Ékszer szett

További információkkal kapcsolatban keressenek minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Ékszer szettek: miért érdemesebb így vásárolni?

Az emberek életében fontos az összhang. Ha a divatot vesszük szemügyre, megfigyelhetjük, hogy az ékszer szettek mennyire harmonikusak. Ha ékszer szettet választunk, akkor akaratlanul is összhangot teremtünk a megjelenésünkben.

Egy ékszer szett általában két-három ékszerből áll: nyakláncból, amihez vagy karkötő, vagy fülbevaló, esetleg mindkettő tartozik. A kombináció változatos, de a legtöbb esetben minden ékszerből van a többihez passzoló darab, amiket külön vagy szettben lehet megvásárolni. Ajánlott a szettben hordott ékszereken kívül másfélét nem viselni. Az ékszer szett összeállítható olyan darabokból is, melyek csupán egy bizonyos pontban  kapcsolódnak egymáshoz - ennek csak a fantázia szabhat határt. A lényeg, hogy legyen az ékszerek között egy közös pont, ami meghatározza a kompozíciót, ezáltal összhangot teremt. Az ékszer szett lényege ennyi lenne nagy vonalakban.

Az ékszer szettek előnye, hogy kedvezőbb áron kaphatóak, mint ha külön-külön vásárolnánk meg őket. A webáruházamban kapható ékszer szettek esetében is ez a helyzet, illetve a fentebb leírtak is jellemzőek rájuk. Ásványokból készített ékszereim nem csupán a szépségükkel hódítanak, de az emberi szervezetre és pszichére gyakorolt hatásukkal is. Az ásványok gyógyító, illetve egyéb hatásai ismertek már évezredek óta, és ezt a modern kor emberének sem kell nélkülöznie: ékszer szettjeim biztosítják a pozitív energiákat.

Lényeges tudnivaló, hogy a webáruházban megvásárolható ékszer szettek anyaga - természetesen az ásványokon kívül - nemesacél, más néven orvosi acél, aminek előnye, hogy magas kopásállósággal rendelkezik, emellett nem színeződik el, nem irritálja a bőrt, ráadásul kedvező az ára. Fontos, hogy fémallergiások számára is ajánlott, mivel teljesen atiallergén, ráadásul ellenáll a savaknak is, és természetesen a korrózió se hagy rajta nyomot. A nemesacél szinte minden szempontból a legkiválóbb anyag ékszerek készítésére, nem véletlenül ez az anyaga a piercingeknek is.

Amennyiben ékszer szetteket szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatomat, kérdés esetén pedig vegye fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeimen!