Alkalmi, esküvői, menyasszonyi ékszerek

Menyasszonyi, alkalmi ékszerek esküvőre, ballagásra, szalagavatóra. Egyedi nyakláncok, fülbevalók, készítése, rendelésre is.
Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Tegye egyedivé a kis fekete ruhát alkalmi ékszerrel!

alkalmi ékszerekAz a bizonyos kis fekete ruha a legtöbb hölgy ruhatárának alapdarabja. Az egyszerű, mégis alkalmi és elegáns ruhát nagyszerűen fel lehet dobni hozzá illő alkalmi ékszerekkel. Az alkalmi ékszereket illetően konkrét elképzelései vannak? Egyedi megoldásokat kínálunk a webshopunkban megtalálható ékszerek kollekciójából. Ezeknek az ékszereknek a közös vonása, hogy mindegyik tartalmaz egy vagy több ásványt, tehát ásványékszerekről van szó.

Az alkalmi ékszerek világában üdítően hat egy ilyen kiegészítő, a kis fekete ruhát is egyedivé tudja tenni, viselője nem olvad bele a vendégek egyszínű tömegébe, ami különösen könnyen megtörténhet például dress code-dal rendelkező eseményeknél.

Alkalmi ékszereink biztosan nem jönnek szembe valaki másnak a nyakán, csuklóján vagy fülében, így viselőjük sem vész el a tömegben.

Amennyiben valamelyik általunk forgalmazott, ásványból készült alkalmi ékszer megtetszett Önnek, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen belőle!

Itt a báli szezon! Szerezze be az eseményekre alkalmi ékszereit kínálatunkból!

Elkezdődött a januári hónap, amiről az embereknek többségének az egyhangúság jut eszébe. Valójában ilyenkor sem áll meg az ünneplés december után, hiszen kezdődik a báli szezon, ami sokaknak fontos időszak. A résztvevőknek ilyenkor szükséges alkalmazkodniuk megjelenésükkel az esemény színvonalához, ezért sokan már időben elkezdik beszerezni a ruhákat, ékszereket, hogy a bál napjára minden rendelkezésre álljon. Ha Ön az elkövetkezendő időszakban hivatalos valamilyen báli eseményre, és szeretné megjelenését még ízlésesebbé tenni, ne feledkezzen meg az alkalmi ékszerekről!

Az alkalmi ékszerek nemcsak az ízléses megjelenésről gondoskodnak, hanem pluszt adnak hozzá, így valóban lenyűgöző hatást kelthet az eseményen. Ékszer webshopunk alkalmi ékszereinek kínálatát kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy a legkülönlegesebb termékek közül válogathassanak a vásárlók. Nincs olyan hölgy, aki ne találná meg gazdag választékunkban a számára ideális alkalmi ékszert.

Hívja fel Ön is magára a figyelmet az eseményen alkalmi ékszerek viselésével! Fedezze fel választékunkat, szerezze be a ruhájához illő kiegészítőket! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő esküvői ékszert?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő esküvői ékszert?A tökéletes esküvői ruhát megtalálni nem egyszerű feladat, ennél az alkalmi esküvői ékszerek kiválasztása jóval egyszerűbb, ám itt is érdemes néhány szabályt betartani.

  • Az egyik legfontosabb jelmondat talán „A kevesebb néha több!”, ne próbáljunk túl sok mindent viselni!
  • A szín kiválasztásánál a ruhához illőt keressünk: hófehérhez például ne aranyat, inkább gyöngyöset, vagy fehér köveset viseljünk. Az elefántcsontszínű ruhához viszont már inkább az arany illik. Ha a ruha nem egyszínű, van benne színes díszítés, akkor keressünk a dísz színével megegyező ékszert!
  • Fontos, hogy a kiválasztott alkalmi esküvői ékszerek egymáshoz is passzoljanak. Ha hajpántot, tiarát is szeretnénk, az is illeszkedjen a nyaklánc és a fülbevaló stílusához!
  • Mindezek mellett olyat válasszunk, ami a személyiségünknek is megfelel, érezzük jól magunkat bennük!

Nézzen körül bátran ékszer webshopunkban, ha alkalmi esküvői ékszert keres! Nagy választékkal várjuk kedves vásárlóinkat egyedi ékszerekből!

Telefon:+36-30/5177461
E-mail: mykriszta@gmail.com
Elérhetőségek