Ma már elfogadott, hogy nem elég a fizikai test szintjén legyőzni a betegségeket. Ezt ajánlatos figyelembe venni mielőtt a köveket használnák. A kövek ugyan-úgy, mint más természetes gyógymódok nem tesznek „csodát”,  az is előfordul, hogy a kő nem segít, még akkor sem, ha a listán az adott betegségnél szerepel. Főleg súlyos betegnél gondoljunk erre a tényre!

A www.asvanyekszerbolt.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

Webáruházunk nem foglalkozik gyógyítással, ezért amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, azt kizárólag saját felelősségére tegye!

Betegség esetén keresse fel orvosát, gyógyszerészét!