Blog

Miért lehet jó választás az akvamarin?

Az akvamarin a tenger szépségét idéző zöld és kék árnyalataival ejti rabul tekintetünket. A lenyűgöző ásvány nem csupán gyönyörű, de ősi hiedelmek szerint misztikus erővel is bír. Ebben a blogcikkben megismerjük, hogyan segíthet megteremteni a belső békét és harmóniát akár egy akvamarin karkötő is, és milyen lehetséges gyógyhatásai vannak az ásványnak.

Sárkányvérkő karkötő, amely távol tart a negatív energiáktól

Hisz az ásványok erejében? A sárkányvérkő karkötő korunk egyik leghasznosabb kiegészítője, ami támogatja a biztonságérzetét. Rendeljen az ékszerből!

Sokaknak fontos, hogy megőrizzék életükben a harmóniát, így mindig kiegyensúlyozottak maradhatnak, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól vegye az akadályokat, legyen szó bármilyen területről. Sajnos a harmóniát megtörhetik azok a negatív energiák, amik napjainkban körülvesznek bennünket.

Zöld szín, nagy erő: jade kristály ékszerek

A jade kristály ékszerek nemcsak gyönyörűek, de egyedülálló hatást gyakorolnak a testre és a lélekre is. Viselje a nyakában, a karján és bízzon az ásványok erejében!

A jáde köveket a kínai kultúrával szokás összekapcsolni, ennek ellenére az ásvány elnevezése spanyol eredetű. A piedra de ijanda elnevezésből ered a név, a jelentése pedig lágyékkő. Elsősorban a vesére gyakorolt, pozitív hatása miatt hordták maguknál amulettként az emberek.

Az ásvány falióra dekoratív ajándék

Az ásvány falióra egy igazán dekoratív időmérő, ami egyben látványos kiegészítője is lehet a nappalinak vagy az étkezőnek.

Opál medál a folyamatos pozitív energiáért

Szeretne egyensúlyba kerülni, megkönnyíteni a kommunikációt másokkal? Viseljen egyedi opál medált, a kő segíthet az akadályok leküzdésében!

Sungit víztisztító: nemcsak természetes megoldásokat kedvelőknek!

A sungit víztisztító hatását Önnek is meg kell tapasztalnia! A kő által megszabadulhat a negatív energiáktól is, a kínálatból megrendelheti a terméket.

Megtisztít, véd és díszít is a sungit medál

A sungit medál szénfekete köve több hatalmat rejt, mint azt első ránézésre mutatja az ásvány.

A citrin medál sárga ösztönzés az élethez

A citrin medál védelmező ékszer, testi és szellemi oldalról támogatást tud nyújtani. Miért és hogyan viseld ezt az ásványt a hétköznapokban?

Bizmut kristály ékszer: szivárvány színű támogatás a hétköznapokban

A Bizmut kristály ékszer mesterséges anyagból készül, de ez nem vesz el semmit sem az értékéből. Színpompás, ritka és még ereje is van ennek a különleges kiegészítőnek.

Miért jó malachit ékszert viselni?

A malachit ékszerek lenyűgöző kinézettel rendelkeznek, pozitív hatásaikért is érdemes viselni őket. Ismerkedjen meg a kínálatunkkal, rendeljen még ma!

Angyalkristály dísz: kiváló ajándék spirituális személynek!

Szeretné valóban hasznos ajándékkal meglepni spirituális rokonát, barátját? Gondoljon az angyalhívó kristály díszre, amivel kapcsolódhat az angyalokhoz!

Védelmező karkötő, amely segít a rontás elkerülésében

Szeretné visszanyerni a lelki egyensúlyt? Ajánljuk figyelmébe a védelmező karkötő viselését, amellyel visszatérhet a pozitív energia az életébe.

Szent Kristóf, az utazók védőszentje kulcstartó, a nyugodt üdülésért

Szeretné, ha az utazásai a kellemes élményekről szólnának? Szerezze be Szent Kristóf, az utazók védőszentje kulcstartót, amely pozitív energiát ad át!

Sokaknak szenvedélyük az utazás, a nyári időszak pedig különösen kedvez ennek az izgalmas időtöltésnek. Minden egyes lehetőséget kihasználnak, mert úgy gondolják, az utazásaik során szerzett élményektől, emlékektől lesznek többek.

Csakra ékszerek gyógyító erejű ásványokból

Egy csakra ékszert viselni többet jelent, mint egy csinos kiegészítővel díszíteni, a nyakat vagy a csuklót. A csakrákon keresztül a viselőjükre is hatnak.

Pénz bevonzó kristályok: érd el a gazdagságot!

Gazdagnak lenni mindannyiunk titkos vágya. A pénz bevonzó kristályok beszerzésével segítségül hívhatunk némi spirituális támogatást álmunk megvalósításához.

A kristályok, ásványok és kövek ékszerként viselése elterjedt szokás. A természetből származó, csodásan sokszínű ásványokban azonban több van annál, hogy csak csinos medál, fülbevaló szerep jusson nekik. Az ametiszt, a rózsakvarc, a jáde és társai senkit nem hagynak hidegen, hatással vannak a fizikai, érzelmi és szellemi világunkra. Az ásványok ennél sokkal többre is képesek, ugyanis anyagi bőséget, sikert is tudnak hozni tulajdonosuknak.

Ma is szükség van mágiára: védelmező amulettekkel az egyensúlyért

Ma is szükség van mágiára: védelmező amulettekkel az egyensúlyért

Amulett, kabala, talizmán. Mindegyik név hasonló jelentéssel bír, egy védelmező erővel rendelkező tárgyat takar, amit mindig magunknál kell tartani.

Párkapcsolat ásványok: ajándékok a szerelem és szexualitás jegyében

Mi lehetne jobb Valentin-napi meglepetés, mint valami, ami segít kiteljesíteni a szerelmet? Lepje meg kedvesét különleges, párkapcsolat ásványokból összeállított ékszerrel!

A szerelmesek ünnepe már itt van a küszöbön, ezért - ha még nem tette - érdemes elgondolkodnia, hogy mivel ajándékozza meg a párját február 14-én. Bár vannak, akik úgy vélik, hogy a Valentin-nap csupán a virágárusoknak kedvez, talán mégis jobb az a megközelítés, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy kifejezzük az érzéseinket. De vajon honnan indult hódító útjára ez az ünnep?

Morganit ékszer: egyediség a mindennapokban

A morganit ékszerek között medálok, karkötők és gyűrűk is találhatóak, már csak ki kell választania az Önnek legjobban tetsző darabokat!

Egyre többen foglalkoznak az ásványok gyógyhatásával és kisugárzásával, ám a morganit ékszerek esetében a gyönyörű megjelenésről sem kell lemondania senkinek. A morganit mangántartalma miatt kapja lazacos, rózsaszínes árnyalatát, és, mint rózsaszín kő, a szívcsakrához rendelhető hozzá, aktiválja és tisztítja azt.