Egyedi Cintamani medál

Nincs raktáron
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
Egyedi Cintamani medál
24 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft

Befoglalt természetes cintamani  meteorit medál.
A cintamani normál fényviszonyok közt fekete, sötétbarna színű, megvilágítva a lilás-barnás zöld különböző árnyai jelennek meg.
Előfordulnak különféle sávozások, zárványok amitől egyedi rajzolata "lenyomata" lesz a kövecskénknek.

A kő felülete viszonylag sima,  apró buborék szerű behorpadások láthatók, színe átvilágítva világos, áttetsző, ezt minden esetben külön fényképezem.

A fotón látható követ kapja a vásárló!
Az ásvány mérete az adatokban megtalálhat!

A Cintamani kő, a Szent Grál köve, amely a Szíriusz csillagrendszerből származik, melyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, mivel lilás fekete színe van. Ennek célja, hogy feloldja az implantátumok hálózatát, és segítsen szétbomlasztani a Fátylat.

A Cintamani az összes ismert kő közül, a legnagyobb vibrációjú kő.
Felébreszt a küldetésedre, erősíti a belső irányítást és a magasabb szintű kapcsolatát, feloldja az implantátumokat és az elavult hitrendszereket.

Ez a impaktit közvetlenül az Arizonai Senora sivatagból származik.
Az Arizonai Sivatagi Üveg eredete továbbra is vitatott.
Ezek a tektitek feketének tűnnek, de ha megvilágítjuk, üveg-szerű,  szép zöldes -levendula vagy borostyán szín jelenik meg.
A felületi megjelenése és a mintázat megkülönbözteti a többi ismert tektittől.

Egy meglehetősen ritka, Cintamani követ kínálok, melyet ezüst drótba foglaltam, hogy medálként mindig magunkon viselhessük energiáját.

Részletek

Vannak kétkedők, -e kő létezését illetve a csatornázását érintő információkkal kapcsolatban...
Tény, -a világűrből Földünkre kisebb -nagyobb kövek (meteoritok, tektitek, impaktitok) csapódtak be az elmúlt évezredektől napjainkig.
Ezek a világűrből nem csak az "anyagot" (néha számunkra ismeretlen anyagot is tartalmaznak), de információt is hoztak. Míg becsapódtak földünkbe, -e hosszú út alatt és a becsapódáskor is különféle hatás, -sokk érte őket, itt találkoztak, -egyesültek, átalakultak a földön található anyaggal, így területtől függően színben, formában, -így rezgésében is mást képvisel.
Ezért más a színe, formája, mérete és rezgése (gyógyhatása is) egy Líbiai tektitnek, Moldvainak, Tibeti tektitnek, Cintamaninak, vagy Andarának...
Ha ezeknek a "ürbőljövő anyagoknak" az összetétele olyan, ami a földünkön nem fordul elő, -akkor a jelenlegi technikával még nem mutatható ki, így nem várhatjuk, hogy egy mikroszkóppal választ kapunk arra, hogy mi -is az a kő(zet)...
Kik érzékelik az ásványok rezgéseit, -neki ez nem kérdés, meg tudják különböztetni...

A cintamani kövekről nem olvashatunk az ásványos könyvekben, ...csupán csatornázott közvetítésekben....

A Cintamani kő, a Szent Grál köve, melyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, mivel egy lilás fekete színe van. Ennek célja, hogy feloldja az implantátumok hálózatát, és segítsen szétbomlasztani a Fátylat.

A Cintamani az összes ismert kő közül,  legnagyobb vibrációjú kő.
Felébreszt a küldetésedre, erősíti a belső irányítást és a magasabb szintű kapcsolatát, feloldja az implantátumokat és az elavult hitrendszereket.

Cintamaniról

A Cintamani egy szent kő, amely a Szíriusz csillagrendszerből származik. Évmilliókkal ezelőtt, egy galaktikus szuperhullám során a Szíriusz körül keringő bolygó felrobbant. A darabjai minden irányba szétszóródtak és néhányuk elérte a Földet a csillagközi űrben való hosszú utazás során."
"A Cintamani a Csillag Testvérisége csoport szent köve, a Fény misztériumiskoláinak utolsó valódi maradványa Atlantiszról."

Sok Fénymunkás és Fényharcos tartozik a Fény 144000 csillaglény-mandalájához, akik számos inkarnációval ezelőtt érkeztek a Földre, hogy segédkezzenek a bolygó felszabadításában és a korszakváltásban.
A 2014. decemberi IS:IS portál aktiválása óta Fény áramlik a Galaktikus Központi Napból a Szent Grál moldavitból készült kelyhének csiszolt lapocskáin keresztül, ami lencseként szolgál és a 144000 csillaglényre irányul, hogy beindítsa a felébredésüket.
A Cintamani kő a következő lépés ebben az energetikai folyamatban. A MOSS (Multidimenzionális Naprendszer Hadművelet) kezdete óta a Fényerők megkértek, hogy terjesszem a Cintamani kő darabjait a legfelébredettebb Fénymunkások és Fényharcosok között.
Az Eseménykor a Cintamani kövön keresztül fog áramolni a galaktikus pulzálás. A kő minden egyes birtokosa energiavezetőként fog szolgálni, akik a kompressziós áttörés energiáit fogják közvetíteni a bolygószintű energiarácsba"
A Cintamani kövek maguk a tiszta Fény megtestesítői és nem lehet az energiájukat rossz céllal felhasználni. Segítenek feloldani az implantátumokat és megerősítik a belső iránymutatást. Viszont azt tudatosítsd magadban, hogy a kövek erősítőként működnek és nagyító lencseként szolgálnak. Megmutatják neked, mindazt, ami benned van, annak érdekében, hogy át tudd azt alakítani és még inkább felkészítsen téged a küldetésedre, hogy ki tudd venni a részed a bolygó felszabadításának folyamatában.”
COBRA - Nem fogom részletezni mélyebben a kő mibenlétét, mivel ez jelenleg nagyon kényes információ. Annyit, hogy a Cintamani kő tulajdonképpen a plazma síkot befolyásolja, és valóban hatással van az implantátumokra. A Fényerők rendelkeznek egy bizonyos technológiával, amivel képesek bizonyos energiákat közvetlenül a Galaktikus Központból a Cintamani kövekbe juttatni.
A Cintamani kövek felfogják ezt az energiát, ami aztán feloldja a plazmát. Ez nem csak egy újabb szép kő, annál sokkal több.
A Cintamani kő bizonyos egyedi energetikai jellel rendelkezik, mert 1) a Szíriusz csillagrendszerből származik, 2) közvetlenül a Galaktikus Központból töltődött fel energiával évmilliókkal ezelőtt, mikor a Szíriusz csillagrendszerben felrobbant a bolygó.
Tulajdonképpen egy galaktikus szuperhullám miatt robbant fel. Ennek a szuperhullámnak a következtében sok szubatomi részecske utazott keresztül a galaxison, amik magukban hordozzák ezt a bolygót és a Cintamani kő minden kis része tartalmazza magában ezeket a részecskéket. A Fényerők ezeket használják fel a plazma semlegesítésére egy olyan bizonyos módon, amiről itt nem fogok beszélni.
A Cintamani kő nem egy újabb New Age-s kristály, ez annál sokkal több. Ez a bolygó felszabadításának az egyik kulcsa. Természetesen a bensődben van az egyik legerősebb kristály, a felsőbb éned. A Cintamani követ használva, felerősítheted a folyamatot önmagad és a bolygó számára.
Rob - ...Milyen információid vannak arról, hogy hol vannak most a kövek?

COBRA - Azt mondanám, hogy a kő darabjai sokfelé megtalálhatók. A kő legnagyobb darabja több ezer évig a pozitív agarthai hálózat tulajdonában volt. Ennek a kőnek a darabjait vitték a bolygó több pontjára, köztük a Titicaca-tóhoz.
Nem ez az egyetlen hely ahol kövek vannak. Sokfelé van még, főleg föld alatti pontokon. A bolygó felszínén nem sok van és ezek közül kerül kiosztásra jónéhány a fénymunkások, és a fényharcosok közt, akik egy bolygószintű fényhálózatot alkotnak.
 
Rob - Cobra mit ajánlanál az embereknek, hogyan használják a követ?...
 
COBRA- Azt javaslom, hogy legyünk fizikai kapcsolatban a kővel meditáció alatt.
Ez a kapcsolat egy energiaáramlást hoz létre, ami segít kapcsolatot teremteni a felsőbb énünkkel, és átalakítja a körülöttünk lévő plazmamezőt.
Voltaképpen megtartják a tisztaságukat, függetlenül más emberektől, emiatt nem kell aggódni.”

 

Forrás és bővebb információ: COBRA PORTÁL

Adatok paraméterek
Gyártó
MyKriszta Ásvány ékszer
Ásvány, drágakő neve
Cintamani
Ásvány lelőhelye
Arizona
Csiszolási forma
natúr, kezeletlen rög
Ásvány, drágakő mérete

szélességxmagasságx(vastagság)

15*20*8mm
Drágakő súlya
15ct / 3g
Teljes magassága
29mm
Szín
barnás-zöld, áttetsző, /fekete
Fém részek anyaga
925 ezüst
A termékfotó
valós, a termékről készült
Cikkszám
m-925-cintamani-240168
Tömeg
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!