Óra

Kérésre a kívánt ásvány gyöngyből órát is készítek.
Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Több mint egy időmérő kiegészítő, tökéletes ajándék az ásvány karóra!

Ajándékozni jelentőségteljes dolog, éppen ezért nem szabad félvállról venni. Természetesen léteznek olyan ajándékok, amiket pusztán udvariasságból vásárolunk és adunk át, de az igazi lényege az ajándékozásnak mégiscsak a szeretet, a törődés kifejezése. Éppen ezért, ha valaki őszintén szeretné a másikat meglepni, és valóban örömet szeretne szerezni, akkor érdemes egy pillanatra megállni és elgondolkodni azon, hogy mi a célunk. Nyilván az, hogy a másik kellemesebben érezze magát, hogy szép perceket töltsön el az ajándéknak köszönhetően, sőt, egyenesen azt, hogy az élete jobbá váljon tőle. Lehetséges ez? Amennyiben az ásvány karórák mellett dönt, abban az esetben igen!

Ha a csomagolópapírba ásvány karóra kerül, akkor biztos lehet benne, hogy annak meglesz a rövid- és hosszútávú hatása is. Mit értünk ez alatt? Köztudott, hogy a különféle ásványoknak jótékony hatásuk van az emberi szervezetre, illetve tágabb értelemben az ember életére. Ha egy jól megválasztott ásványt, ásvány ékszert, ásvány karórát, vagy hasonló kiegészítőt tartunk magunknál rendszeresen, meg fogjuk érezni az ásvány erejét. Persze nem mindegy, hogy milyen az az ásvány, célszerű az asztrológiát segítségül hívni, és csillagjegyekhez rendelt ásványokat választani.

A webáruházunkban található ásvány karórák is többféle ásványból készülnek, így mindenki kiválaszthatja, hogy ametiszt, tigrisszem, vagy akár korall legyen az, amiből az ásvány karórák szíja készül. A gyöngyformára csiszolt ásványok gumis karkötőre vannak felfűzve, amit magával az órával egészítettek ki, illetve Swarovski kristályokkal díszítettek. A gumis megoldásnak köszönhetően nincs szükség méretvételre, minden csuklón jól mutat.

Ha szeretne egy ilyen ajándékot rendelni és valami hosszabb távon is jótékony hatású kiegészítővel meglepni szeretteit, csak keressen meg minket bizalommal! Rendeljen webáruházunkból ásvány karórákat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!