Befoglalt köves gyűrű

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Gyűrűk: a kéz ékességei

befoglalt köves gyűrűkAz emberiség évezredek óta ékíti magát gyűrűkkel, amelyek a különféle nyakékekkel és fejdíszekkel együtt mind a mai napig a legalapvetőbb ékszereknek számítanak. Gyűrűből többfélét is megkülönböztethetünk, hiszen minden kultúra más és más módon díszítette ezeket: a sima felületű és gravírozott karikagyűrűk mellett elég gyakoriak a befoglalt köves gyűrűk is, de számos egyéb alváltozat is felbukkant az idők során.

Befoglalt köves gyűrű esetén beszélhetünk egy-, illetve többköves ékszerről, és minél több a kő, annál értékesebb az adott gyűrű. Persze ez az alapul szolgáló gyűrű, illetve a kő anyagától is függ, de a drágaköveken és féldrágaköveken túl egyéb ásvány gyűrűk is előfordulnak. Ami a gyűrűt illeti, az ezüst és az arany, illetve az egyéb fémek ezüst, vagy arany bevonattal szintén népszerűek voltak mindig is, ám a tiszta bronz, avagy egyéb, nem nemes fémek is jó alapot szolgáltathatnak egy igazán szép, befoglalt köves gyűrűhöz.

Kínálatomban szintén számos gyűrűtípus megtalálható, így befoglalt köves gyűrűk, drót-ékszer köves gyűrűk és egyéb ásvány gyűrűk is. Minden kategóriában a legszebb, kézzel készített gyűrűk találhatóak meg, melyek egyedi külsőt kölcsönöznek viselőjüknek. Amennyiben Ön is rajongója a különleges ékszereknek, érdemes megtekintenie webáruházam választékát, mert számos olyan termékkel találkozhat, melyek nem csupán esztétikusak, de gyógyító erővel is rendelkeznek. A drót-ékszer köves gyűrűk különlegessége a meglepően kedvező ár, ez azonban nem jelent egyet az alacsony minőséggel, épp ellenkezőleg: ugyanolyan kidolgozott, minőségi darabok, mint bármelyik termékem, csupán a készítésük módja tér el minden másétól. Vásároljon ön is befoglalt köves gyűrűket és egyéb ékszereket kínálatomból csupán néhány kattintással!

Amennyiben felkeltették az érdeklődését a befoglalt köves gyűrűk, drót-ékszer köves gyűrűk és egyéb ásvány gyűrűk, vásároljon webáruházamban, ha pedig kérdése lenne termékeimmel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!