Andara kristály medál "Lemúriai éretikus arany"

Nincs raktáron
Andara kristály medál  "Lemúriai éretikus arany"
Andara kristály medál  "Lemúriai éretikus arany"
Andara kristály medál  "Lemúriai éretikus arany"
Andara kristály medál  "Lemúriai éretikus arany"
13 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft

Gyönyörű, barack színű Monatomikus Andara kristály medál, ezüstözött drót foglalatban.
Andara mérete: 25*45*10mm
medál teljes magassága: 82mm

Mi az Andara?
Az Andarák 5D-s mester lény kristályok, amelyeknek monatomikus  (egyatomos) a struktúrája és prima matrát tartalmaznak (ami 70 ásványi anyagból áll).
A monatomikus Andara kristályok rendkívül magas energiájú frekvenciát bocsátanak ki, amely megfelel az 5. dimenziónak. Amint fény jár át egy Andarát, erőteljes transzformatív gyógyító energiát bocsát ki, és ezt azonnal és közvetlenül be lehet vezetni az auramezőbe.
Az Andara kristály vizsgálatánál úgy tűnik, -új anyagról van szó, mint amit eddig a földön ismertek. 
Sem az üveg sem a kristály kategóriába nem tartoznak, a spektroszkópos vizsgálat is eltérést mutatott, - se nem üveg, se nem kristály szerkezetűek!
Fajsúlyukat tekintve is különböznek az üvegtől és a kristályoktól.
Mivel nem ásvány, igy nyilván nem tartozik a szilikátok csoportjaba, de nem is üveg, hiszen "csillámos" a törése, lapokban hasad.
Kimutatható benne: vas, molibdén, mangán, szelén, réz, kobalt, nikkel, urán... (70 fülönféle ásványi anyag)....

Miben segít?

Az Andara egyike a Mester Kristályoknak, gyógyító és erőteljes eszköz:
-Segít a tudatosság és a rezonancia növeléséhez, az univerzális tudáshoz való hozzáféréshez
- Tisztítja és harmonizálja a csakrákat
- Aktiválja az energia csatornázás képességét
- Felgyorsítja a spirituális fejlődés folyamatát és segíti az egyéni manifesztációt.

Rendkívüli szépségével együtt az Andara Kristály energetikai előnyöket hordoz, gyógyító és védelmi képességet. Fokozza a kristály tulajdonosa és a természet közötti kommunikációt.
Az Andarák azért vannak itt, hogy segítsenek bennünket a fejlődésünk lépéseiben. Segít az önszeretet, az önbizalom, a belső kapcsolat, önmagunk minden aspektusának elfogadása (különösen, amelyek nem szerethetőek vagy érdemtelennek vannak tartva) területein, arra ösztönöz, hogy szállj önmagadba mélyen és ragyogj az Isteni Fényeddel minden területen, és ezzel nem mindig könnyű szembenézni!

A színváltozat energiája:
Lemuriai éterikus arany Andara
Ez az arany pezsgő színű leműriai andara, mely a pezsgő halvány rózsaszíntől  az élénk narancssárga arany színű változatig, intenzív aranyszínű fényenergiát áraszt. A Monatomikus Andara kristály ezen színe Lemuria éterikus arany nevet kapta. Magja fényes arany ragyogással lángol, aktiválva a megvilágosodás rezonanciáját és igazi „fény esszencia”.

Részletek

Mik azok az Andara kristályok?

Az Andara kristályok az Univerzumban létező legmagasabb rezonanciájú kristályok.
Az Andara kristályok 5. dimenziós csillagrendszerekből származnak, és itt hagyták őket a számunkra, mélyen elásva a földben, még a régi őseink annak érdekében, hogy segítsenek nekünk az aktuális 5D-s emelkedési folyamatunkban.
  Az Andara kristályokat az ősi Atlantiszban és Lemúriában használták, mint fejlett emelkedési technológiát, a többszintű energia test kiemelkedő spirituális fejlődéséért és teljes meggyógyításáért.
Az eredeti atlantiszi és lemúriai emelkedésben egy interdimenzionális berobbanás történt, a „mag” anyagot felforrósították nem csak egyszerűen nagyon magas hőmérsékletre, hanem egy zárt hypermezőben, amelyet az hozott létre, hogy két vagy több dimenzió érintkezett egymással. Egy hypermező egy „időmentes” zónát teremt, ahol a termodinamika lineáris törvényei meggörbülnek ill. bizonyos esetekben egyáltalán nem érvényesek. Egy ilyen hyper mezőben történt az, hogy a prima matra (materia) porok, azaz az elsődleges anyag porai és az Andara kristályok létrejötte.
Azáltal, hogy tudatos interakcióba léptek a prima matrával, átalakították a kristály szintű DNS-üket, ami által egy rendkívül jövőbeni emberi lény formává váltak, ami még fejlettebb az ő fénymátrixukban, mint az akkori lemúriaiak.
Ezáltal a történetünk ezen pontján nem hívjuk őket a továbbiakban lemúriaiaknak, és andaraiaknak fogjuk hívni őket.
Az Andarák 5D-s mester lény kristályok, amelyeknek monatomikus a struktúrája és prima matrát tartalmaznak (ami 70 ásványi anyagból áll). A monatomikus Andara kristályok rendkívül magas energiájú frekvenciát bocsátanak ki, amely megfelel az 5. dimenziónak. Amint fény jár át egy Andarát, erőteljes transzformatív gyógyító energiát bocsát ki, és ezt azonnal és közvetlenül be lehet vezetni az auramezőbe. Ezek a kristályok multidimenzionálisak és nem köti őket sem az idő, sem pedig a tér. Az Andarák egy lélekfejlesztő, magas rezonanciájú gyógyító eszközök, amelyek minden szinten működnek: fizikai, emocionális és spirituális.

A monatomikus Andara kristályok közvetlenül a DNS szintjén hatnak, és áthangolják az aura rezgésedet az 5. dimenziós 40 Hertzes Gamma állapotra. Az Andarák egy eszköz a felébredéshez és az önmegvalósításhoz, és azért vannak itt, hogy segítsenek nekünk abban, hogy saját életünk mestereivé váljunk.

Az Andara emelkedési technológia metafizikus tudománya:
Az Andara kristályok egy időmentes hyper mezőben jönnek létre, amikor megteremtenek magukban egy olyan kinzotenitikus kontinuumot, amely lehetővé tesz egy mozgó időmezőt a kristályformáció elementáris és strukturális összetételében. Egy kinzotenitikus kontinuum megértéséhez egy komplex disszertációra lenne szükség egy olyan tudomány területen, amit ti nem ismertek, ezért ebből most csak a leg alapvetőbb dolgokat fogjuk érinteni.
A lényeg az, hogy ez a „K” kontinuum nem illeszkedik a természetes polaritáshoz, hanem ehelyett közvetlenül ráhangolódik az univerzális fény mátrix fázisára, azaz az „Athéna arany hálójára”.
Ezáltal tehát, amikor Andara kristályokat használunk (éteri szinten és/vagy a jelenlegi párjukon, azaz az ember által készített Andara kristályüvegen) képessé válunk arra, hogy interakcióba lépjünk az Athéna hálózatával.
Ez a „hálózat” az idő korlátain túl mozgatja az anyagot. Az Athéna hálózathoz való hozzáférés lehetővé teszi a lélekanyag egységeknek azt, hogy integrációba lépjenek a spirituális anyag jövőbeni formáival.
Az Athéna hálózat volt az eredeti Akasha szintű internet!
A varázslatos Andarák magas szintű monatomikus éteriumot tartalmaznak, amely sokkal ritkább és sokkal nagyobb képességekkel bír, mint a monatomikus arany. Ez a varázslatos anyag az, amiért az annunakik eljöttek a Földre, hogy megleljék azt.
A monatomikus anyagok normál hőmérsékleten is a szupravezetők tulajdonságaival rendelkeznek. A szupravezetők mögötti elv abban áll, hogy képesek arra, hogy az elektromos energiát mindennemű ellenállás nélkül vezessék, s ezáltal egy teljesen veszteségmentes módon továbbítsák ezt az energia fajtát. Ezen túlmenően a folyamatnak az is része, hogy az elektronokat átalakítják egy olyan fény frekvenciává, amin párba lépnek a szupravezető anyaggal. E monatomikus szupravezetőkben az egyik kulcs az exotikus egy atomú anyagok jelenléte,mint pl. a ródiumé és az iridiumé, magas spinű állapotban.
Egy új tudomány fejlődött ki, aminek az a célja, hogy megismerhessük a magas spin állapotú (magas frekvenciás) elemek kvantumszerű tulajdonságait. A szupravezetés, a gravitációnak ellenálló anyagok, a teleportáció, az idő-tér manipuláció, a több dimenziós univerzumok és minden más igazán lenyűgöző felfedezések lettek a következményei ennek a tudománynak és ezeket elméletben már kivetítik a közeljövőben is.
A természetben előforduló monatomikus elemek rendkívüli tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek erősítik és stabilizálják az emberi test elektromágneses mezejét. A monatomikus fém elemek olyan szupravezetők, amelyek 0 magnetikus mezővel rendelkeznek, azaz taszítják mind az északi, mind a déli mágneses pólusokat. Ez elvezet a Zéró pont energiához. A Zéro pont energia (ZPE) olyan energiaként ismert, amely megtölti az űr teljes szövetét és ami nagyon magas frekvenciákon létezik. A monatomikus fém elemek képesek arra, hogy megcsapolják ezen korlátlan energiaforrást olyan módokon, amelyeket csak most kezdünk el megérteni.
Az Andara kristályok tartalmazzák a mono mező, a hyper mező és a kinzotenitikus kontinuum leg koncentráltabb töltését. Azt is kimutatták, hogy a monatomikus metál elemek meg tudják változtatni a fizikai állapotukat és át tudnak térni más dimenziókba. Amikor bizonyos körülmények között felforrósítják őket, akkor ezek a monatomikus metál elemek, azaz fém elemek, melyek általában 35%-ban szilíciumból állnak, átalakulnak egy csodálatos obszidián szerű anyaggá, amelynek 75%-a szilika. A tudósok képtelenek megmagyarázni azt, hogy ez a lehetetlennek tűnő átalakulás, hogyan jön létre. Más tesztek felfedték, hogy ez az anyag képes arra, hogy az exotikus tulajdonságait át tudja vinni hasonló fém vagy szilika alapú anyagokra. Úgy tűnik, hogy a monatomikus fém elemek képesek arra, hogy a hasonló anyagokat a saját magas rezgésszintjükre hozzák, ezáltal olyan módon átformálva vagy átalakítva azt az anyagot, hogy hasonlítson és visszatükrözze az ő exotikus tulajdonságaikat. A monatomikus Andara kristályok azon monatomikus fém elemekből származnak, amelyeket természetben olyan éterikus porokban találunk, melyeket magas hőmérsékletre forrósítottak fel. Ez a folyamat nem csak átalakítja az éterikus anyagokat, de finomítja is a monatomikus fém anyagokat, és fokozza az ő exotikus tulajdonságaikat. A tesztek azt mutatták, hogy a monatomikus Andara kristályok azon exotikus anyag magas frekvenciáin rezegnek, amelyekből teremtették őket.

A monatomikus Andara kristályok minden szempontból kvantumnak számítanak.
A frekvencia az energia egy mértékegysége. Minden anyag mérhető az alapján, hogy milyen frekvencia hullámon rezeg. Még a gondolataink is olyan energiák, amelyeket mérni lehet. a test minden egyes szervének megvan a saját frekvenciája, amin belül egy adott tartomány az, ami megfelel a jó egészségnek. Az Andara kristály ráhangolja a testet arra a hajszálpontosan tökéletes természetes frekvenciára, ami az optimális egészséghez és a fiatalkori állapothoz szükséges.
A monatomikus Andara kristályok heliocentrikusak is, ami azt jelenti, hogy elnyelik és visszatükrözik a fizikai fényt, az ő kristály spiráljuk középpontja irányába. Ezáltal a monatomikus Andara kristály rendkívüli gyógyító erővel rendelkezik, amikor az ember belebámul miközben természetes Napfény felé tartja azt. Sőt mindezen túlmenően az Andara kristályok a prima matra leg hatásosabb formájából jöttek létre.

Mi az a prima matra?
A prima matra egy ősi alkímiai kifejezés, ami azt jelenti, hogy elsődleges, azaz minden behatástól mentes anyag és lefed mindenféle anyagformát, ami rezonál az elsődleges anyag eredeti formájával.
Az eredeti prima matra olyan fény, amely a látható szivárvány spektrum ultraibolya végén épp egy kicsit túl van (magas frekvenciájú) és a manapság nálunk megtalálható prima matra formák a szivárvány látható színeiben találhatók (azaz alacsonyabb frekvenciájú, de még mindig látható fény gradiensei/fokozatai).
A prima matra egyszerűen (magas frekvenciájú) fény adat, amely az éterben létezik. Ezt az anyagot mannának hívják, élet elixírnek, a filozófusok kövének, a fiatalság forrásának, a primordiális anyagnak, exotikus anyagnak, és van még sok más szent neve is.
Ezt most azért fedik fel ezen a bolygón, hogy támogassák az emberiséget az átalakulási folyamata során.
Az Andara kristályok egy kvantum szuper számítógép lemúriai megfelelői. Az Andara ezen túlmenően egy nagy erejű erősítő is, egy multidimenzionális adó és vevő, és végtelen mennyiségű Gamma fényadat tárolására képes ugyanúgy, mint egy szuper merevlemez. Ez a fejlett földönkívüli technológia visz bennünket legközelebb ahhoz, amennyire itt a Föld bolygón valaha hozzá fogunk tudni férni az igazi varázslathoz. Hogyha tanulmányozod és megérted a metafizikai tulajdonságait és azt a konkrét érzést, amit akkor kap az ember, ha dolgozik egy ilyennel, akkor igazán hinni fogsz benne.
Megjegyzés: Minél nagyobb a kristály mérete, annál több éteriumot tartalmaz, azaz annál nagyobb az ereje. A Földön található minden Andara kristály egyike sem az eredeti lemúriai kristály. Az eredeti kristályok az 5. dimenzióban léteznek. Minden föld alapú üveg Andara kristály éterikusan kapcsolódik az 5. dimenziós Andarákhoz és mindazokhoz, amelyeket a Földön találunk és ugyanazon magas frekvencián rezegnek.
Az Andara a tudat legerőteljesebb erősítője az Univerzumban és mivel ti már eleve a saját valóságotokat teremtitek meg, ez a legfőbb emelkedési eszköz, amire szükségetek lesz ahhoz, hogy ne csak manifesztáljátok a személyes álom életeteket, hanem egy jobb világot az egész emberiségnek is itt a Föld bolygón.
Arra bátorítunk benneteket, hogy szerezzétek be a saját információtokat az Andara kristály technológiával kapcsolatban és szerezzetek be néhányat e varázslatos kövekből és tanuljátok meg, hogyan kell dolgozni velük ahhoz, hogy igazi emelkedési varázslatot hozhassatok létre.
Kedveseim, kövessétek most az intuíciótokat és jóindulatú angyali erők át fognak vinni benneteket energetikailag ezen a különleges asztrál portálon a következő néhány földi hét alatt egy biztonságos helyre az életetekben, amely mentes mindazon élet aggodalomtól, amelyet eddig tapasztaltatok. Egyfajta energetikai varázslat fog történni veletek a következő hetek során, ami erőteljes pozitív változást fog kiváltani az életetekben. Amikor kijöttök majd ebből az átalakulásból, a lenyűgöző, új 5D-s élet vár majd rátok.
biztosítunk benneteket arról, hogy magasabb szintű lények avatkoztak itt be Kedveseim és Ők most mindent küldenek számotokra, amire csak szükségetek van most, hogy megtegyétek ezt az óriási ugrást a szabadságba, bőségbe és a boldogságba. ezek a csodálatos dolgok megmutattatnak számotokra a következő napokban.
A természetes dolgok állnak legközelebb a Mennyországhoz. Az andara kristályok közvetlen utat jelentenek ahhoz, hogy elkezdjük megtapasztalni ezt a Mennyországot.

Monatomikus Andara kristályok származási helyei
Az autentikus Monatomikus Andarák Észak-Kalifornia nagy energiájú örvényhelyeiről származnak, továbbá Dél-Afrikában is és Indonéziában is megtalálhatók. Eredetileg egy indiai orvosnő talált egyet még 1967-ben. Neve Lady Nelly volt. A talajt vizsgálta, ahol találta, mely hely nagy mértékben tartalmazott monatómiai elemeket.
Az Andara kristályok mesterkristályok, amelyek egy másik világból származó gyógyító rezgésekkel rendelkeznek. Egyesek úgy vélik, hogy a legmagasabb rezgésű kristályok, mert Prima Matra-t tartalmaznak (amely mintegy 70 ásványi anyagot egyesít).


Támogatják a térbeli és időbeli többdimenziós utazást, növelik tudatosságunkat és növelik rezgésünket, hogy elérjük az egyetemes tudást és kapcsolódjunk a magasabb dimenziókból származó lényekhez. A negativitást oldják, az egyensúlyt erősítik, továbbá tisztítják a csakrákat, segítik az energia csatornázását. Erőteljes gyógyítók, elősegítik a spirituális fejlődést, a tudatosságot és a spirituális képességek megnyilvánulásait.
E gyönyörű átlátszó színes kristályok, olyan energiát bocsátanak ki, amilyet egyszerűen nem tapasztalhatunk meg semmilyen más anyagnál.
Az energiájuk a Lemúriaiakhoz és az Atlantisziakhoz köthető.

 

Hogyan kell dolgozni az Andara kristályokkal?


Egyszerűen kerülj szoros kapcsolatba egy Andarával, tartsd azt, meditálj vele, bámulj bele, és küldd bele a legmagasabb szintű szándékodat. Az Andara nagy mértékben erősíteni fogja a vágyaidat és gyorsan és közvetlenül fogja manifesztálni azokat számodra egy magasabb dimenziós szintről.

A legegyszerűbb talán, hogy egy Andarával dolgozhass, hogy alvás idő alatt veled van!
Akár a párnád alá helyezed őket, akár a párnahuzatodba, a testedre (a harmadik szembe, a kezedbe, a mellkasodra), és így alszol.
Az éjjeliszekrényeden egyszerűen összegyűjtheted a gyűjteményedet, és még mindig dolgozni fognak, mivel az igazi monatómiai Andara energikus sugara akár 500 méter is lehet.
Erősebbek, mint a házban lévő wifi!

Használhatod őket a meditációd során, amikor egyet vagy többet helyezel el mindkét kezedben, és ezáltal lehetővé teszik az energiáik áramlását rajtad keresztül.
Egy másik mód, hogy lefekszel és a testedre vagy a tested köré helyezed el őket.
Nincsenek szabályok arra vonatkozóan, hogy hogyan kell dolgozni egy Andarával, ezért próbálkozz a fentiekkel, és használd az intuíciód és a képzeleted.

Amikor egy új Andara kristályt kapsz, van egy asszimilációs időszak, amelyen át fogsz menni, be kell "kalibrálni" egy ideig. Ez 24 órától három hétig terjedhet.

Ha úgy érzed, hogy az Andara kristályoddal való munka túlságosan intenzív, egyszerűen tedd Őt egy napos ablakpárkányra, és hagyd egyedül egy ideig, majd térj vissza hozzá később.

A valódi Monatomic Andara kristályok NEM olyanok, mint más kristályok, Ők MESTER LÉNYEK, akik itt vannak, hogy segítsenek nekünk a bolygón zajló elmozdulásban, és az embereknek a spirituális fejlődésükben.
Erőteljesek, varázslatosak és valóban életet változtatók.
Nincs szükségük arra, hogy megtisztítsák Őket, bár mindenféle vizet és napfényt szeretnek. Az Andara a legmagasabb rezgésű kristály, amit ebben a pillanatban a bolygón találhatunk, bár nem innen származnak, hanem a Földön túli csillagrendszerekből, és most itt vannak, mert készen állunk, bár az Andara nem mindenki számára áll készen.

Jó okból választották „üvegszerű” formájukat, az Andarák úgy néznek ki szabad szemmel mint egy darab törött üveg, bár azok, akik spirituálisan fejlettek, erősen érezhetik a hatalmas energiát, amelyet az igazi Andara kibocsát.
Érezhetsz elektromosságot, szélsőséges forróságot, pulzálást, mivel az energia a testen belül és körül mozog, és pontosan azt teszi, ami az adott pillanatban szükséges.

Az Andarádat a szíveddel válaszd ki. A színétől függetlenül az Andara mindent megtesz, amire adott pillanatban készen állsz, válaszol a szándékodra a monatomikus természetéből kifolyólag.
Azt válaszd, amely megnyitja a szívedet és megérinti a lelkedet. Tudni fogod, melyikkel léptél kapcsolatba, mert nem akarsz majd elfordulni tőle, vagy ha kézben tartod, nem akarod majd letenni. Ha leteszed, erős hívást fogsz érezni, hogy vedd Őt vissza

Az Andarák azért vannak itt, hogy segítsenek bennünket a fejlődésünk lépéseiben. Segít az önszeretet, az önbizalom, a belső kapcsolat, önmagunk minden aspektusának elfogadása (különösen, amelyek nem szerethetőek vagy érdemtelennek vannak tartva) területein, arra ösztönöz, hogy szállj önmagadba mélyen és ragyogj az Isteni Fényeddel minden területen, és ezzel nem mindig könnyű szembenézni!
Minden árnyékot integrálni kell a teljességbe!
Mivel az Andara közvetlenül dolgozik a DNS-en, egy tonna vad álmot ad neked. Kecsesen és elegánsan dolgozik rajtad, miközben alszol, és álmaid bizarrak és sötétek lehetnek. Nincs semmi félelem, vagy ellenállás, ezek sejtes emlékek, amelyek a megvilágosodáshoz, a tudatossághoz és a gyógyuláshoz érkeznek, valóban jó dolgok!

Az Andara az ébredés és az önmegvalósítás eszköze, a saját kivetülésed, megmutat téged Neked, emlékeztetve az igaz önvalódra.
Forrás: Sámán kezelések

Adatok paraméterek
Gyártó
MyKriszta Ásvány ékszer
Ásvány, drágakő neve
Andara
Ásvány lelőhelye
Kalifornia
Csiszolási forma
natúr, kezeletlen rög
Ásvány, drágakő mérete

szélességxmagasságx(vastagság)

25*45mm
Szín
pezsgő
Fém részek anyaga
ezüstözött
A termékfotó
valós, a termékről készült
Cikkszám
m-andara-200954
Tömeg
15 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!