Kristályvíz, drágakő-esszencia

Ebben a kategóriában ivóvizünk javítására, kristályvíz és drágakő-esszencia készítésére alkalmas, természetes ásványokkal töltött üveg pálcákat talál.
Az ásványok szervezetünkre gyakorolt hatását nem csak külsőleg ékszer vagy marokkő formájában használhatjuk,  hanem belsőleg, az adott drágakövekből kristály vizet, vagy drágakő-esszenciát mi magunk is készíthetünk.
Az így elkészített vizet naponta fogyaszthatjuk, fürdővízhez adagolhatjuk, készíthetünk belőle borogatást, permetet. Locsolhatjuk növényeinket, itathatjuk házi kedvenceinket.
A felhasználás lehetősége végtelen, csupán a fantáziánk szabhat határt.
A megfelelő kristálypálca kiválasztásához javaslom olvassa el az adott kristályhoz tartozó információt, a "RÉSZLETEK" gombra kattintva,
vagy a felső menüsorból a "BETEGSÉGEK KRISTÁLYAI" menüből az adott problémához találja meg a megfelelő kristályt

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Az utóbbi évtizedekben egyre többen vizsgálták ivóvizeinknek minőségét és  nem csupán a szennyező anyagok és az  ivóvízben lévő ásványi sók mennyiségét, hanem a szervezetre gyakorolt hatátását.

Ezzel kapcsolatos uttörő munkát végzett Masaru Emoto, japán kutató, ki tudományosan is igazolta, hogy a víz információt vesz fel, és azt közvetíti is.
Egycsepp vizet jégkristállyá fagyasztott és felfedezte, hogy két egyformára fagyott kristályforma nem jön létre.
A víz, nagy utat tesz meg, mire poharunkba kerül, ki tudja hány évig, év tizedekig vagy századokig vándorol, körforgásban a föld mélyében, a föld felszínén, felemelkedik, majd ismét a növényekre és a földrehull, majd a különféle kőzeteken, kristályokon keresztül hatolva a füld mélyében zubog tovább, hogy onnan ismételten a felszínre rörjön.
Ha szerencsések vagyunk, akkor a feltörő forrás vizét ihatjuk, tele élettel, információval.
Azt gondolom, ez kevesünknek adatik meg egy nagyvárosban, de még a falvakban is, amikor a feltörő vizet vegyszerezik, kezelik, majd nyomás alá helyezve vas és műanyag csöveken keresztül eljut  poharunkba. Ez a víz, már nem ugyanaz az élettel teli víz, mit a forrásokból, gyógykutakból folyó víz.
Ha mégis megtehetjük, hogy a közelünkben forrásvizhez juthatunk, azt ne műanyag palackokba zárjuk!

A műanyagból nem csak a műanyag alkotóelemei oldódnak ki, hanem a nem természetes, -műanyag információt is felveszi a víz, -mint ahogy akár a mellette levő mobiltelefon, hang, zaj, vagy egyéb káros frekvenciák sugárzását is.
Masaru Emoto kristályvizeinek fényképein kimutatható, hogy a vízre milyen hatással van a zene, a szó ereje, az érzelem, képi információ, vagy akár a növények vagy kristályok. 
Ezen az információs gyógyításon alapul Dr. Samuel Hahnemann álltal felfedezett homeopátia,
vagy a virágok információjával dúsított "Bach virágesszenciák", Dr Edward Bach felfedezésével. 
Ezek esszenciák kristályvizének fotói:

Az imádság ereje a vízre; 
Fuzdzsivara-duzzasztógát vize imádság előtt, -majd után:
                      
Londoni csapi víz:

Hegyikristállyal kezelt víz:

 

Így teheti még értékesebbé a vizet!

vízenergetizáló kristálypálca Nem hiába halljuk mindenhonnan, hogy figyelnünk kell a fokozott folyadékbevitelre. Ez nem csak a nyári kánikulák alatt követendő, hanem minden évszakban, hiszen a víz tömérdek áldásos hatással rendelkezik, melyeknek köszönhetően igen üdítően hat szervezetünkre. Egy vízenergetizáló kristálypálca segítségével ezek a jótékony képességek ráadásul hatványozódnak majd!

De mik ezek a hatások? A legfontosabb, hogy a víz az, ami hajtja agyunkat és szellemi képességeinket. Az agysejtek energiáját a víz tartja magasan, az agy maga viszont nem képes vizet tárolni, így az utánpótlásról nekünk kell gondoskodni a folyamatos kortyolgatással. 

A dehidratáltság a triptofán hiányát okozhatja szervezetünkben, aminek hatására a máj kénytelen aminosavakat felhasználni. Az aminosavak hiánya szorongáshoz és általános levertséghez vezethet.

Ne engedjünk teret ezeknek az ártalmaknak! Egy vízenergetizáló kristálypálca használatával Ön az alapvetően is értékes vizet még több jótékony hatással képes felruházni! A vízenergetizáló kristálypálca hatását egész nap fenntarthatjuk a megfelelő kevergetéssel.

Nézzen körül nálunk, és ha kérdése van a vízenergetizáló kristálypálcákkal kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeinken!