Fazonköves

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Az ásványkarkötőket hogyan érdemes tisztítani?

ásványkarkötőAhogy az ezüst és az arany ékszerek, úgy az ásványból készült kiegészítők, például a karkötők is igénylik a körültekintő tisztítást, karbantartást. Ezek nagyon fontos műveletek, ugyanis csak megtisztított ásványkövek tudják biztosítani a megfelelő energiát és a gyógyító hatást. Nem csupán a használt, hanem az újonnan beszerzett ásványkarkötőknél is szükség van arra, hogy meg legyenek tisztítva. Amennyiben Ön is szeretne odafigyelni a karbantartásra, de még nincs túl sok tapasztalata e téren, most itt a lehetőség, hogy hozzájusson a legfontosabb információkhoz ezzel kapcsolatban! 

Az ásványkarkötő tisztítás során többféle lehetőség is rendelkezésre áll. A legegyszerűbb a folyóvizes módszer, amikor is pár percig a csap alatt, hideg vízzel átmossa a köveket. Ezután a száradáshoz érdemes finom, puha anyagra helyezni az ékszert, de akár ki is rakhatja a napra. Ez esetben fontos odafigyelni arra, hogy ne legyen tűző napsugárzás, mert ez nem tesz jót az ásványkarkötőnek. Célszerű inkább reggeli órákban foglalkozni ezzel, ugyanis a korai napsugarak biztosan nem károsítják a köveket. Folyóvíz mellett az ékszert tisztíthatja füstölővel is. Vigyázzon, hogy a forró anyag ne érjen hozzá az ékszerhez, ugyanis az elszínezheti a köveket!  A füstölő és hideg vízen kívül kiváló tisztító még a só. Ehhez a művelethez nagy szemű sóra van szükség. Ebből egy keveset kisebb edénybe öntsön bele, majd tegye rá az ásványkarkötőt, ezután pedig takarja le az edényt, és hagyja benne az ékszert legalább kettő, három órára. Az idő letelte után a karkötő ismét szép és tiszta lesz. 

Ha a kő elveszti a színét, csúnya fekete foltok jelennek meg rajta, repedezik a karbantartás mellett is, sajnos mindezek arra utalhatnak, hogy már nincsen olyan hatása, mint új korában. Szerencsére tőlünk könnyedén be tudja szerezni új ásványkarkötőjét. Nagyon sokféle terméket kínálunk, amik ízlésesek, minőségiek. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a megvásárolt ásványkarkötővel. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Fazonköves ásványkarkötők: válasszon különleges kiegészítőt!

A fazonköves ékszerek csiszolt ásvánnyal, kristállyal, drága- vagy féldrágakővel készülnek, amitől csillogóvá válik felületük, ez adja különleges értéküket. Azok számára, akik olyan kiegészítőket szeretnek viselni, melyek nem csak látványosak, de egyedi jelentéssel is bírnak, a fazonköves ásványkarkötőket ajánljuk!

Az ásványkarkötők igazán formabontó ékszerek, amikkel garantáltan feldobhatja a megjelenését a mindennapokban, de a kiegészítőket ünnepi eseményeken is bátran viselheti, hiszen bármilyen alkalmi szettet különlegessé varázsolnak. A kisebb, csiszolt köves kiegészítők szolid, visszafogott hatást keltenek, míg a nagy, kerek, gyöngyös változatok igazán feltűnő ékszerek. Nagyon sokféle variációban érhetők el a kiegészítők, így a kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvencét. Ha igazán szereti a változatosságot, érdemes többféle ásványkarkötőt is megrendelni a választékunkból.

Webáruházunknak köszönhetően nem kell messzire mennie a formabontó kiegészítőkért, tőlünk gyorsan és kényelmesen meg tudja vásárolni az Önnek tetsző ásványkarkötőket. A kiegészítők aprólékosan kidolgozottak, amikkel megalapozhatja ízléses megjelenését bármilyen helyzetben. Az ásványkarkötők ajándéknak is kiválóak: ha van a családban, baráti körben olyan személy, aki régóta vágyik valamilyen izgalmas kiegészítőre, vagy alapvetően kedveli az ilyen ékszereket, lepje meg őt termékünkkel!

Bárhogy is dönt, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a fazonköves ásványkarkötőkkel. Tekintse meg a kínálatunkat, és rendelje meg az Önnek tetsző termékeket! A kiegészítőket kedvező áron kínáljuk a vásárlóknak. A karkötőkön kívül sok más izgalmas, igényes ékszerrel is találkozhat webshopunkban, ezért érdemes jobban körülnéznie nálunk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Ásványkarkötőkkel óvja az egészségét!

Úgy érzi, hogy minden segítségre szüksége van ahhoz, hogy megóvja az egészségét? Szeretne minél többet megtenni annak érdekében, hogy megóvja magát a betegségektől? Ebben segítségére vannak a természet ajándékai, az ásványok is.

A webáruházban valódi ásványokból készült ásványkarkötőket vásárolhat és felvértezheti szervezetét a betegségek ellen. Óvja egészségét a természet erejével, viseljen ásványkarkötőt! Ahány ásvány, annyi hatóerő. A gabbró például az életerőt segíti, az energia növelésére a turmalin vagy a jáspis alkalmas, az autoimmun betegségekre az akvamarin ajánlott, gyógyít az ametiszt vagy a füstkvarc. Gyulladáscsökkentő a borostyán vagy a hegyikristály és az achátok általános védőkövek, immunerősítésre a kalcit jó választás. Az ásványkarkötők nemcsak gyógyerővel bírnak, hanem még gyönyörűek is. Saját részre és ajándékba is nagyszerű választás egy ilyen egyedi ékszer.

Válasszon az ásvány ékszerek közül és viseljen gyógyító erejű kiegészítőket minden nap! Kérdéseivel keressen bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén!