Blog

Csakra ékszerek gyógyító erejű ásványokból

Egy csakra ékszert viselni többet jelent, mint egy csinos kiegészítővel díszíteni, a nyakat vagy a csuklót. A csakrákon keresztül a viselőjükre is hatnak.

Pénz bevonzó kristályok: érd el a gazdagságot!

Gazdagnak lenni mindannyiunk titkos vágya. A pénz bevonzó kristályok beszerzésével segítségül hívhatunk némi spirituális támogatást álmunk megvalósításához.

A kristályok, ásványok és kövek ékszerként viselése elterjedt szokás. A természetből származó, csodásan sokszínű ásványokban azonban több van annál, hogy csak csinos medál, fülbevaló szerep jusson nekik. Az ametiszt, a rózsakvarc, a jáde és társai senkit nem hagynak hidegen, hatással vannak a fizikai, érzelmi és szellemi világunkra. Az ásványok ennél sokkal többre is képesek, ugyanis anyagi bőséget, sikert is tudnak hozni tulajdonosuknak.

Ma is szükség van mágiára: védelmező amulettekkel az egyensúlyért

Ma is szükség van mágiára: védelmező amulettekkel az egyensúlyért

Amulett, kabala, talizmán. Mindegyik név hasonló jelentéssel bír, egy védelmező erővel rendelkező tárgyat takar, amit mindig magunknál kell tartani.

Párkapcsolat ásványok: ajándékok a szerelem és szexualitás jegyében

Mi lehetne jobb Valentin-napi meglepetés, mint valami, ami segít kiteljesíteni a szerelmet? Lepje meg kedvesét különleges, párkapcsolat ásványokból összeállított ékszerrel!

A szerelmesek ünnepe már itt van a küszöbön, ezért - ha még nem tette - érdemes elgondolkodnia, hogy mivel ajándékozza meg a párját február 14-én. Bár vannak, akik úgy vélik, hogy a Valentin-nap csupán a virágárusoknak kedvez, talán mégis jobb az a megközelítés, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy kifejezzük az érzéseinket. De vajon honnan indult hódító útjára ez az ünnep?

Morganit ékszer: egyediség a mindennapokban

A morganit ékszerek között medálok, karkötők és gyűrűk is találhatóak, már csak ki kell választania az Önnek legjobban tetsző darabokat!

Egyre többen foglalkoznak az ásványok gyógyhatásával és kisugárzásával, ám a morganit ékszerek esetében a gyönyörű megjelenésről sem kell lemondania senkinek. A morganit mangántartalma miatt kapja lazacos, rózsaszínes árnyalatát, és, mint rózsaszín kő, a szívcsakrához rendelhető hozzá, aktiválja és tisztítja azt.

Ásványgyűrű: sokkal több, mint puszta kiegészítő!

Az ásványokat a testünkön is viselhetjük; hogy kinek hol kényelmes, az természetesen mindig a viselőtől függ.

Sokan a nyakláncokat, mások a karkötőket, fülbevalókat, vagy éppen a gyűrűket részesítik előnyben - ez alkalommal az ásványgyűrű vásárlását fontolgatóknak szeretnénk kedvezni! Az ízlésesen, gyűrűbe foglalt, ujjakon viselt ásványok energiát közvetítenek a test különböző pontjaiba, így az ásványgyűrűk nem csupán csinos kiegészítőnek számítanak, de viselőjük a jótékony hatásaikat is élvezheti. Manapság egyre többen veszik figyelembe vásárláskor a kő szépségén és az ékszer minőségén túl a hatásait is, ezért gyakran felmerül az ásványgyűrűkkel kapcsolatban néhány kérdés.

Ásvány medál, a személyre szóló karácsonyi ajándék

Szeretne személyre szóló karácsonyi ajándékkal kedveskedni? Találja meg nálunk, rendeljen ásvány medált a kínálatunkból, a minőség garantált!

Sokan már több hete a karácsonyi ajándékok beszerzésével foglalkoznak annak érdekében, hogy minél hamarabb letudják az ünnepi készülődés ezen részét. Sajnos egyes családtagokkal, barátokkal kapcsolatban fel van adva a lecke ezen a területen, ugyanis nem találják az ideális ajándékot számukra. Ragaszkodnak ahhoz, hogy személyre szóló meglepetéssel kedveskedjenek, a kérdés már csak az, hogy mit érdemes választani ennek megfelelően?

Csakra ékszerek, amelyek segíthetnek a kihívások leküzdésében

Szeretné könnyebben venni az akadályokat az életben? Viseljen csakra ékszert, amely segíthet abban, hogy a lelki egyensúlya helyreálljon!

Egyesekkel előfordulhat, hogy a mindennapok kihívásait nem igazán veszik jól, sőt, úgy érzik, hogy adott helyzetben kifejezetten rosszul teljesítenek. A folyamatos negatív energiák igen rossz hatással lehetnek az érintettekre, könnyen elveszíthetik az önbizalmukat. A nem megfelelő állapot nem csupán lelkileg viselheti meg az embereket, hanem fizikailag is. 

Ásvány ékszer webshop: a különleges szépségek házhoz érkeznek

Ásvány ékszert szeretne vásárolni? Válassza webáruházunkat, ahol rengeteg különleges szépséggel találkozhat, adja le rendelését még ma!

Az ásvány ékszerek igen népszerű kiegészítők, szinte bármilyen szettel kombinálhatók, rendkívül stílusosak, viselőik a legjobbat hozhatják ki a megjelenésükből. Sokan kedvelik az egyszerű megoldásokat, főleg a vásárlás terén. Szívesen vennének kényelmesen, gyorsan akár ásvány fülbevalókat, karkötőket is, így sehova sem kell menniük ahhoz, hogy divatos kiegészítőkhöz juthassanak hozzá. Amennyiben Ön is szeretne egyszerűen vásárolni, ismerkedjen meg ásvány ékszer webshopunkkal!

Ásvány fülbevaló az egyszerű, mutatós kiegészítő

Ásvány fülbevaló az egyszerű, igényes kiegészítő, amivel bármilyen szettet fel lehet dobni. Ismerkedjen meg a kínálattal, rendeljen az online üzletből!

Ahány ember, annyiféle igény merülhet fel az ékszerekkel, például a fülbevalókkal kapcsolatban. Vannak olyanok, akiknek nincsenek túl bonyolult elvárásaik a kiegészítők beszerzésekor: szeretnének egyszerű, mégis mutatós darabokhoz hozzájutni, amiket jól tudnak kombinálni a hétköznapi és akár alkalmi szettekkel is. Egyesek nem szívesen vesznek olyan dolgokat, amiknek nem igazán tudják a hasznukat venni, hiszen így feleslegesen költöttek. Amennyiben Ön is szeret tudatosan vásárolni, és hasonló igényei vannak az ékszerek terén, ajánljuk figyelmébe az ásvány fülbevaló választékunkat!

Ásványkarkötő: egyedi és stílusos kiegészítő minden napra

Az ásványkarkötők stílusos kiegészítők, amelyeket bárki és bármilyen alkalommal viselhet, de van még egy hatalmas előnyük: teljesen egyediek!

Az egyediség mindenki számára fontos, csupán mindannyian máshogy igyekszünk elérni. A legtöbben persze az öltözködésünket igyekszünk egyedivé alakítani, ám még így is elkerülhetetlen, hogy hasonló - vagy épp ugyanaz - legyen a megjelenésünk, mint valaki másé, még akkor is, ha nem futunk össze az "ellenlábasunkkal". A különféle kiegészítők terén is hasonló a helyzet, ám létezik egy ékszertípus, amelynek minden egyes darabja egyedi: az ásványékszereké, és ezek közé tartoznak az ásványkarkötők is.

Ásvány nyaklánc: több, mint stílusos kiegészítő!

Ásvány nyaklánc, ami több, mint egy stílusos kiegészítő. Fedezze fel a változatos ékszer kínálatot, ahol igazi szépségekkel találkozhat!

Vitathatatlan, hogy manapság nagyon sokféle ékszer közül választhatnak a vevők. Vannak olyanok, akiknek igazán nehéz meghozni a végső döntést a vásárláskor, ugyanis elvesznek a gazdag, széles kínálatban. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és szívesen fogadna tanácsot, illetve rajong a különlegesebb darabokért, ajánljuk figyelmébe ásvány nyaklánc kínálatot!

Morganit nyaklánc: teremtsen harmóniát az ásvány erejével!

Morganit nyaklánc, fülbevaló, medál, amelyekkel harmóniát csempészhet a mindennapokba. Tapasztalja meg az ásvány erejét, rendeljen kínálatunkból!

A mai rohanó világban sokaknak nagyon nehéz megteremteni a harmóniát az életükben. Az állandó kapkodás, megfelelési kényszer rengeteg terhet raknak az emberek vállára, ezen kívül pedig nem ritka, hogy még a magánéletben is sorra jönnek a bajok. Gondok vannak a családdal, és még a párkapcsolattal kapcsolatos tervek sem úgy alakulnak, ahogyan azt az ember eltervezte. Mindenez negatív hatások óriási stresszt eredményeznek, ezt pedig mindenki a maga módján próbálja kezelni, feldolgozni. Vannak olyanok, akik végső elkeseredésükben spirituálisabb úton próbálkoznának, hiszen ezzel már semmit nem veszíthetnek. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és bármilyen megoldásra nyitott azért, hogy visszanyerje a harmóniát az életében, és leküzdje a stresszt, vásároljon választékunkból morganit fülbevalót, medált vagy nyakláncot!

Szelenit marokkő a nyugalom megteremtéséhez!

szelenit marokkő segíthet abban, hogy a mindennapok nyugodtabbak legyenek. Nézzen körbe a kínálatban, és adja át magát a spiritualitásnak!

A mai rohanó világban sokaknak jelenthet gondot megteremteni a nyugalmat az életükben. Ez a tényező elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember kiegyensúlyozott maradhasson, nyugalom nélkül az egyén előbb vagy utóbb teljesen felemészti magát. Ahány ember, annyiféle megoldás létezik a békés környezet megteremtéséhez. Akik érdeklődnek a spirituális világ iránt, számukra is van ideális opció a nyugalom kialakításához, mégpedig a szelenit marokkő.

Topáz gyűrűk, medálok és fülbevalók: különleges ékszerek nyárra

topáz gyűrűk, medálok és fülbevalók elegánsak és különlegesek, de emellett pozitív hatást is gyakorolnak az egészségünkre.

A topáz egy tiszta állapotában átlátszó és színtelen ásvány, amely azonban a legtöbb esetben valamilyen egyéb anyaggal szennyezett; ez adja különleges színeit. A természetben előforduló topáz aranysárga, rózsaszín, kék, vagy akár zöld is lehet, de a barna változata is ismert. A legkedveltebb az arany-, vagy más néven imperiál topáz, amelyből topáz gyűrűktopáz medálok és topáz fülbevalók is készülhetnek.

"Ásványból álmodva" önálló kiállítás Marcali Korzóban

 

Első, önálló, - "Ásványba Álmodva" című kiállítás nyílt az általam készült ékszereimből, a Marcali Kultúrális Korzóban.

Nagy öröm volt számomra az a felkérés, a helyi kultúrális intézmény vezetőitől, -tudván, hogy kézműves ékszereket készítek, így önálló kiállításra invitáltak.

larimar medál nyugalmat hoz az életünkbe, nyitottá tesz, segít feldolgozni az új benyomásokat, ráadásul fokozza az érzékenységet is.

A larimar egy halványkék színű ásvány, ami a szilikátásványok csoportjába tartozik. Többféle néven is ismeretes, de a legtöbbször a kék pektolit, vagy a delfinkő elnevezést használják rá. Gyönyörű színének köszönhetően népszerű az ásványékszerek kedvelőinek körében, és számos pozitív hatást is tulajdonítanak neki, amelyeket akkor képes kifejteni, ha ékszerként, így például larimar medálként, fülbevalóként, vagy karkötőként folyamatosan magunknál hordjuk.

Moldavit medál, az igazi különlegesség!

Moldavit, a földön kívüli kő. Szerezze be az igen értékes és különleges követ, viselje ékszerként, és tapasztalja meg a jótékony hatását!

Sokan érdeklődnek a különböző ásványok, kövek iránt. Egyesek örömmel viselnék ékszer formájában őket, azonban többen is tanácstalanok a kiválasztást illetően. Nem igazán tudják eldönteni, hogy melyik ásvány vagy kő illene hozzájuk a legjobban, ezért szívesen fogadnának tanácsot ezzel kapcsolatban, így könnyebben megtalálhatják a számukra legideálisabbat. Amennyiben Önnek is szüksége lenne ajánlásra, és kedveli a különlegességeket, ajánljuk figyelmébe a moldavit medált!

Telefon:+36-30/5177461
E-mail: mykriszta@gmail.com
Elérhetőségek