Blog

Ásvány nyaklánc: több, mint stílusos kiegészítő!

Ásvány nyaklánc, ami több, mint egy stílusos kiegészítő. Fedezze fel a változatos ékszer kínálatot, ahol igazi szépségekkel találkozhat!

Vitathatatlan, hogy manapság nagyon sokféle ékszer közül választhatnak a vevők. Vannak olyanok, akiknek igazán nehéz meghozni a végső döntést a vásárláskor, ugyanis elvesznek a gazdag, széles kínálatban. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és szívesen fogadna tanácsot, illetve rajong a különlegesebb darabokért, ajánljuk figyelmébe ásvány nyaklánc kínálatot!

Szelenit marokkő a nyugalom megteremtéséhez!

szelenit marokkő segíthet abban, hogy a mindennapok nyugodtabbak legyenek. Nézzen körbe a kínálatban, és adja át magát a spiritualitásnak!

A mai rohanó világban sokaknak jelenthet gondot megteremteni a nyugalmat az életükben. Ez a tényező elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember kiegyensúlyozott maradhasson, nyugalom nélkül az egyén előbb vagy utóbb teljesen felemészti magát. Ahány ember, annyiféle megoldás létezik a békés környezet megteremtéséhez. Akik érdeklődnek a spirituális világ iránt, számukra is van ideális opció a nyugalom kialakításához, mégpedig a szelenit marokkő.

"Ásványból álmodva" önálló kiállítás Marcali Korzóban

 

Első, önálló, - "Ásványba Álmodva" című kiállítás nyílt az általam készült ékszereimből, a Marcali Kultúrális Korzóban.

Nagy öröm volt számomra az a felkérés, a helyi kultúrális intézmény vezetőitől, -tudván, hogy kézműves ékszereket készítek, így önálló kiállításra invitáltak.

larimar medál nyugalmat hoz az életünkbe, nyitottá tesz, segít feldolgozni az új benyomásokat, ráadásul fokozza az érzékenységet is.

A larimar egy halványkék színű ásvány, ami a szilikátásványok csoportjába tartozik. Többféle néven is ismeretes, de a legtöbbször a kék pektolit, vagy a delfinkő elnevezést használják rá. Gyönyörű színének köszönhetően népszerű az ásványékszerek kedvelőinek körében, és számos pozitív hatást is tulajdonítanak neki, amelyeket akkor képes kifejteni, ha ékszerként, így például larimar medálként, fülbevalóként, vagy karkötőként folyamatosan magunknál hordjuk.

2021.12.14 12:42

shungit ébenfekete védelmezőként őrködik felettünk. Ismerje meg és használja az ásványok különlegességét dekoratív ékszer formában!

shungit vagy másik változatban sungit több millió éves kőzet, ami eredetileg az oroszországi Sungit településről származik. Ez a ritka szén alapú ásvány csakis az észak-oroszországi Karéliában bányászható, az Onyega tó körül. A shungit egyedisége abban áll, hogy az összetétele ritkaságnak számít. Szén alapú ásvány, amit üreges fullénerek alkotnak. A periódusos rendszer valamennyi ásványi anyaga egyesül ebben a természetes kőben.

ásványkarkötőkAz ásványkarkötők nem csak különleges és egyedi kiegészítők, de sokan érzékelik, tapasztalják az ásványok pozitív hatásait is.

Olyan, különleges és egyedi kiegészítőt keres, ami nem csak szép, de hasznos is? Akár nők, akár férfiak számára előnyös választás lehet egy ásványkarkötő, amely számtalan változatban megvásárolható, stílusos, a kövek színeiből és mintázatából adódóan egyedi, ráadásul viselője hangulatára is jótékonyan hat.

egyedi kézműves termékekLegyen szó születésnapról, névnapról, vagy esetleg a karácsonyról, sokaknak jelent gondot ilyenkor, hogy mivel lepjék meg az ünnepeltet. Rengeteg ötlet áll ezzel kapcsolatban rendelkezésre, azonban egyesek nem bízzák a véletlenre az ajándékvásárlást: mindenképp ragaszkodnak az egyedi, különlegesebb meglepetésekhez. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elképzelései, és barátját vagy családtagját ünneplik, ajánljuk figyelmébe egyedi kézműves termékeinket!

alkalmi ékszerekAz a bizonyos kis fekete ruha a legtöbb hölgy ruhatárának alapdarabja. Az egyszerű, mégis alkalmi és elegáns ruhát nagyszerűen fel lehet dobni hozzá illő alkalmi ékszerekkel. Az alkalmi ékszereket illetően konkrét elképzelései vannak? Egyedi megoldásokat kínálunk a webshopunkban megtalálható ékszerek kollekciójából. Ezeknek az ékszereknek a közös vonása, hogy mindegyik tartalmaz egy vagy több ásványt, tehát ásványékszerekről van szó.

ásvány karkötőkAz ásvány karkötők egyre keresettebbek a kiegészítők terén, azonban ezt nem csupán igényes kinézetüknek köszönhetik, hanem az egészségre gyakorolt jótékony hatásuknak is. A különböző ásványok több betegség tüneteinek enyhítésében is segíthetnek. Ha ásvány karkötőt szeretne magának vásárolni, érdemes a kiegészítő kiválasztásakor az ízlésén túl figyelembe venni azt is, hogy milyen egészségügyi problémával küzd.

névre szóló ékszerValami személyes dologgal szeretné meglepni gyermekét, de nem szeretne túl értékes holmit választani, mert tudja, hogy könnyen elkallódna? Azok számára is van megoldásunk, akik még nem értékes ásványékszerekben gondolkodnak, de szeretnének szépet, személyeset ajándékozni. A névre szóló ékszereink pontosan ilyen ajándékok, amik kislányoknak, de akár kisfiúknak is kedves meglepetést jelentenek.

amulettekLegyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról, az emberek többségének komoly kihívást jelent a közeli hozzátartozók megajándékozása. Egy fontos személynek természetes, hogy az ember nem nyújthat át akármilyen meglepetést. Mindenképp olyan ajándékot szeretnének, amivel kifejezhetik törődésüket a másik fél felé. Ha Önnek sincs ötlete, hogy mivel lephetné meg rokonát, családtagját, ajándékozzon neki amulettet!

2012.11.15 09:10


Az összes fejlett társadalomban a drágaköveket nemcsak értékükért és szépségükért, hanem  gyógyító és harmonizáló erejükért tartják nagy becsben.
drágakövek évmilliók során képződtek a föld mélyén, tökéletes sötétségben, keresztülmentek a finomodás és a tisztulás folyamatán, mígnem az emberek végső formájukban fel nem fedezték és a napvilágra nem hozták őket.

drágakövek földünk alapelemeiből állnak, ezért a néphit szerint föld védő, erősítő és tápláló erejével kötnek össze minket. Ragyogó szépségükkel a legtisztább természetes színekben sugárzó fény hordozói, valamint a kozmikus energiák és tulajdonságok közvetítői; az égből és a földből vonzzák magukhoz az erőket, hogy azután kisugározzák azokat a világ felé.

Csakraékszerek széles választékban, kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel - hogy megtalálja élete harmonikus oldalát!

csakraékszerek feladata, hogy szabályozzák a csakrákat, ami által az életünket a pozitív gondolatok fogják meghatározni. A csakrák a nyers energiát jobban felhasználhatóvá teszik, ami így sokkal mélyebben kiaknázható az összpontosított akarat segítségével. A teljes csakrarendszer rendkívül összetett: három legfőbb, négy fő- és több, mint háromszáz kisebb csakra van az emberi testben, sőt, ezeken túl még a testen kívül is elhelyezkedik néhány nem-fizikai csakra. A csakraékszerek segítségével ezt a rendszert lehet stimulálni, vagyis pozitív irányba befolyásolni.

Drót-köves gyűrűkDrót-köves gyűrűk, igényes kivitelben, kedvező áron, válasszon különleges, ízléses kiegészítőt a mindennapok során!

Manapság nagyon sokféle nyaklánc, karkötő, gyűrű közül válogathatnak az emberek. Egyesek mindenképp olyan ékszerekre, például gyűrűkre vágynak, amiket a mindennapokban, a hétköznapi szettjeikhez is bátran hordhatnak. Ha Önnek is hasonlóak az elvárásai, és szeretné igényes, szép ékszerrel feldobni a megjelenését, ajánljuk figyelmébe drót-köves gyűrűinket!

Ásvány ékszerszettekÁsvány ékszerszettek, minőségi kivitelben, egyedi, saját márkás dobozban, online rendeléssel, válassza ki az igényeinek megfelelő terméket!

Az ásvány ékszerek manapság óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen bármilyen szettet feldobnak igényes kinézetükkel. Egyeseknek komoly gondot jelenthet beszerezniük a kiegészítőket, ugyanis nincs a közelükben olyan kereskedés, ahol igazán szép és lenyűgöző fülbevalókat, karkötőket vagy nyakláncokat árulnának. Amennyiben Önnek is problémát okoz a vásárlás, és többféle kiegészítőben gondolkodik, ajánljuk figyelmébe ásvány ékszerszettünk kínálatát!

Férfi ékszerek karácsonyraEgyeseknek komoly gondot jelenthet férfi hozzátartozójuk számára megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékot. Sokan kerülnék a műszaki cikkeket, ruházati termékeket, és helyettük inkább különlegesebb meglepetést választanának az ünnepre. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokkal vág neki az ajándékvásárlásnak, és férjének, édesapjának, testvérének vagy barátjának szeretne különlegességgel kedveskedni, tekintse meg férfi ékszereink választékát!

12 DNS Mester kristály

Michelle Eloff 2003 júniusi 12-ei közvetítése több helyen is megtalálható az interneten.
Oldalak megszünnek, részleteket kihagynak... Szeretném az egész anyagot megosztani.
A szöveget saját fotóval egészítettem ki, illetve javításként, -tán elírási, vagy forgítási hiba lehetett; a kilencedik szálnál szodalit lett megadva, de a megfelelő kristály a sugilit (szugilit), -ezt javítottam.

...Mikor egy problémát sejtszinten megtisztítotok, az újrakódolja testetek DNS-ét.
Sejtjeitek szó szerint átalakulnak és más formát vesznek fel, és gyermekeitek és unokáitok megváltoznak, mert már nem ugyanezekkel a problémákkal születnek meg.
Sokan olyan helyzetekbe kényszerültök, amikben muszáj foglalkoznotok a különböző félelmekkel kapcsolatos problémáitokkal. A félelemmel, és azért elsősorban a félelemmel, mert a félelem végezhet veletek, ha nem tudtok túllépni rajta.
A jövő nem tartható félelemben!
A fiatalabb generációknak példaképekre van szükségük, akik szeretettel és példamutatással vezetnek és nem korlátozzák magukat a félelem miatt, a kristálybirodalom pedig segít megnövelni a rezgéseteket, hogy túl tudjatok ezen lépni.
Nem a kristály fogja megtenni helyettetek, a kristály csupán eszköz, amit hasznosíthattok!

Na-mármost, 12 kristály van, ami a DNS 12 szálával foglalkozik, és mindegyik kristály más frekvenciával és más számmal rezeg együtt.
Mindezek egy szent hangot bocsátanak ki, ami hatással van a frekvenciádra, amin a DNS-ed vibrál.

Természetes ásvány, vagy utánzat?

Telefon:+36-30/5177461
E-mail: mykriszta@gmail.com
Elérhetőségek