Shungit / Sungit

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Sötét szépség: sungit ékszerek

Sötét szépség: sungit ékszerekAz ásványékszerek gyönyörűek, egyediek és még gyógyító erővel is bírnak, hiszen kristályból, ásványból készítik őket. A sungit az egyik legerősebbnek számít az ásványok között, nagy ereje különleges szépségű külsővel párosul. A sungit Oroszország területéről származó ásvány, amiben megtalálhatóak a ritka fullerének. A kő szenet is tartalmaz, minél magasabb arányban, annál nemesebb a kő. Jellegzetes fekete, fémes, fénylő külseje természetes formában kerül az ásványékszerekbe, mert szerkezetéből adódóan nem lehet megmunkálni.

A szén az egyik legfontosabb anyag, ezzel együtt pedig a gyógyászatban is nagy becsben tartják. Gyönyörű ékszereket lehet belőle készíteni, ahogyan webáruházunk kínálatából is kitűnik. A sungit ékszerek különleges stílust képviselnek, sötét, mégis elegáns szépséget.

Ajándékozza meg szeretteit a gyönyörű és értékes ásványékszerek egyikével, vagy lepje meg saját magát egy sungit ékszerrel! Nézzen körül nálunk, és bátran keressen fel kérdéseivel!