Bemutatkozás

Honlapomon saját készítésű és tervezésű kézműves termékeimet mutatom be és kínálom eladásra. 
A klasszikus ásvány ékszerekből több darab is készül(het), külön kérésre egyedi méret, külön elképzelés, más színvariáció, több darab is rendelhető, esetleg beszerzem a kívánt ásványt. Némelyik ékszerem egyedi technikával, formavilágával csak kis mennyiségben (1-2darab ) készül és mivel nem gép, vagy sablonnal előállított, minden darab más és más. Így elképzelhető, hogy az általam készült ékszert csak ÖN viseli, és másnak nincs ilyen. 

Mivel a természetességre törekszem, ékszereimhez elsősorban természetes anyagokat használok fel; ismert, és kevésbé ismert valódi ásvány drágakő, féldrágakő tenyésztett gyöngy, korall, bőr esetleg toll alapanyagokat. 
A szintetikus úton előállított gyöngyök közül csak jó minőségű , tartós dekoratív alapanyagokkal dolgozom; Swarovski kristály, Cseh gyöngy és sok esetben a természetesnek vélt: napkő (goldfluss= goldstone), holdkő (opalit) ...és egyéb dekoratív kristályok. 
Drótból készült ékszerek készítésével is szívesen bíbelődöm, és sok esetben ez bolondít meg egy semmitmondó "kavicsot". 
Ha szükséges az ékszert fém résszel ellátni, ezt elsősorban allergiamentes, ródiumozott, ezüstözött, aranyozott fémekkel készítem, hogy az arra érzékenyeknek kevésbé okozzon allergiát. 
( Így kérésre ezüst kapoccsal szerelek egy nyakláncot, vagy karkötőt. )

Manapság köztudott az ásványok gyógyító ereje. Próbálok-e tekintetben is felvilágosítást nyújtani, akár külön, személyre szabott kéréssel csillagjegy, betegség vagy a kövek ezoterikus tulajdonsága szerint. 

A termékeket postai úton tudom eljuttatni Önnek.
Ha személyesen is szeretné megtekinteni teljes termékkínálatomat, akkor az "elérhetőségek" menüpont alatt megtalálja az éppen aktuális rendezvények, vásárok helyszíneit és időpontjait. (Ezt külön egyeztetheti velem, -néha az időjárás miatt elmaradhat.) 


Köszönöm figyelmét! Jó böngészést , válogatást kívánok!