Nyilas (11,23-12,21)

A nyilas jegy tűz jegy, egyenes jellem, igazságpárti, szabad szellemű.
Valahogy mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyen vannak ezért sok nyilas magasabb pozíciót is minden erőfeszítés nélkül elér. Ám nem biztos hogy sokáig marad a helyén legyen az akár egy jó állás vagy egy otthon, mert a legfontosabb érték számukra a szabadság.
Erőteljesek és kifelé, az élményeknek élnek. Érdeklődő természetük végtelen kalandokba sodorja őket. Utazás, felfedezés, szokatlan célok vezérlik őket. Ennek meg is fizetik az árát. Sokan a jegy szülöttei közül felszínes kapcsolatokat alakítanak ki, melyek hamar köddé vállnak. Ha beérik természetük, akkor magabiztosak, intelligensek, következetesek lesznek, de továbbra is többnyire érzelem-vezérelt egyének maradnak.
Sprituális rezgésüket és szellemi érettségüket az ametiszt segíti, céljai megvalósításában elképzelései létrehozásában az amazonit áll segítségére.
Hatalmas igazságérzetét a jáspis tereli megfelelő mederbe, ami egyénként segíti az intuíciói meglátásában is, és erősíti a jólétüket.
Ónix a megfelelő kő a számukra, ha azt szeretnénk hogy kitartóbbak legyenek, és javuljon a koncentrációjuk A smaragd kristályrezgése segítségére van a nyilasoknak, hogy pozitív életszemlélettel és lenyugodva nézzék a világot.
Ezeken kívül hatásos kristályuk még a borostyán, szodalit, és a tigrisszem.

(Forrás: Komlóssy Vera: Kristály gyógyászat és terápia)

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend: