Csakra ékszer

A csakra ékszerek, testünk 7 fő csakrájának harmonizálását szolgálja.
A csakra ékszerben lévő drágakövek színben harmonizálnak a csakra színeivel,
az ásványok rezgései támogatják a megfelelő csakra-működést.

További információkkal kapcsolatban keressenek minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Ékszerek, amik nem csak stílussal, hanem jótékony energiákkal is felruházzák viselőjüket

Ékszerek, amik nem csak stílussal, hanem jótékony energiákkal is felruházzák viselőjüketA különböző ásványékszerek közül is kiemelkednek az úgynevezett csakra ékszerek. Mit is takar pontosan a csakra szó, és hogy kapcsolódnak ehhez az ékszerek? Járjunk utána!

A csakra gyökerei a régi, Indiából induló filozófiai irányzatok hagyományaiban találhatók meg. Ezek szerint az emberi test sokkalta több, mint hús-vér testrészek együttese, és testünkben a gerinc tövétől a fejtetőig találhatók különböző kézzel nem fogható, láthatatlan energiaközpontok, más néven csakrák. Az ősi hindu tanítások alapján hét ilyen fő csakra létezik, amik az úgynevezett “nádi” segítségével kapcsolódnak egymáshoz. Az ezeken a csakrákon átáramló életerő szabályozza testünket, működésünket és ezáltal mindennapjainkat is.

És itt jön képbe az összes talizmán vagy amulett, amiket csakra ékszerként határozunk meg: ezen ékszerek az említett hét fő csakra harmóniáját szolgálják. Az ékszerekben található drágakövek színei a csakrák színeihez hasonulnak, az ásványok rezgései pedig a megfelelő csakraműködést támogatják.

Ha Ön is olyan ásványékszerek után kutat, melyek nem csak stílussal, hanem testi és lelki harmóniával is felruházzák, akkor a csakra ékszerek kiváló választást jelentenek!

 

Fejezze ki a gondoskodást szerettei felé csakra ékszerekkel!

Fejezze ki a gondoskodást szerettei felé csakra ékszerekkel! Amikor az emberek ajándékot vásárolnak szeretteiknek, elsősorban olyan meglepetéseket részesítenek előnyben, amikkel kifejezhetik a másik iránti szeretetüket, törődésüket. Ha az Ön családjában hamarosan valakinek születésnapja, névnapja lesz, vagy kedvesével évfordulójukat ünneplik és praktikus, gondoskodást kifejező ajándékban gondolkodik, fedezze fel a csakra ékszerek kínálatát!

A test csakraközpontjairól szinte már mindenki hallott, és arról is, hogy ezen területek energiaszintjei mennyire befolyásoló tényezők a fizikai és mentális állapotokat illetően. Ha csakra ékszert vásárol ajándékba, biztos lehet abban, hogy kifejezheti a törődését a másik iránt, ugyanis a kiegészítők segítenek egyensúlyban tartani ezeket az energiaközpontokat, emellett motiválnak és erőt adnak a mindennapok kihívásaihoz. Így a megajándékozni kívánt fél megőrizheti testi és lelki egészségét a rohanó, stresszes hétköznapokban.

A csakra ékszerek nemcsak funkciójukban tartogatnak előnyöket, hanem természetesen látványukban is. Gondoskodjon szeretteiről, vásároljon csakra ékszert, kérdéseivel pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A csakra ékszerek előnyeiről bővebben

A csakra ékszerek előnyeiről bővebbenA csakrák az emberi test energiaközpontjainak számítanak, itt dolgozzuk fel a külvilág hatásait. Az ezzel foglalkozó szakemberek hét csakrát tartanak számon az emberi testen; a koronacsakrát,a homlokcsakrát, a torokcsakrát, szívcsakrát, napfonatcsakrát, szakrálcsakrát, valamint a gyökércsakrát. Ahhoz, hogy a csakrapontok mindig harmóniát sugározzanak és a negatív hatásokkal szemben fel tudják venni a harcot, különböző megoldások, eszközök léteznek, amelyek közül a legnépszerűbbeknek a csakra ékszerek számítanak.

A csakra ékszerek lenyűgöző szépségű, színes, a hét csakrához kapcsolódó ásványokat foglalják magukba, amelyek rezgései pozitív hatással bírnak a különböző csakrák energiaszintjére. A csakra ékszerek tulajdonosai a rendszeres viseléssel sokkal kiegyensúlyozottabbá válhatnak, ugyanis a kiegészítők az energiájukkal segítenek elérni a javulást az élet minden területén, így a mentális és a fizikai egészség is napról-napra jobbá változhat.

Ha felkeltették érdeklődését a csakra ékszerek, és szeretné, hogy energiájuk átjárja az Ön testét is, szerezze be kínálatunkból az igényeinek megfelelő kiegészítőt, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!