Atlantiszi Lemúriai kristály fejpánt

Nincs raktáron
Rendelésre
Atlantiszi Lemúriai kristály fejpánt
Atlantiszi Lemúriai kristály fejpánt
Atlantiszi Lemúriai kristály fejpánt
Atlantiszi Lemúriai kristály fejpánt
Atlantiszi Lemúriai kristály fejpánt
Atlantiszi Lemúriai kristály fejpánt
Atlantiszi Lemúriai kristály fejpánt
Atlantiszi Lemúriai kristály fejpánt
40 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 400 Ft

Valamennyire mindenki rendelkezik pszichikus, vagy szellemi képességekkel, lehet, hogy ennek nem is vagyunk tudatában.
Ha valakire gondolunk, aztán kis időn belül megjelenik, vagy felhív telefonon, vagy autó vezetés közben lassítunk, majd őzek, szarvasok ugrálnak át előttünk, ... mindezt sorolhatnánk, de gyakran nagyobb szükségünk lenne megérzéseink fejlesztésére.
Nem csak azért, hogy messze-lévő szeretteinkkel így kommunikáljunk, esetleg megérezzük, hogy a segítségünkre szorul-e, -hanem
-állás keresésnél,
-utazásnál; tetszik-e a hely?, megfelelő lesz-e a szállás? megfelelő lesz-e az időjárás? , vagy egyszerűen információt szerezzünk a morfogenetikus mezőből, vagy segítséget kérjünk vezetőinktől...

...és a lehetőségek tárháza végtelen.
Valaha rendelkeztünk ezzel a tudással, amit a telekommunikáció inkább visszafejleszt, mint fejlesz.
Az állatok még ma is tudják a titkot.
A kutya megérzi, ha gazdája közeledik, a vadonélő állatok megérzik az időjárást, természeti katasztrófákat, földrengéseket...
Az ősi időkre visszanyúló Atlantiszi, vagy Lemúriai kristály fejpánt segítséget nyújthat ezen képességeink visszaszerzésében.
Nem csak az embertársainkkal segítheti a kapcsolatfelvételt, hanem a felsőbb énnel, felemelkedett mesterekkel, egyéb fejlett, magasabb dimenziós civilizációkkal, vagy segít kapcsolódni lélektársainkkal.

"A piramisok romjaitól eltekintve kevés emlék maradt a múltból - kivéve egy dolgot: a kristállyal és ezüsttel felszerelt réz koronát.
A kristály fejpánt volt az egyetlen kapcsolat a régi időkkel, hiszen a létrejött telepek között mérföldek helyett ma már fényévekben mérik a távolságot. A fejpánt megépítésének titka nem veszett el mindörökre; most visszatér hozzánk."

Régi vágyam volt, hogy Michael G. A kristályerő című könyve alapján elkészítsem ezt az Atlantiszi kristály fejpántot.
Mindig valami hiányzott, de leginkább, az ezüst érme.
Nemrégiben találtam rá a Szeretetkristály Facebook oldalon a gyönyörűséges  Abundantia Istennő ezüst érmére, mely azért is különleges, mert az ezüstöt, amiből az összes érmét megmunkálták, Light Mandala (Fény Mandala)  készülékkel sugározták be. (alább bővebben). Az érme egyik oldalán az élet virága, másik oldalán Abundantia Istennő látható.

A kristállyal erősített fejpántot olyan eszközként emlegették, mely felerősíti a gondolatokat, összpontosítja és kivetíti bizonyos távolságokra, ami csak használójától függ.

A kvarc kristály  a réz pánttal és az ezüst koronggal kondenzátorként működik, amely elraktározza és átalakítja az energiákat.
A gondolatokat és képeket fénysebességgel alakítja át sugárformává és ezt a bizonyos távolságra lévő vevőkészülékekhez juttatja. A vevő megint átalakítja; ezúttal a részecskék áramából újra kilép, gondolatok és érzelmek lesznek. Ez teljesen ugyan olyan, mint a rádió, vagy televízió működési elve, a különbség csak annyi, hogy ez az eszköz kisebb, sokkal kifinomultabb , olyan energia hullámokat használ hordozóként, melyek csak az egyéntől és a természetesen létező mezőktől függnek.


Az atlantiszi kristály fejpánt mérete állítható, szélessége 25mm.
A réz pánt belűlről bőrrel van borítva, ez szigetelésként szolgál, illetve kényelmesebb viselést biztosít.
A fejpánt közepén helyezkedik el egy 35mm- 999 tisztaságú ezüst érme, és annak közepében egy hegyikristály csúcs. A kristály begyűjti az információt, a réz és ezüst felerősíti azt.
A pánt közepe, a kristállyal, a harmadik szem területén legyen.
Mivel a réz gyorsan oxidálódik és minden újlenyomat gyorsan meglátszódik rajta, speciális bevonattal kezeltem, hogy fénye tartós maradjon.
A fotón látható fejpánt illusztráció, kizárólag rendelésre készítem el!
Az elkészült fejpántról fotót küldök, és fizetni is ezt követően lehet. Fény Mandala (idézet a Szeretetkristály facebook oldaláról):
"
A lényege, hogy egy olyan energetikai szinten, - mondhatnám, kvantumszinten tudunk az anyagra hatni a Light Mandala készülékkel, melynek során különböző anyagi szerkezetű kristályok, elemek programozása történhet meg.
Mindennap a nálunk maradt anyakristályokat olyan energiákkal fogjuk besugarazni a lézerkódok segítségével, mint az Angyali Védelem, a Kapcsolat a Forrással, az Energia Harmonizáció, a Negatív Gondolatok Távoltartása, a Negatív Földsugárzások Távoltartása… csak hogy néhányat említsek a rengeteg programkód közül.
Ezek az energiák fognak eljutni ezekhez a Szeretetkristályokhoz, illetve az ezüst érmékhez.
Forrás és bővebb információ a szeretetkristályokról:
Szeretetkristály facebook oldalukon illetve
Szeretetkristály blog oldalukon: ITT

Adatok paraméterek
Gyártó
MyKriszta
Fém részek anyaga
réz & ezüst
A termékfotó
valós, a termékről készült
Cikkszám
fej-pant
Tömeg
40 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!