Aurakvarc

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

A csodálatos aurakvarc

A csodálatos aurakvarcAz aurakvarc egyszerre természetes és mesterségesen előállított ásvány, aminek alapja a kvarckristály. A kvarckristályt bevonják valamilyen fémmel, ami a különleges eljárásnak köszönhetően nem kopik és nem is karcolódik. Ez a fémbevonat lehet arany, ezüst, platina, nóbium, de indium, réz, titán és vas is.

Az aurakvarc többféle lehet, attól függően, hogy milyen a színe és a megjelenése. Ennek alapján megkülönböztethetünk napfény aurakvarcot, akva aurakvarcot, opál aurakvarcot, szivárvány aurakvarcot, valamint angyal aurakvarcot is (az az opál aurakvarc másik neve). Mindegyik ásvány más és más erővel bír, különféle módon támogatnak és segítenek a mindennapokban.

Az angyal aurakvarc például hegyikristályból és aranyból készül, az arany pedig felerősíti a hegyikristály gyógyító erejét. A szivárvány vagy láng aurakvarc a szomorúság ellen hat és erejével segíti az energiaáramlást, feloldja az energiablokkokat. A napfény aurakvarc az egészségre hat jótékonyan, méregtelenít, stresszoldó és az emésztést is segíti.

Amennyiben szeretne saját ásványékszert, bátran nézzen körül, és válogasson aurakvarc kiegészítőink közül! Kérdéseivel keressen minket bizalommal!