Ásvány karkötő empatáknak

Nincs raktáron
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
Ásvány karkötő empatáknak
csukló pontos kerülete
4 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 49 Ft

Az empata lehet egy ajándék, vagy egy szuper hatalom, de az empaták nem mindig érzik így.

Hogy kik az empaták?

Az empata olyan ember, aki képes átélni más ember érzelmeit, energiáját de akár a fizikai fájdalmát is.
Általában fejlett intuitív személyiség.
Ez a fokozott érzékenység és észlelés empatikus fényt hozhat gyógyító, tanácsadó vagy bármely segítő foglalkozásban.
Szó szerint azt érzi, amit mások tapasztalnak, hogy tudjon neked segíteni.

Talán ezért vannak olyan emberek, akiket empatáknak hívnak!

Az empaták számára kihívás az, hogy megtudják különböztetni, hogy mely érzelmek, fájdalmak és gondolatok tartoznak másokhoz és melyek a saját érzelmek.
A védelem kulcsfontosságú az empaták számára, hogy segítsen nekik elkerülni a túlterheltséget és a kimerültséget.
Rendelkeznek készségekkel és eszközökkel a negatív energia és érzelmek felszabadításáért de ahogy a kozmikus és a bolygó energiái tovább erősödnek, az empatáknak egyre fontosabbá válik a jó öngondoskodás gyakorlására.

Szerencsére négy erőteljes kristály van, amelyek tökéletesen támogatja az érzékeny lelkületű empatákat.

 


A Sugilit
egy áldás az érzékeny emberek számára, mert lelki síkon képes védeni, megtisztítani, felébreszteni és őrködni.
Különböző lila árnyalatok lehetnek és egyes példányok fekete, szürke vagy fehér foltokat tartalmaznak.
A Sugilit egy árnyékoló kő, amely védelmet nyújtó burkot képez a test és az aura köré.
Megóv a másoktól vagy a környezetből érkező tolakodó vagy diszharmonikus energiáktól, a negatív érzelmektől és az alacsonyabb minőségű gondolatformáktól. Blokkolja és megakadályozza a pszichikus támadást és az entitások letapadását.
A Sugilit a tisztaság lila hírnökét hordozza és segít megmutatni a negatív energiát, a mintákat és a karmát, amelyek érinthetik Önt, függetlenül attól, hogy másoktól vagy magától származik-e. Talán ez az oka annak, hogy a Sugilit általában ajánlott érzékeny lelkeknek, gyerekeknek vagy csillagszeműeknek, akik nehézségekbe ütköznek a Föld síkján elterjedt negatívitásban.
A Sugilit felébreszti a magasabb rendű csakrákat, fokozza és éberen tartja az intuíciót, miközben megalapozza és kiegyensúlyozza Önt.
Mivel fokozza az intuíciót, segíti az empatákat a környezetükben való navigáláshoz és a negatív helyzetek és emberek elkerüléséhez.
Segíthet empatikusoknak is, akik gyógyítást vagy metafizikai munkát végeznek gyógyító és lelki ajándékaik javítása érdekében.
A mangán, a vas és a lítium jelenléte a Sugilit számára megnyugtató, kiegyenlítő és földelési minőséget biztosít, ami különösen hasznos az empaták számára.
Mivel földel és központosít, könnyebbé válik tisztában lenni saját energiánkkal  és felismerni, ha külső hatások érnek.

 


A Lápisz Lazuli egy gyönyörű kék ​​kő, melyben Pirit (bolondok aranya) és kalcit zárványok találhatók.
Az ősi egyiptomiak és Edgar Cayce által elismert, az emberiség számára legkedvezőbb kő a Lápisz Lazuli -segíti a lelki tanítást, a magasabb dimenziós hozzáállást és az aura karbantartását.
A Lápisz egy erősen védő kő, amely lezárja, javítja és megerősíti az aurikus meződet, miközben tisztítja az esetleges negativitást.
A Pirit zárványok földelik, egyensúlyban tartják és stabilizálják az egész aura mezőt. A pirit blokkolja az alacsonyabb befolyásokat és energiákat.
Egyes empaták energiahiányt tapasztalnak az energiamezőjük megsértése miatt és a Pirit segíthet pótolni ezt a hiányzó energiát.
A kalcit zárványok kiemelkedő hatást eredményeznek, és segítik a teljes biológiai rendszer tisztítását. A kalcitnak van egy erősítő hatása, amely energatizál és növeli a Lápisz Lazuli erejét.
Emiatt a Lápisz Lazuli az egyik legjobb, legteljesebb védelmi kövek közé tartozik.

A Lápisz Lazuli a magasabb kapcsolat, a bölcsesség és az igazság köve, amely kibontakoztatja tudatát és az irányítás magasabb szintjére hangol. Segíthet az empatáknak abban, hogy megfejtsék és megbízzanak a finom, intuitív benyomásokban, miközben felhatalmazzák őket arra, hogy megfelelő módon járjanak el az információkon. Mivel az empatát a segítségre szoruló emberek bombázzák, a Lápisz Lazuli nagyszerű választás azoknak, akik segítenek nekik felszólalni, és szükség esetén egyértelmű határokat hozni.
Az empaták közös problémája az aggodalmaskodás és a túlterheltség, mert olyanok, mint az antennák, amelyek hatalmas mennyiségű érzelmet és energiát fogadnak el.

A lepidolit egy gyönyörű ellenszer a stressz, a szorongás, a félelem és a másoktól jövő alacsonyabb érzelmek, amelyek elárasztják az auramezőt.
A lepidolit egy gyönyörű kő, amely rózsaszín, levendula vagy a lila spektrumban van, magas lítiumtartalommal rendelkezik.
A lítiumot tartalmazó kristályok és kövek természetes nyugtató energiát bocsátanak ki, amely ellensúlyozzák a pánik, az aggodalom, a szorongást, a stresszt, a haragot és más kellemetlen érzelmi állapotokat.
Olyan nyugtató elixír, amely elsimítja a hullámzó érzelmi hangulatot, segíti elengedni a feszültséget, lazít, pihentet és elmélyíti a légzést.
Hatékonyan törli a fő és a kisebb csakrák és meridiánok blokkolt energiáit, az egészségtelen érzelmeket és a negatív gondolatokat.
A lepidolit szűrőhatást fejt ki.
Segít megmutatni az idegen energiákat, érzéseket és benyomásokat, amelyeket nem enged felvenni és az aurára tapadni.
Nagyon ajánlott az érzékeny emberek számára, mert erősíti az érzelmi testet és segít abban, hogy kevésbé érintse meg a dráma vagy a káosz, amely belép az aurába.
Azt is elősegíti, hogy szeretettel tartsa távol a nemkívánatos energiákat, melyek a mélybe húznak.

A szivárvány fluorit egy multifunkciós erőmű, amely képes segíteni az empatákat a lét minden szintjén.
A fluoreszcencia egyike a mágikus ásványoknak, amelyek széles spektrumban megtalálhatók: rózsaszín, bíborvörös, fehér, lila, kék, zöld, sárga, piros és fekete.
A szivárvány fluorit az, amely egy kőben több színnel rendelkezik.
Ez azt jelenti, hogy fel van szerelve a több csakra egyidejű tisztítására és egyensúlyozására.
A szent geometria fontos szerepet játszik a fluorit energiájában is.
A fluorit a természetben kocka és oktaéder alakjában formálódik.
A kocka segít az energia felépítésében és megszervezésében, miközben megalapozza és védi Önt.
Az oktaéder az egyensúly, a gyógyulás és a spirituális aktiválás által rezonál. Mindezen okok miatt a szivárvány fluorit az a kő, amely földeli és egyesíti a spirituális energiát és mindent és minden csakrát tisztít megszűr, eloszlat és újraszervez, ami nincs megfelelő állapotban. Segít felismerni valamint kizárnia lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást.

Ez lényeges az empaták számára, hogy középpontba kerüljenek, megalapozottak, védettek és beilleszthetők legyenek.

A szivárvány fluorit ragyogó köve a magasabb rendű csakráknak, mert megnöveli a pszichikai képességat és az intuíciót.
Ez is erősíti a mentális testet és segítheti az empatákat abban, hogy megértsék és feldolgozzák a beérkező lelki információkat, amelyeket kapnak. Az IQ köveként ismert fluorit, rendet, összefüggést és tisztaságot hoz a gondolatok, érzelmek és érzékelésekhez.
Széles a tisztító hatása, hogy megszabadítson a mentális rendellenességektől és az általános pszichés törmelékektől, amelyek zavart okozhatnak.

A szivárvány fluorit erős gyógyító hatást gyakorol a fizikai testre.
A harmónia és a szeretet hordozója a Földön, megtisztítja és megszünteti azt, ami fizikai szinten testzavarban van. Ezért számos betegség gyógyító támogatása, mint például a megfázás, az influenza, a fertőzések és még a rákos megbetegedések is.
Azok számára, akik más emberek fizikai és érzelmi fájdalmát veszik fel, a Fluorit könnyebben és könnyedén felszabadíthatja és gyógyíthatja őket.

A szivárvány fluorit tisztító, stabilizáló és védő tulajdonságai szintén nagyon előnyösek az érzelmek és az aura számára.
Segíthet az érzelmek és elzáródások tisztázásában, a bizonytalan érzelmek stabilizálásában és az érzelmi egyensúly és nyugalom állapotában.
Tisztítja a negatívitást az aurikus mezőből és védelmet nyújt az EMF (elektromágneses frekvencia) az alacsonyabb energiák és gondolati formák, pszichés támadások és más nemkívánatos energiák ellen.

Engedje, hogy ez a négy kristály segítse, erősítse és védelmezze auráját,  miközben használja az univerzumtól kapott nagyszerű ajándékot, hogy segítsenek meggyógyítani az embereket és a bolygót.

Adatok paraméterek
Gyártó
Saját készítés,egyedi méretben is kérhető
Ásvány, drágakő neve
Szugilit, Lápisz lazuli, Lepidolit, Fluorit,
Csiszolási forma
kerek és ovális gyöngy
ásványok, gyöngyök mérete
6-12mm
Fűzőszál
szilikon gumi
A termékfotó
illusztráció a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
kk-empata
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!