Blog

A citrin medál sárga ösztönzés az élethez

A citrin medál védelmező ékszer, testi és szellemi oldalról támogatást tud nyújtani. Miért és hogyan viseld ezt az ásványt a hétköznapokban?

Bizmut kristály ékszer: szivárvány színű támogatás a hétköznapokban

A Bizmut kristály ékszer mesterséges anyagból készül, de ez nem vesz el semmit sem az értékéből. Színpompás, ritka és még ereje is van ennek a különleges kiegészítőnek.

Miért jó malachit ékszert viselni?

A malachit ékszerek lenyűgöző kinézettel rendelkeznek, pozitív hatásaikért is érdemes viselni őket. Ismerkedjen meg a kínálatunkkal, rendeljen még ma!

Angyalkristály dísz: kiváló ajándék spirituális személynek!

Szeretné valóban hasznos ajándékkal meglepni spirituális rokonát, barátját? Gondoljon az angyalhívó kristály díszre, amivel kapcsolódhat az angyalokhoz!

Védelmező karkötő, amely segít a rontás elkerülésében

Szeretné visszanyerni a lelki egyensúlyt? Ajánljuk figyelmébe a védelmező karkötő viselését, amellyel visszatérhet a pozitív energia az életébe.

Szent Kristóf, az utazók védőszentje kulcstartó, a nyugodt üdülésért

Szeretné, ha az utazásai a kellemes élményekről szólnának? Szerezze be Szent Kristóf, az utazók védőszentje kulcstartót, amely pozitív energiát ad át!

Sokaknak szenvedélyük az utazás, a nyári időszak pedig különösen kedvez ennek az izgalmas időtöltésnek. Minden egyes lehetőséget kihasználnak, mert úgy gondolják, az utazásaik során szerzett élményektől, emlékektől lesznek többek.

Csakra ékszerek gyógyító erejű ásványokból

Egy csakra ékszert viselni többet jelent, mint egy csinos kiegészítővel díszíteni, a nyakat vagy a csuklót. A csakrákon keresztül a viselőjükre is hatnak.

Pénz bevonzó kristályok: érd el a gazdagságot!

Gazdagnak lenni mindannyiunk titkos vágya. A pénz bevonzó kristályok beszerzésével segítségül hívhatunk némi spirituális támogatást álmunk megvalósításához.

A kristályok, ásványok és kövek ékszerként viselése elterjedt szokás. A természetből származó, csodásan sokszínű ásványokban azonban több van annál, hogy csak csinos medál, fülbevaló szerep jusson nekik. Az ametiszt, a rózsakvarc, a jáde és társai senkit nem hagynak hidegen, hatással vannak a fizikai, érzelmi és szellemi világunkra. Az ásványok ennél sokkal többre is képesek, ugyanis anyagi bőséget, sikert is tudnak hozni tulajdonosuknak.

Ma is szükség van mágiára: védelmező amulettekkel az egyensúlyért

Ma is szükség van mágiára: védelmező amulettekkel az egyensúlyért

Amulett, kabala, talizmán. Mindegyik név hasonló jelentéssel bír, egy védelmező erővel rendelkező tárgyat takar, amit mindig magunknál kell tartani.

Párkapcsolat ásványok: ajándékok a szerelem és szexualitás jegyében

Mi lehetne jobb Valentin-napi meglepetés, mint valami, ami segít kiteljesíteni a szerelmet? Lepje meg kedvesét különleges, párkapcsolat ásványokból összeállított ékszerrel!

A szerelmesek ünnepe már itt van a küszöbön, ezért - ha még nem tette - érdemes elgondolkodnia, hogy mivel ajándékozza meg a párját február 14-én. Bár vannak, akik úgy vélik, hogy a Valentin-nap csupán a virágárusoknak kedvez, talán mégis jobb az a megközelítés, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy kifejezzük az érzéseinket. De vajon honnan indult hódító útjára ez az ünnep?

Morganit ékszer: egyediség a mindennapokban

A morganit ékszerek között medálok, karkötők és gyűrűk is találhatóak, már csak ki kell választania az Önnek legjobban tetsző darabokat!

Egyre többen foglalkoznak az ásványok gyógyhatásával és kisugárzásával, ám a morganit ékszerek esetében a gyönyörű megjelenésről sem kell lemondania senkinek. A morganit mangántartalma miatt kapja lazacos, rózsaszínes árnyalatát, és, mint rózsaszín kő, a szívcsakrához rendelhető hozzá, aktiválja és tisztítja azt.

Ásványgyűrű: sokkal több, mint puszta kiegészítő!

Az ásványokat a testünkön is viselhetjük; hogy kinek hol kényelmes, az természetesen mindig a viselőtől függ.

Sokan a nyakláncokat, mások a karkötőket, fülbevalókat, vagy éppen a gyűrűket részesítik előnyben - ez alkalommal az ásványgyűrű vásárlását fontolgatóknak szeretnénk kedvezni! Az ízlésesen, gyűrűbe foglalt, ujjakon viselt ásványok energiát közvetítenek a test különböző pontjaiba, így az ásványgyűrűk nem csupán csinos kiegészítőnek számítanak, de viselőjük a jótékony hatásaikat is élvezheti. Manapság egyre többen veszik figyelembe vásárláskor a kő szépségén és az ékszer minőségén túl a hatásait is, ezért gyakran felmerül az ásványgyűrűkkel kapcsolatban néhány kérdés.

Ásvány medál, a személyre szóló karácsonyi ajándék

Szeretne személyre szóló karácsonyi ajándékkal kedveskedni? Találja meg nálunk, rendeljen ásvány medált a kínálatunkból, a minőség garantált!

Sokan már több hete a karácsonyi ajándékok beszerzésével foglalkoznak annak érdekében, hogy minél hamarabb letudják az ünnepi készülődés ezen részét. Sajnos egyes családtagokkal, barátokkal kapcsolatban fel van adva a lecke ezen a területen, ugyanis nem találják az ideális ajándékot számukra. Ragaszkodnak ahhoz, hogy személyre szóló meglepetéssel kedveskedjenek, a kérdés már csak az, hogy mit érdemes választani ennek megfelelően?

Csakra ékszerek, amelyek segíthetnek a kihívások leküzdésében

Szeretné könnyebben venni az akadályokat az életben? Viseljen csakra ékszert, amely segíthet abban, hogy a lelki egyensúlya helyreálljon!

Egyesekkel előfordulhat, hogy a mindennapok kihívásait nem igazán veszik jól, sőt, úgy érzik, hogy adott helyzetben kifejezetten rosszul teljesítenek. A folyamatos negatív energiák igen rossz hatással lehetnek az érintettekre, könnyen elveszíthetik az önbizalmukat. A nem megfelelő állapot nem csupán lelkileg viselheti meg az embereket, hanem fizikailag is. 

Ásvány ékszer webshop: a különleges szépségek házhoz érkeznek

Ásvány ékszert szeretne vásárolni? Válassza webáruházunkat, ahol rengeteg különleges szépséggel találkozhat, adja le rendelését még ma!

Az ásvány ékszerek igen népszerű kiegészítők, szinte bármilyen szettel kombinálhatók, rendkívül stílusosak, viselőik a legjobbat hozhatják ki a megjelenésükből. Sokan kedvelik az egyszerű megoldásokat, főleg a vásárlás terén. Szívesen vennének kényelmesen, gyorsan akár ásvány fülbevalókat, karkötőket is, így sehova sem kell menniük ahhoz, hogy divatos kiegészítőkhöz juthassanak hozzá. Amennyiben Ön is szeretne egyszerűen vásárolni, ismerkedjen meg ásvány ékszer webshopunkkal!

Ásvány fülbevaló az egyszerű, mutatós kiegészítő

Ásvány fülbevaló az egyszerű, igényes kiegészítő, amivel bármilyen szettet fel lehet dobni. Ismerkedjen meg a kínálattal, rendeljen az online üzletből!

Ahány ember, annyiféle igény merülhet fel az ékszerekkel, például a fülbevalókkal kapcsolatban. Vannak olyanok, akiknek nincsenek túl bonyolult elvárásaik a kiegészítők beszerzésekor: szeretnének egyszerű, mégis mutatós darabokhoz hozzájutni, amiket jól tudnak kombinálni a hétköznapi és akár alkalmi szettekkel is. Egyesek nem szívesen vesznek olyan dolgokat, amiknek nem igazán tudják a hasznukat venni, hiszen így feleslegesen költöttek. Amennyiben Ön is szeret tudatosan vásárolni, és hasonló igényei vannak az ékszerek terén, ajánljuk figyelmébe az ásvány fülbevaló választékunkat!

Ásványkarkötő: egyedi és stílusos kiegészítő minden napra

Az ásványkarkötők stílusos kiegészítők, amelyeket bárki és bármilyen alkalommal viselhet, de van még egy hatalmas előnyük: teljesen egyediek!

Az egyediség mindenki számára fontos, csupán mindannyian máshogy igyekszünk elérni. A legtöbben persze az öltözködésünket igyekszünk egyedivé alakítani, ám még így is elkerülhetetlen, hogy hasonló - vagy épp ugyanaz - legyen a megjelenésünk, mint valaki másé, még akkor is, ha nem futunk össze az "ellenlábasunkkal". A különféle kiegészítők terén is hasonló a helyzet, ám létezik egy ékszertípus, amelynek minden egyes darabja egyedi: az ásványékszereké, és ezek közé tartoznak az ásványkarkötők is.

Ásvány nyaklánc: több, mint stílusos kiegészítő!

Ásvány nyaklánc, ami több, mint egy stílusos kiegészítő. Fedezze fel a változatos ékszer kínálatot, ahol igazi szépségekkel találkozhat!

Vitathatatlan, hogy manapság nagyon sokféle ékszer közül választhatnak a vevők. Vannak olyanok, akiknek igazán nehéz meghozni a végső döntést a vásárláskor, ugyanis elvesznek a gazdag, széles kínálatban. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és szívesen fogadna tanácsot, illetve rajong a különlegesebb darabokért, ajánljuk figyelmébe ásvány nyaklánc kínálatot!