Beszúrós

A fül mögött, stifttel záródó fülbevaló. A fülbevalók anyaga lehet nikkelmentes orvosi -nemes acél vagy ezüst, a fül mögötti stift akár szilikon gumi is lehet.

Az apró köves fülbevaló többnyire ragasztással kerül a fém részhez.

Minden bedugós fülbevalót levételnél célszerű nem a kövecskénél fogva lehúzni, hanem körömmel a kövecske mögé -a fém talpazatra fogva tartani és a fül mögötti stiftet húzzuk le! 

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Ásvány fülbevalókkal különlegességet csempészhet megjelenésébe!

Ásvány fülbevalókkal különlegességet csempészhet megjelenésébe!A legtöbb ember szeret kitűnni a tömegből, ehhez pedig előnyben részesíti azokat a kiegészítőket, amelyek figyelemfelkeltőek, de ízlésesek. Sokszor igazi kihívást jelent az ilyen fülbevalók, nyakláncok, karkötők beszerzése, de szerencsére Önnek nem kell messzire mennie, ha ilyen kiegészítőkkel szeretné felhívni magára a figyelmet, hiszen a kínálatunkban megtalálható ásvány fülbevalókkal ez garantált!

Ásvány fülbevalóink igazán látványos és esztétikus darabok, amelyek bármikor viselhetőek, lehet szó ünnepségről, vagy munkába járásról. A fülbevalók kiválasztása csakis az Ön ízlésétől függ, azonban sok vevő szeret a horoszkópja, vagy kedvenc ásványa szerint vásárolni, hiszen minden embernek megvan a személyiségéhez illő köve. Ha Ön is az utóbbi alapján fog választani, nem győzi majd fogadni a dicsérő szavakat.

Ha bármilyen kérdése lenne a vásárlás előtt az ásvány fülbevalókkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!