Férfi ásvány nyaklánc "védelem" #1

Nincs raktáron
Férfi ásvány nyaklánc "védelem" #1
Férfi ásvány nyaklánc "védelem" #1
Férfi ásvány nyaklánc "védelem" #1
Férfi ásvány nyaklánc "védelem" #1
Férfi ásvány nyaklánc "védelem" #1
Férfi ásvány nyaklánc "védelem" #1
9 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 98 Ft

Féldrágaköves férfi nyaklánc fekete turmalin (sörl) medálkával.

A nyakláncot úgy állítottam össze, hogy a drágakövek erejét, jótékony rezgését kihasználva védje, óvja viselőjét.

A turmalin erőteljes védelmező, gyógyító kristály. Védi, gyógyítja, tisztítja és összehangolja az aurát és a csakrákat, megvédi viselőjét  az asztrális támadásokkal szembe és semlegesíti azt.  Baráti kapcsolatainkat segíti, az igaz barátságot megerősíti. Segít a bőlcs döntésekben, vonzza a bőséget, céltudatosságra sarkall, rendezi a családi kapcsolatoka, növeli energiánkat, életörömmel tölt fel.
A fekete színű sörl, megvédi viselőjét a rossz akarattól, átoktól, fekete mágiától, negatív energiától, az átkot visszafordítja, távol tartja.

 Az ónix megvéd a veszekedéstől, az ártó tekintetektől és a fekete mágiától.

A karneol segít, hogy elkerüljön bennünket a baleset, és az ártó tekintetek lepattanjanak rólunk, gyógyítja az auránkat.

A korall véd irigyeinktől az ártó tekintetektől és a negatív rezgések ellen. Növeli az életerőnket energiát ad és harmóniát teremt körülöttünk, nyugalmat áraszt.

A jáspis fontos védelmező kövünk. Megvéd a démoni erőkkel és a környezeti stresszel szemben, segít hogy kapcsolataink tiszták igazak legyenek. Az aurát stabilizálja. Segít céljaink kitűzésében, és hogy el is érjül azt. 

Az obszidián növeli kitartásunkat, segít, hogy barátaink igaz barátok legyenek, ne csak érdek, -hamis barát legyen. Segít a korlátok leküzdésében, a kommunikációban, kitartóvá tesz. Véd a környezeti szennyeződés ellen, eltábvolítja a negativitást. A férfiasság köve.

muszkovit megvéd a tutatalattinkban lakozó félelmeinktől , segít, hogy elfogadjuk a szeretetet, oldja a feszültséget. Erősíti önbizalmunkat, segít önmagunk elfogadásában és a problémák megoldásában.Véd az ellenségektől a manipulációktól és hogy ne legyünk ügyetlenek.

A gránát növeli aktivitásunkat, kitartásunkat. Bátorságot, energiát, életerőt ad, az életminőséget emeli,  növeli. Elősegíti a sikert, növeli az önbizalmat. Segít az üzleti életben való boldogulásban, a veszélyeket elhárítja.  A magányt és a szeretethiányt megszünteti. Szeretetet hozó kő, vonzza a szerelmet, rendezi a párkapcsolatot. A férfiasság köve és talizmán kő.

A hematit  semlegesíti a földsugárzást.  Kitartásra sarkall, segítségünkre lehet jodi, peres ügyekben. Megszünteti a negativitást, stabilitást ad, teljesítheti beteljesületlen vágyunkat,

A labradorit védi és összehangolja az aurát, erősíti az önbizalmat, aktivizálja az öngyógyító erőnket. Megvéd a démonok ellen.

A szuper hetes Melódiakő ötvözi az ametiszt spirituális és védelmező tulajdonságait, a füstkvarc tisztító és földelő képességétvalamint a rutilos kvarc, kakoxen, goethit és lepidokrokit energiaserkentő tulajdonságait. Spirituálisan magas rezgésü kő, valóságos spirituális erőmű. Támogatja és erősíti a közelében lévő kristályok rezgését. Gyógyítja a fizikai, szellemi és spirituális rendellenességeket.
Érzelmileg nyugtató és gondoskodó kristály, serkenti a természetes öngyógyító rendszert. 

A rózsakvarc semlegesíti a földsugárzást, leárnyékolja a vízerek, véd a negatív rezgések ellen,. 

A szív és szeretet mindennemű gyógyítója, a béke és szerelem.

Segít az önbizalmunk erősítésében, hogy önmagunkat elfogatjuk, önmagunkat szeressük, így megnyitja a szivet a feltétel nélküli szeretetre. Gyógyítja a szerelmi bánatot, csalódást, de új szerelmet, romantikát hoz az életünkbe, a meglévőt erősíti. Segít a párkapcsolathoz való pozitív hozzáállást, segít a családi problémák megoldásában  csillapítja a haragot, az ingerlékenységet  izgatottságot,  lelki egyensúlyt teremt, megértés mások iránt. Fokozza az  öngyógyító erőnket. Teremtő gondolatokkal tölt fel.

A tigrisszem talizmán és szerencsekő.

A nyaklánc hossza: kb 50
A sörl medál mérete: 10x20mm


Bővebb információ: "ADATOK PARAMÉTEREK" fül alatt

Adatok paraméterek
Gyártó
MyKriszta. Ha nincs raktárkészleten, de van még hozzávaló alapanyagom, jelezze és készítem!
Ásvány, drágakő neve
turmalin, szuperhetes, hematit, onix, karneol, muszkovit, gránát, rózsakvarc, labradorit
Hossza
50cm
Fűzőszál
polyester
Zár
delfin kapocs
Fém részek anyaga
nemesacél
A termékfotó
valós / a termékről készült
Hozzárendelhető Csakra
mindegyik csakra
Hozzárendelhető Nyugati csillagjegy
Mindegyik
Cikkszám
nyl-ff-peter1
Tömeg
27 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!