Gyógyító ékszerek, programozott kristályok

Ebben a kategóriába kimondottan olyan ékszereket tettem, melyek egy bizonyos problémára, életünk jobbá tételére kínálnak megoldást. Amennyiben nem talál megfelelő kombinációjú ékszert, vagy drágakő csomagot, szívesen összeállítom.

Az alap ékszer , drágakő csomag nincs programozva , -hacsak ez nincs külön feltüntetve.

Bármilyen ékszer programozását külön díjazás ellenében elvégzem.

 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Gyógyító kristályok:
Egészségmegőrző, divatos kiegészítők

Gyógyító kristályok: Egészségmegőrző, divatos kiegészítők

Manapság az ásványékszereket nemcsak küllemük miatt viselik előszeretettel az emberek, hanem a nyakláncokat, karkötőket alkotó gyógyító kristályokért is, hiszen egyre jobban terjed a köztudatban, hogy a kristályok az emberi test csakráin keresztül orvosolják többek között a fejfájást, a levertséget, vagy épp a gerincproblémák, egyéb betegségek tüneteit.

A különféle gyógyító kristályok eltérő színekkel és anyagminőséggel, valamint gyógyító képességgel rendelkeznek, ezért érdemes tájékozódni e téren, annak érdekében, hogy azt az ásványékszert választhassa ki végül, ami nemcsak divatos kiegészítőként lehet jelen életében, hanem gyógyító eszközként is.

E téren az egyik legváltozatosabb gyógyító kristálynak számít a hegyikristály, hiszen a színskála összes árnyalata megtalálható benne, ennek köszönhetően számos betegségre gyógyírt jelent, ugyanis jól vezeti az energiát, színtelensége miatt pedig mindegyik csakrához illik.

Döntsön Ön is a gyógyító kristályok mellett, vásároljon ásványékszert kínálatunkból!