Új jelszó kérése
Oldal fordítása
Ingyenes szállítási nap

A következő ingyenes szállítási
nap és hétvége!

Érdemes most vásárolni!

Ha nem jelenik meg a kép, Klikk IDE!

Használja ki az alkalmat,

vásároljon 8000Ft felett,
szállítási költség nélkül!

Feltételek: ITT

Kategóriák
Szállítás

ÜNNEPI KISZÁLLÍTÁS:

Augusztus 18, 11 órától leadott rendelés

Augusztus 24-től kerül postai feladásra

posta

Ajánlott levélküldemény házhoz:

előre utalásnál már 700-950-Ft
1 napos kiszállítással!

(max. csomag méret:

2,5x12x20cm 0,5kg)

MPL házhoz-szállítás
Utánvéttel: 1900Ft


Kiszállítás: 1 munkanap

GLS futár házhoz szállítás utánvéttel:
1890Ft

GLS csomagpont utánvéttel:
1690Ft

15.000Ft feletti vásárlásnál, előre utalásnál (fizetésnél)  nincs szállítási költség!

Rajongói oldal

Fogyasztó Barát

Fogyasztó-Barát webáruház

Elérhetőségek

Magyar Gáborné E.v.
Telefon: +36-30/5177461
E-mail: mykriszta[kukac]gmail.com 
Cím: 8700 Marcali, Puskás Tivadar utca 19.

Ügyfélszolgálat:
Munkanapokon

Hétfőtől-péntekig
9-12,  13-17 óráig.

 


 

Facebook

facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Összehasonlítás
Termék részletek


Angyalhívó -tér harmonizáló

Raktárkészlet: 2 db
Angyalhívó -tér harmonizáló
5 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft

Az "angyalhívó" kristálydíszt azoknak ajánlom, akik szeretnék az angyali birodalommal való kapcsolatukat erősíteni, az angyalokkal való kommunikációt megkönnyíteni, vagy  az extraszensz képességeiket fokozni.
Az angyalhívóban lévő ásványokat úgy választottam ki, hogy más-más irányból támogassanak, finom energetikai rezgéseket bocsájtanak ki, melyeket fogva, könnyebben rájuk hangolódhatunk.
A kristálydísz alkalmazása önmagában nem fogja az angyalokat és egyéb szellemi lényeket behívni.
Nem tesz olyat, amire még nem vagyunk felkészülve .
Abban segít, ami alapból is bennünk van. Segít ráhangolódni, a megfelelő frekvenciát megtalálni. A rádió is csak azt a műsort közvetíti, amelyre ráhangoljuk, megtaláljuk a megfelelő frekvenciát...

 

Az angyalhívó kristálydíszbe az alábbi ásványok található meg:


Muszkovit
:
Misztikus kő, erős a kapcsolata az angyalokkal; és a magasabb rendű én tudatát serkenti. Kristályjósláshoz használva ez a látomásokat elő idéző kő a legmagasabb rendű spirituális világhoz kapcsolódik. stimulálja a szívcsakrát, megkönnyíti az asztrális utazást, erősíti a megérzést és a tisztánlátást.

Angelit:
A neve is azt sugallja, hogy lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az angyalokkal. Elősegíti a telepatikus kommunikációt, és képessé teszi testen kívüli utazásokra. Rendkívül hatékony kő a gyógyítás számára, mert elmélyíti a ráhangolódást, erősíti érzékelést. Védelmet biztosít a környezet és a test számára is, különösen elixírként használva.
Az angelit az évmilliókon át hatalmas nyomás alatt volt szelesztitből képződött, amellyel nagyon sok közös tulajdonsága van.


Angyal aura kvarc:
Ha az Angyal Aura kvarccal meditálunk, akkor rájövünk, hogy milyen legyen az életünk folyamata!
Segítséget kapunk útmutató angyaloktól a felemelkedett tudatállapot miatt.
Nagyon nyugodt és békés kristály, nagyon magas szintű spirituális energiákkal rendelkezik, amelyek nagyon hasznos az auránknak.

Segít emlékezni a múltbeli inkarnációkból megtanult feladatokra és megismerkedni spirituális céljával.

Csodálatos gyógyító, mely képes tisztítani és összehangolni minden csakrát, harmonizálni fogja az összes energiaterületet, és gyönyörűen működik a fizikai testtel.
Ez egy olyan transzformátor kristály, amelyet akkor is használhatunk, ha egy bizonyos életformát szeretnénk kívánatosabbá változtatni.

Segít abban, hogy olyan új képességeket fedezhessünk fel, amelyekről nem is tudtuk, hogy létezik, és segít elérni mindazt, amire vágyunk.
Egyensúlyba hozza a testet a nemkívánatos negatív energiák felszabadításával és drámai módon felemeli a hangulatot.
Az Angyal Aura kvarc nagyszerű segítség, ha hajlamosak vagyunk a szorongásra vagy pánikrohamokra, vagy ha valamilyen fóbiánk van.
Segíti a szeretetteljesebben kommunikációt.

Szelenit:
A szelenitnek nagyon finom a rezgése, és tiszta tudatot biztosít, megnyitja a koronát és a magasabb rendű koronacsakrát, elérhetővé teszi az angyali tudatot és a magasabb rendű útmutatást. A tiszta szelenit a fénytesthez kapcsolódik, és segíti lehorgonyozni a Föld rezgésében.
A szelenit nyugodt kő; mély békességet nyújt, kitűnő meditációhoz és spirituális tevékenységekhez. A telepátia fokozható azok között, akik egy darab tiszta rezgésű szelenitet tartanak kezükben.
A legtisztább áttetsző fehér szelenit éteri tulajdonságú; azt tartják róla, hogy a fény és az anyag közötti teret foglalja el. Ősi kő, és mégis azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek a legerőteljesebben hordozzák az új rezgést a Földön.

Rózsaszín kalcit: (mangano kalcit). Ez a szívkristály az angyali birodalommal áll kapcsolatban. A megbocsátás köve; elűzi a félelmet és a dühöt, amely a szívet a múlt csapdájában tartja fogva, s feltétel nélküli szeretettet hoz. Segíti az önértékelést és az –elfogadást; gyógyítja az idegrendszer betegségeit: csillapítja a feszültséget és az aggódást, megelőzi a rémálmokat.

Larimár:
megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal és a kommunikációt másik világokkal.

Danburit:
kifejezetten spirituális kő, nagyon tiszta a rezgése, és a szív energiájára hat. Mind a személyes, mind a magasabb rendű tudatot aktivizálja, s az angyali birodalommal kapcsolja össze. Ragyogását a kozmikus fényerőtől kapja, s néha egy Buddha–alak található a kristályon belül, amely a megvilágosodást és a spirituális fényt vonzza. Egyengeti az előttünk álló utat.
A danburit viselése kapcsolatot teremt a derűvel és az örök érvényű bölcsességgel. Meditációhoz használva a tudat magas állapotába visz, és megnyitja az utat a belső útmutatáshoz.
Kitűnő kő egy alapvető változás előmozdításához, és a múlt magunk mögött hagyásához. Alkalmas karmikus tisztítónak is, megszünteti a miazmákat és a mentális kényszerítő erőket, amelyeket tovább cipeltünk volna magunkkal. A lelket új új irányba indítja el.

Szerafinit:
a spirituális megvilágosodás köve, és kitűnő az öngyógyító folyamatok beindítására is. Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek kapcsolatot hoznak létre az angyalokkal; megnyitja a koronát és a magasabb rendű koronacsakrát. Ez a kő támogat abban, hogy a szívünk parancsai szerint éljünk, gyengéden tisztítja a szívcsakrát, és megnyitja a szeretet előtt.
Tollszerű szárnyai magas spirituális rezgésbe suhannak velük, és kitűnő segítség testen kívüli utazások megtételéhez; s amíg a lelkünk távol van, oltalmazza a fizikai testet.

Cölesztin:
magas a rezgése és a New Age eszmevilágát közelíti. Isteni energiákkal van telítve. A végtelen spirituális nyugalmat ismerteti meg velünk, és kapcsolatot teremt az angyali birodalommal. Óriási lökést ad a spirituális fejlődésnek és a megvilágosodás felé ösztökél bennünket. Hasznos a tisztánlátáson keresztüli kommunikációnak, az álmok visszaidézésének és a testen kívüli utazásoknak az elősegítésére. Ez a csodálatos kristály fejleszti a szív tisztaságát, vonzza a jó szerencsét. Gyógyítja az aurát és feltárja az igazságot.

 

 

 • Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  ter-harm-angyalok
  Tömeg
  10 g/db
Webáruház készítés