Szerencsefa

A szerencsefa, -életfa harmonizálja, energizálja környezetünket . Pozitívan befojásolja az elektromágneses szmogot, jól felhasználható a Feng Shui területén.
Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Amennyiben nem találja kedvenc kristályából készült szerencsefát, kérem, jelezze!

 

A szerencsefa egyedi, értékes ajándék minden alkalomra!

szerencsefaKülönleges ajándékot keres, de nincs ötlete, hogy mi legyen az? Egy egyedileg elkészített ajándékkal biztosan nem fog mellé. Olyan ajándékkal, mint amilyen a szerencsefa.

A szerencsefa egy rézből és valódi ásványokból készült dísztárgy. Több, mint dísztárgy, ami akár a hétköznapokra, tervekre, az egész életre pozitív befolyást gyakorol, a különböző ásványok erejével.

Egyik szerencsefa sem ugyanolyan, mint a másik, mert egyedi megrendelés alapján készülnek. Méretben és az ásványok számában is eltérőek, de akár a formájukon is lehet alakítani. Egy szerencsefa azért annyira csodás ajándék, mert dekoratív, személyre szóló, nem utolsó sorban pedig értékes is.

Nem egy haszontalan dísztárgyról van szó, a szerencsefa több ennél, mert akár 300 darab jótékony hatással bíró ásványból is készülhet, amik szellemi, lelki és fizikai jólétet hozhatnak a tulajdonosuk életébe.

Keressen fel bizalommal, és rendeljen egyedi kívánság alapján elkészített ajándékot!