Réz ékszerek

Ebben a kategóriában a 100%-os tiszta vörösréz huzalból, lemezből, -egyedi technikával, kézzel készült kézműves ékszerek kerültek.

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Stílusos megjelenés és pozitív energia réz ékszerekkel!

réz ékszerekA réz ékszerek roppant népszerűek, elsősorban igényes kinézetüknek köszönhetően. Ám sokan nem tudják, hogy a réz ékszerek nem csupán divatos kiegészítők, hanem az egészségre is jótékony hatással bírnak, azon belül is a mentális állapotra.

A réz ékszerekkel az ember szellemi kapacitása megnő, köszönhetően az ékszerek által biztosított folyamatos energiaellátásnak. A kiegészítők segítenek hosszú távon megőrizni a szellemi frissességet, a megfelelő mentális állapotot. A réz ékszerek pozitív energiáinak köszönhetően a kiegészítőket viselők sokkal kiegyensúlyozottabban érezhetik magukat, még a legmegterhelőbb időszakokban is. A réz ékszereket ezért érdemes viselni a munkában is, különösen szellemi tevékenység esetén, hiszen így nem tud olyan könnyedén elfáradni, és sokkal jobban tud teljesíteni.

Ha Ön is szeretné megőrizni szellemi frissességét, szerezze be az Önnek tetsző réz ékszert, és viselje a mindennapokban! Amennyiben kérdései lennének a kiegészítőkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Réz ékszerek: a réz szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól

A réz megtalálható az emberi szervezetben, az ideális mennyiség fenntartása pedig létfontosságú az egyensúly megtartásához. Felelős az ízületek és az idegek egészségéért, a csontképzésben is részt vesz, erős gomba- és vírusölő hatással bír, vörös- és fehér vértesteket hív életre, hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, és még hosszan sorolhatnánk. A réz nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára, ahogyan annak pótlása is, ám nemcsak a szájon át bejuttatva hat jótékonyan, de a bőrrel érintkezve is képes kifejteni pozitív hatásai egy részét.

A réz ékszerek viselésével beindíthatjuk a szervezet természetes gyulladáscsökkentő folyamatait, még sokkal erősebben, mintha szájon át jutna a szervezetbe. Egy réz ékszer nem csupán különleges kiegészítő, hanem fájdalomcsillapítóként is funkcionál, valamint oldja a görcsöket is.

A réz ékszerek sem mind egyforma hatással bírnak, ugyanis minőségi alapanyagból kell készülniük, vagyis az sem mindegy, hogy milyen fajta rézből. A sárgaréz például nem rendelkezik a fent felsorolt hatásokkal, csakis a vörösréz.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, ha kérdése van a réz ékszerekről!