Csakra köves gyűrű

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Csakra köves gyűrű
Csakra köves gyűrű
Csakra köves gyűrű
Csakra köves gyűrű
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft

Virág formájú csakra köves, állítható méretű gyűrű. 

A gyűrűben lévő kövek, a csakrák színeihez lettek válogatva, hogy harmonizálják, kiegyenlítsék a csakrákat.

A gyűrű alapmérete HU: 58

Gyűrű fej; Virág mérete: 16-18mm

 Részletek

A csakra több energia központ vagy pont a testben, amely a hagyományos indiai és keleti filozófiákban és gyógyító rendszerekben szerepel. A szanszkrit szó "csakra" kört vagy keretet jelent, és a test különböző részein találhatók.

Az indiai jóga és az ayurvédikus gyógyászat szerint a testben hét fő csakra található, amelyek az energetikai rendszer részei.
Ezek a csakrák az alábbiak:

 1. Muladhara (gyökércsakra): A gerinc alján található, az alapbiztonság, a túlélés és a fizikai valósághoz való kapcsolódás szimbolizálja.

 2. Svadhisthana (szentélycsakra): Az alsó has területén helyezkedik el, és a kreativitással, érzékiséggel és érzelmi egyensúllyal kapcsolatos.

 3. Manipura (köldökcsakra): A köldök környékén helyezkedik el, és a személyes hatalom, az önbecsülés és az önérvényesítéshez kapcsolódik.

 4. Anahata (szívcsakra): A szív területén található, és a szeretet, az empátia és a kapcsolatokkal való egyesülés szimbolizálja.

 5. Vishuddha (torokcsakra): A torok területén helyezkedik el, és a kommunikáció és az ön kifejezésével kapcsolatos.

 6. Ajna (harmadik szem): A homlok közepén, a szemöldök felett található, és az intuíció, a bölcsesség és a belső látás székhelye.

 7. Sahasrara (koronacsakra): A fejtetőn helyezkedik el, és a spirituális összekapcsolódás és az egyetemes tudatossághoz való kapcsolódás szimbolizálja.

Ezen csakrák mindegyike különböző jelentőséggel és tulajdonságokkal rendelkezik, és azok egyensúlyban tartása segít a test, az elme és a lélek harmóniájának fenntartásában. A csakrák rendszerét számos keleti gyógyító és spirituális gyakorlatban, például a jóga, a meditáció és az ayurvédikus gyógyászatban alkalmazzák. Fontos megjegyezni, hogy a csakra-rendszer nem tudományos fogalom, és egyesek inkább szimbolikus vagy spirituális jelentőségnek tulajdonítják.

 

A csakrák és a drágakövek kapcsolatát az alternatív gyógyászat és spirituális gyakorlatok körében terjedt el.
Egyes hagyományok szerint a drágakövek különböző színű energiát sugároznak és ezek az energiák segíthetnek az adott csakra egyensúlyának fenntartásában. A színek gyakran kapcsolatba hozhatók a csakrákkal, és az adott színű drágakő alkalmazása segíthet az energiaáramlás javításában vagy egyensúlyhiányok kezelésében.

Például:

 1. Gyökércsakra (Muladhara): A vörös vagy fekete kövek, például a vörös jáspis hematit, ónix, vagy a gránát, kapcsolatba hozhatók a gyökércsakrával, és segíthetnek a stabilitás és a földelés javításában.

 2. Szentélycsakra (Svadhisthana): Narancssárga kövek, mint például a karneol vagy a holdkő, segíthetnek az érzékiség és a kreativitás területén.

 3. Köldökcsakra (Manipura): Sárga kövek, mint a citrin, sárga kalcit vagy a sárga tigrisszem, kapcsolhatók a köldökcsakrához, és segíthetnek az önbecsülés és az önuralom területén.

 4. Szívcsakra (Anahata): Zöld vagy rózsaszín kövek, mint a rózsakvarc vagy a zöld jáde, alkalmazhatók a szívcsakrához, és segíthetnek a szeretet és az együttérzés területén.

 5. Torokcsakra (Vishuddha): Kék kövek, például az akvamarin, kalcedon, kék kalcit vagy a lápisz lazurit, kapcsolhatók a torokcsakrához, és segíthetnek a kommunikáció és az önkifejezés területén.

 6. Harmadik szem (Ajna): Indigó vagy lila kövek, mint a lápisz lazuli, szodalit, ametiszt vagy a lila fluorit, alkalmazhatók a harmadik szemhez, és segíthetnek az intuíció és a belső látás területén.

 7. Koronacsakra (Sahasrara): Fehér vagy lila kövek, például a holdkő,  a tiszta kvarc vagy az ametiszt, kapcsolhatók a koronacsakrához, és segíthetnek a spirituális kapcsolódás és az egyetemes tudatosság területén.

 

Adatok paraméterek
Ásvány, drágakő neve
ametiszt, lápisz, kalcedon, türkinit, tigrisszem, korall, karneol,
Gyűrű mérete
alap: 58, de állítható
Fém részek anyaga
réz alapon, ródiumozott
A termékfotó
illusztráció / a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Hozzárendelhető Csakra
Mindegyik
Cikkszám
gy-csakra-231116
Tömeg
6 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!