Angyal medál a kos csillagjegy szülötteinek

Raktáron
Raktárkészlet:
44 db
Angyal medál a kos csillagjegy szülötteinek
Válaszható ásványok
850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft

Természetes ásvány gyöngyökből készítettem ezeket a kedves angyal medálokat.

Az ásványok hatása segíthet különböző érzelmeink, berögződött szokásaink, beragadt élethelyzeteink átalakításában.
Ezeket a medálkákat a Kos jegy szülötteinek szántam, de bárkit hívhat az ásvány szépsége, rezgése, az ásvány hatása csillagjegytől függetlenül működik. 
A medálka 6-8mm-es természetes ásvány gyöngyökből készült, tibeti ezüst szárnyakkal és orvosi acél akasztóval.
A Kos csillagjegynem az alábbi ásvány angyalkák választható:
Ametiszt (további hatása ITT)

Gránát,
Jáspis,
Szodalit
Lápisz lazuli
Hematit

 

 

 

Részletek
A Kos személyiség maga a kreatív energia, ezen időszak szülöttje a lelkesedés megtestesítője, irigylésre méltó belső energiákkal rendelkezik. Elsősorban tettein keresztül fejezi ki magát, és olyan eredményekre törekszik, melyekkel kiválóságát tudja bizonyítani. A kos szülöttek nem igazán szégyenlősek, aktívak, tevékenyek, és olyan személyiségek, akik nem mindig számolnak cselekedeteik következményeivel. Néha az igazi kosoknak megfelelően fejjel mennek a falnak. Számára ideális ezért az ametiszt, ami megnyugvást hoz számukra, növeli az önbecsülésüket és segít belátóbbá válniuk, a gránát ami pedig aktívan segíti a cselekedeteikben megbúvó önmegvalósulásukat.
A lápisz lazurittól belátóbbak lesznek, megnyílnak intuíciós képességeik, a jáspis pedig segít ezen felébredt intuíciókat segítő szándékkal környezetükben felhasználni.
Ezen kívül a rubin, szodalit, hematit, turmalin kristályok is karmikus töltőerővel rendelkeznek ezen jegy szülöttei számára.

Egy-egy ásvány több csillagjegyhez is rendelhető, éppen azért, mert minden ásvány más frekvencián rezeg, (minden érzelemnek megvan a maga rezgése) és ezt az összhangot, harmóniát rendezik a kristályok.

Mindenképpen olyan ásványt válasszunk, ami tetszik, vonzást érzünk iránta,  mert valószínű, hogy annak az ásványnak a rezgésére, segítségére van szükségünk.

Adatok paraméterek
Gyártó
MyKriszta. A listában nem szereplő kövekkel is késztem
Csiszolási forma
kerek gyöngy
ásványok, gyöngyök mérete
6-8mm
A termékfotó
illusztráció, a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
angyal-m-kos
Tömeg
2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!