Egyedi Cintamani medál

Nincs raktáron
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
38 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 390 Ft

Befoglalt természetes cintamani  meteorit medál.
A cintamani normál fényviszonyok közt fekete, sötétbarna színű, megvilágítva a lilás-barnás zöld különböző árnyai jelennek meg.
Előfordulnak különféle sávozások, zárványok amitől egyedi rajzolata "lenyomata" lesz a kövecskénknek.

A kő felülete viszonylag sima,  apró buborék szerű behorpadások láthatók, színe átvilágítva világos, áttetsző, ezt minden esetben külön fényképezem.

A fotón látható követ kapja a vásárló!
Az ásvány mérete az adatokban megtalálhat!

A Cintamani kő, a Szent Grál köve, amely a Szíriusz csillagrendszerből származik, melyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, mivel lilás fekete színe van. Ennek célja, hogy feloldja az implantátumok hálózatát, és segítsen szétbomlasztani a Fátylat.

A Cintamani az összes ismert kő közül, a legnagyobb vibrációjú kő.
Felébreszt a küldetésedre, erősíti a belső irányítást és a magasabb szintű kapcsolatát, feloldja az implantátumokat és az elavult hitrendszereket.

Ez a impaktit közvetlenül az Arizonai Senora sivatagból származik.
Az Arizonai Sivatagi Üveg eredete továbbra is vitatott.
Ezek a tektitek feketének tűnnek, de ha megvilágítjuk, üveg-szerű,  szép zöldes -levendula vagy borostyán szín jelenik meg.
A felületi megjelenése és a mintázat megkülönbözteti a többi ismert tektittől.

Egy meglehetősen ritka, Cintamani követ kínálok, melyet ezüst drótba foglaltam, hogy medálként mindig magunkon viselhessük energiáját.

Részletek

Vannak kétkedők, -e kő létezését illetve a csatornázását érintő információkkal kapcsolatban...
Tény, -a világűrből Földünkre kisebb -nagyobb kövek (meteoritok, tektitek, impaktitok) csapódtak be az elmúlt évezredektől napjainkig.
Ezek a világűrből nem csak az "anyagot" (néha számunkra ismeretlen anyagot is tartalmaznak), de információt is hoztak. Míg becsapódtak földünkbe, -e hosszú út alatt és a becsapódáskor is különféle hatás, -sokk érte őket, itt találkoztak, -egyesültek, átalakultak a földön található anyaggal, így területtől függően színben, formában, -így rezgésében is mást képvisel.
Ezért más a színe, formája, mérete és rezgése (gyógyhatása is) egy Líbiai tektitnek, Moldvainak, Tibeti tektitnek, Cintamaninak, vagy Andarának...
Ha ezeknek a "ürbőljövő anyagoknak" az összetétele olyan, ami a földünkön nem fordul elő, -akkor a jelenlegi technikával még nem mutatható ki, így nem várhatjuk, hogy egy mikroszkóppal választ kapunk arra, hogy mi -is az a kő(zet)...
Kik érzékelik az ásványok rezgéseit, -neki ez nem kérdés, meg tudják különböztetni...

A cintamani kövekről nem olvashatunk az ásványos könyvekben, ...csupán csatornázott közvetítésekben....

A Cintamani kő, a Szent Grál köve, melyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, mivel egy lilás fekete színe van. Ennek célja, hogy feloldja az implantátumok hálózatát, és segítsen szétbomlasztani a Fátylat.

A Cintamani az összes ismert kő közül,  legnagyobb vibrációjú kő.
Felébreszt a küldetésedre, erősíti a belső irányítást és a magasabb szintű kapcsolatát, feloldja az implantátumokat és az elavult hitrendszereket.

Cintamaniról

A Cintamani egy szent kő, amely a Szíriusz csillagrendszerből származik. Évmilliókkal ezelőtt, egy galaktikus szuperhullám során a Szíriusz körül keringő bolygó felrobbant. A darabjai minden irányba szétszóródtak és néhányuk elérte a Földet a csillagközi űrben való hosszú utazás során."
"A Cintamani a Csillag Testvérisége csoport szent köve, a Fény misztériumiskoláinak utolsó valódi maradványa Atlantiszról."

Sok Fénymunkás és Fényharcos tartozik a Fény 144000 csillaglény-mandalájához, akik számos inkarnációval ezelőtt érkeztek a Földre, hogy segédkezzenek a bolygó felszabadításában és a korszakváltásban.
A 2014. decemberi IS:IS portál aktiválása óta Fény áramlik a Galaktikus Központi Napból a Szent Grál moldavitból készült kelyhének csiszolt lapocskáin keresztül, ami lencseként szolgál és a 144000 csillaglényre irányul, hogy beindítsa a felébredésüket.
A Cintamani kő a következő lépés ebben az energetikai folyamatban. A MOSS (Multidimenzionális Naprendszer Hadművelet) kezdete óta a Fényerők megkértek, hogy terjesszem a Cintamani kő darabjait a legfelébredettebb Fénymunkások és Fényharcosok között.
Az Eseménykor a Cintamani kövön keresztül fog áramolni a galaktikus pulzálás. A kő minden egyes birtokosa energiavezetőként fog szolgálni, akik a kompressziós áttörés energiáit fogják közvetíteni a bolygószintű energiarácsba"
A Cintamani kövek maguk a tiszta Fény megtestesítői és nem lehet az energiájukat rossz céllal felhasználni. Segítenek feloldani az implantátumokat és megerősítik a belső iránymutatást. Viszont azt tudatosítsd magadban, hogy a kövek erősítőként működnek és nagyító lencseként szolgálnak. Megmutatják neked, mindazt, ami benned van, annak érdekében, hogy át tudd azt alakítani és még inkább felkészítsen téged a küldetésedre, hogy ki tudd venni a részed a bolygó felszabadításának folyamatában.”
COBRA - Nem fogom részletezni mélyebben a kő mibenlétét, mivel ez jelenleg nagyon kényes információ. Annyit, hogy a Cintamani kő tulajdonképpen a plazma síkot befolyásolja, és valóban hatással van az implantátumokra. A Fényerők rendelkeznek egy bizonyos technológiával, amivel képesek bizonyos energiákat közvetlenül a Galaktikus Központból a Cintamani kövekbe juttatni.
A Cintamani kövek felfogják ezt az energiát, ami aztán feloldja a plazmát. Ez nem csak egy újabb szép kő, annál sokkal több.
A Cintamani kő bizonyos egyedi energetikai jellel rendelkezik, mert 1) a Szíriusz csillagrendszerből származik, 2) közvetlenül a Galaktikus Központból töltődött fel energiával évmilliókkal ezelőtt, mikor a Szíriusz csillagrendszerben felrobbant a bolygó.
Tulajdonképpen egy galaktikus szuperhullám miatt robbant fel. Ennek a szuperhullámnak a következtében sok szubatomi részecske utazott keresztül a galaxison, amik magukban hordozzák ezt a bolygót és a Cintamani kő minden kis része tartalmazza magában ezeket a részecskéket. A Fényerők ezeket használják fel a plazma semlegesítésére egy olyan bizonyos módon, amiről itt nem fogok beszélni.
A Cintamani kő nem egy újabb New Age-s kristály, ez annál sokkal több. Ez a bolygó felszabadításának az egyik kulcsa. Természetesen a bensődben van az egyik legerősebb kristály, a felsőbb éned. A Cintamani követ használva, felerősítheted a folyamatot önmagad és a bolygó számára.
Rob - ...Milyen információid vannak arról, hogy hol vannak most a kövek?

COBRA - Azt mondanám, hogy a kő darabjai sokfelé megtalálhatók. A kő legnagyobb darabja több ezer évig a pozitív agarthai hálózat tulajdonában volt. Ennek a kőnek a darabjait vitték a bolygó több pontjára, köztük a Titicaca-tóhoz.
Nem ez az egyetlen hely ahol kövek vannak. Sokfelé van még, főleg föld alatti pontokon. A bolygó felszínén nem sok van és ezek közül kerül kiosztásra jónéhány a fénymunkások, és a fényharcosok közt, akik egy bolygószintű fényhálózatot alkotnak.
 
Rob - Cobra mit ajánlanál az embereknek, hogyan használják a követ?...
 
COBRA- Azt javaslom, hogy legyünk fizikai kapcsolatban a kővel meditáció alatt.
Ez a kapcsolat egy energiaáramlást hoz létre, ami segít kapcsolatot teremteni a felsőbb énünkkel, és átalakítja a körülöttünk lévő plazmamezőt.
Voltaképpen megtartják a tisztaságukat, függetlenül más emberektől, emiatt nem kell aggódni.”

 

Forrás és bővebb információ: COBRA PORTÁL

Adatok paraméterek
Gyártó
MyKriszta Ásvány ékszer
Ásvány, drágakő neve
Cintamani
Ásvány lelőhelye
Arizona
Csiszolási forma
natúr, kezeletlen rög
Ásvány, drágakő mérete

szélességxmagasságx(vastagság)

20*20*12mm
Drágakő súlya
24,25ct / 4,85g
Teljes magassága
31mm
Szín
barnás-zöld, áttetsző, /fekete
Fém részek anyaga
925 ezüst
A termékfotó
valós, a termékről készült
Cikkszám
m-925-cintamani-240167
Tömeg
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!