Anygyal kulcstató -medál citrin, rózsakvarc, ametiszt

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Anygyal kulcstató -medál citrin, rózsakvarc, ametiszt
2 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft

Univerzális kulcstartó-medál dísz, Citrin, rózsakvarc és ametiszttel.

Részletek

Igazán jól kihasználható ásvány ékszer, három alap drágakővel, melyet viselhetünk medálként, hordhatunk magunknál talizmánként kulcstartó formájában, de akár zippzárra is akaszthatjuk táskára, erszényre, ruhadarabra.

A fantáziadús medál egy angyali szárny által egységbe kötött kövekből álló kompozíció, mely különböző fajta gyógyító drágaköveket foglal magába.
A citrin kő kristályos, kifinomult árnyalata nyugtató sárga-narancssárga színt kölcsönöz a kompozíciónak.
Az életteli rózsakvarc piros színű természetességgel tölti meg a medált, melyet társítottunk az éteri színnek számító ametiszt segítségével. Ez a csodálatos medál nemcsak nagyszerű dizájnja miatt ragadja magával a figyelmet, de ezek a kövek is különös szerepet töltenek be.
A citrin kő egy szimbolikával és önbizalommal teli kő, amely szemléletformáló tulajdonságokkal rendelkezik. Erősíti az egész testet felvéve egy mély lelki-szellemi energiát mindenünkbe.
A rózsakvarc szerepet játszik az érzelmekben, melyek gyengéd, erőteljes pozitív hatással vannak ránk. Ennek köszönhetően elveszi az egész test feszültségét és energiával látja el.
Nem hagyhatjuk figyelmen kívül az ametiszt szerepét, mely személyes tisztítást nyújt, szellemi felvilágosodási lehetőséget kínál és egy magasabb dimenziós megértést.
A három kő együtt alkotott hatása együttesen honorálja az energiát, mely arra serkent, hogy építsük a spirituális kapcsolatot, megnyitva a spirituális utat. Tulajdonságai és szimbolikája miatt ez az angyal kulcstartó medál fokozza a pozitív energiát, megtisztít és láthatóbbá teszi céljaid, az egyéni kreativitást megsegítve a saját utadon.
Ezekkel a pozitív energiákkal megtöltheted otthonodat vagy más számodra fontos helyeket. Ez egy gyógyító medál, mely megtisztítja a testet és a lelket, felhők fölé emelve.

Adatok paraméterek
Gyártó
MyKriszta Ásvány ékszer
ásványok, gyöngyök mérete
6-8-10mm
A termékfotó
illusztráció, a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
kt-230155t-citr-rozs-amet
Tömeg
5 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!