"Édes álom" karkötő

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
"Édes álom" karkötő
"Édes álom" karkötő
"Édes álom" karkötő
"Édes álom" karkötő
"Édes álom" karkötő
"Édes álom" karkötő
"Édes álom" karkötő
"Édes álom" karkötő
Csukló pontos kerülete
5 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft

Ezt a kristály karkötőt az alvási zavarok, rémálmok elűzésére, a mélyebb, nyugodtabb alvás elősegítésére állítottam össze.

A karkötő mérete választható a lenyíló menüből, a csukló pontos kerületét kell figyelembe venni és megadni, ráhagyás nélkül.
A
leírás szerint minden kő megtalálható a karkötőben, de annak mennyisége, mérete, formája, színe eltérhet, a csukló méretéhez igazítva, ami nem befolyásolja a hatását.

Részletek

Sokan szenvednek alvási problémákkal.

Lehet, hogy nehezen tudunk elaludni, vagy gyorsan el alszunk, de rövid alvás után ébredünk és nem tudunk, vagy nagyon nehezen tudunk visszaaludni. Az éjszakákat rémálmok gyötörhetik, de problémát okozhat a váltott műszakos munkaidő, az utazásból adódó időeltolódás, a negatív energiamezők (földsugárzás, elektroszmog, a hálóban lévő TV, mobil telefon, a szomszédos helyiségben lévő Wifi, Cordless, vagy villanyóra szekrény....), a napi stressz és aggodalmaskodó személyiségünk.


Természetesen a szervi problémák kiderítését követően, alternatív megoldásként alkalmazhatunk kristályokat is.

...lássuk a kristályokat:


Az Achát segít a mélyebb, nyugodtabb és revitalizáló alvás előidézésében. Minden álmot kellemesnek élünk meg, -nem vészjóslónak. Akkor is hatásos, ha hajlamosak vagyunk korán ébredni és nem tudunk visszaaludni.

Az amazonit csökkenti a stresszes, vagy megváltozott életszakaszokban előforduló rémálmokat, és amelyeknél nagyon világos és nyilvánvaló a kapcsolat a közvetlen napi gondjainkkal. Az amazonit viselése éjjel nappal szükséges, majd ha javulás észlelhető, csak nappal tartsunk magunknál amazonitot.


Ametiszt az alvászavar minden szintjén enyhülést hozhat. Hasznos lehet álmatlanság, nehezen jövő alvásnál, segít a nyugodt, pihentető alvásban. Mivel a nyugtalanságot és a stresszt leépíti, így az alvás minőségében is javulást idéz elő, ha a be nem fejezett munka zavaró, ideges álmokat okoz. Az ilyen álmok tipikusak, amikor megnövekszik az alvásigényünk és ezzel párhuzamosan csökken az alvás minősége és értéke.
Amit képtelenek vagyunk napközben megvitatni, megoldani, vagy félretesszük a nap folyamán, -az feltűnik éjszaka és alvás közben dolgozzuk fel. Ily módon, az alvás olyan tevékenység, amely "kiüríti a nap szemetét" azzal, hogy számos alkalommal megismételjük a kellemetlen eseményeket, aggodalmakat, konfliktusokat , és míg meg nem "emésztjük", foglalkozunk vele.

Ezek az álmok olyan mentális munkát jelentenek, melyek következtében nem elég mély az alvás a létfontosságú fizikai és egyéb megújuláshoz, regenerációhoz. Az ametisztet viselhetjük ékszerként, vagy a marokkövet tehetjük a párnánk alá, míg alszunk. Serkenti a "szemetes kiürítését" szolgáló álmokat. A helyzet eleinte rosszabbodhat a megnövekedett álomtevékenységnek köszönhetően, ily módon mégis hatékonyan és meggyőzően rendezzük el számos befejezetlen ügyet, az éjszaka folyamán. Azután -ettől a ponttól kezdve- az alvás mélyebbé, pihentetőbbé válik és a test regenerációs ciklusa megrövidül.

Ha napközben viselünk ametisztet, az emeli tudatosságukat, hogy számos tapasztalatunkat és információt álmunkban tudunk a legjobban feldolgozni.

Az aventurin megkönnyíti az elalvást, segít "elengedni" a zavaró gondolatokat, elképzeléseket és érzéseket. Megteremti a szükséges nyugalmat és ellazultságot, így békés mély álomba merülhetünk.


A krizopráz akkor nyújt segítséget, ha nehéz átaludnunk az éjszakát, vagy ha rémálmok gyötörnek. Felszabadítja az elménket az aggasztó elképzelések és a kellemetlen érzések alól.


Az óceánjáspis megkönnyíti az elalvást és a mély alvást. Elősegíti az éjszakai megújulást.


 fekete turmalin (sörl) támogatja az elalvást, s gyors megnyugvást idéz elő. Megkönnyíti az álomba merülést és segít átaludni az éjszakát. Hatásos lehet, ha elektromos szennyezés zavarja az éjszakai pihenésünket és nem áll rendelkezésre másféle védelem vagy semlegesítés.

Az ékszer mellé a vásárló kis füzetet kap, melyben egyéb információt, kiegészítő (akupresszúrás, aroma- és fitoterápiás) kezelést, javaslatot is kipróbálható.

 

A különböző méretű ékszert úgy tudom megoldani, hogy némely ásványból kisebbet, -nagyobbat használok fel, illetve van amelyik ásványból több, vagy kevesebb szem van. Minden karkötőben benne van a leírásban szereplő ásvány. Sem az ásvány mérete, sem a darabszám a hatását nem befolyásolja.

A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, gyógyító tevékenységet nem folytatunk!
De! Támogathat bármely kezelést, és kitölthet részeket ott, ahol más módszerek már nem segítenek. A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje... A kövek ugyan-úgy, mint más gyógymód nem tesznek „csodát”. Néha az is előfordul, hogy a kő viselésével semmilyen hatás nem érzékelhető, de az is lehet, hogy egy kő 100%-os javulást, gyógyulást eredményez ott, ahol már más módszerek felmondták a szolgálatot. Több módszer kiegészítően támogatja egymást.

Adatok paraméterek
Gyártó
Saját készítés,egyedi méretben egyéb problémára is állítok össze
Ásvány, drágakő neve
Krizopráz, ametiszt, aventurin, achát, jáspis, sörl
Csiszolási forma
ovális és kerek gyöngy
ásványok, gyöngyök mérete
6, 8, 10, 20x25mm
Fűzőszál
szilikon gumi
A termékfotó
illusztráció / a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
kk-edes-alom
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!