Karkötő szorongás, depresszió ellen

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Karkötő szorongás, depresszió ellen
A karkötő hossza
5 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft

Ezt a karkötőt, a szorongás, a depresszió, a fóbiák, és pánikrohamok enyhítésére készítettem.

Az alábbi kristályok segítenk:

Ametiszt a józanság köveként ismert. Rendkívül jót tesz az agynak; attól függően, hogy mire van szüksége, nyugtatja vagy serkenti. Szellemileg segíti, hogy kevésbé szétszórtak legyünk, jobban tudunk összpontosítani és tisztában legyünk képességeinkkel. Támogatja az új ötletekkel való azonosulást, összekapcsolja az okot és az okozatot.
Ez a kő megkönnyíti a döntéshozatalt, egyformán biztosít józan-észt és spirituális megérzéseket, valamint segíti a döntések és a megérzések gyakorlati alkalmazását. Szellemileg megnyugtat és szintetizál, segíti az ingerület átvitelt az agyban. Megszünteti az egy hiperaktivitása okozta álmatlanságot, és véd az ismétlődő rémálmok ellen.
Fokozza az emlékezőtehetséget, fejleszti az elkötelezettséget; és támogat abban, hogy megvalósítható célokat tűzzünk magunk elé.
Egyensúlyt teremt mindenben, fejleszti az érzelmi kiegyensúlyozottságot. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot, támogatást nyújt az olyan helyzetekben, amelyekben vesztesnek érezzük magunkat. 
Csökkenti a fizikai, az érzelmi és a pszichológiai fájdalmat, oldja a feszültséget. Stabilizálja a pszichiátriai betegségekben szenvedők állapotát, de nem szabad használni paranoia és skizofrénia esetén.

Szodalit:
Megszünteti a szellemi zűrzavart és alárendeltséget. Elősegíti a racionális gondolkodást, az objektivitást, az igazságot és az intuitív érzékelést, az érzések szavakba öntésével együtt.
Mivel nyugtatja az elmét, lehetővé teszi az új információk befogadását.
A szodalit elősegíti a régi keletű mentális programozások és a merev gondolkodási minták elengedését, hogy ezzel adjunk helyet az újfajta meglátásoknak a gyakorlatban is.
Pszichológiailag: érzelmi egyensúlyt biztosít, és enyhíti a pánikrohamokat. Átformálja az örökké védekező vagy túlzottan érzékeny személyiséget, megszünteti azoknak a forrását, amelyek visszatartanak attól, hogy a valódi önmagunk legyünk. Növeli az önbecsülést, az önbizalmat; megkönnyíti önmagunk elfogadását.

Lápisz lazuli: Ez a kő gyorsan oldja a stresszt, mély békességet biztosít. Hatalmas nyugalom jellemző rá. Harmóniát teremt, amelynek hiánya depressziót, rendellenességet és céltalanságot eredményez, viszont a harmónia mély belső tudást biztosít.
A lápisz lazuli segít abban, hogy az életünket magunk irányítsuk.
Felfedi a belső igazságot, növeli az öntudatot, valamint lehetővé teszi a kompromisszumok és az akadályok nélküli önkifejezést. Ha az elfojtott harag nehézségeket okoz a torokban vagy a kommunikációban, a lápisz lazulit feloldja ezeket. Ez a kő az őszinteséggel, a könyörületességgel gazdagítja a személyiségünket.
Hatékonyan erősíti a gondolkodást, serkenti a tudat magasabb rendű képességeit; objektivitást és egyértelműséget biztosít. Fokozza a kreativitást. Segít szembenézni az igazsággal, bárhol is bukkanunk rá, valamint annak elfogadásában, amire tanít.
Támogat a saját véleményünk kinyilvánításában és elrendezi a konfliktusokat. Az aktív hallgatás hasznosságára tanít. megerősíti a szerelmi és a baráti kapcsolatokat, s megkönnyíti érzelmeink és érzéseink kimondását. Enyhíti a fájdalmat, különösen a migrénes fejfájással együtt járót, legyőzi a depressziót.

Tanzanit:

Pszichológiailag segít meggyőződnünk valódi hivatásunkról, és jótékonyan hat a túlhajszolt emberekre, kiegyensúlyozza az energiaingadozásokat, és segít, hogy magunkra is szánjunk időt.
Érzelmileg orvosolja a depressziót és a szorongást, helyettük bizalommal és nyugalommal áraszt el. Ez a tökéletes kő a fej-szív dilemma megoldásához, és megmutatja, hogyan éljünk együtt érző szívvel és megvilágosodott elmével.
Ha kezelhetetlen pszichikai élményeket vagy nemkívánatos telepatikus üzenetek miatt mentális túlterheltséget okohat,  viseljünk helyette vagy mellé megfelelően védelmező hatású követ, mint amilyen a füstkvarc.
Jótékony a sejtmemória* újraprogramozásához, az előző-élet gyógyításhoz, megnyugtatja az elmét, támogatja az idegeket.

Füstkvarc: a leghatékonyabb földelő és lehorgonyzó kövek közé tartozik; Nagyszerű ellenszere a stressznek. Segít a nehéz időszakokat nagy lelki nyugalommal tolerálni, megerősíti az elhatározásokat. Gyengéden megsemmisíti a negatív rezgéseket, blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeli az elektromágneses szmogot, valamint minden szinten elősegíti a méregtelenítést és bármilyen káros hatás kiküszöbölését. Pozitív rezgéssel tölti meg a teret. Megtanít arra, miként váljunk meg bármitől, ami többé már nem szolgálja a javunkat. Csillapítja a félelmet, javít a depressziós hangulaton és érzelmi megnyugvást biztosít. Csökkenti az inkarnációs lét kiváltotta öngyilkossági hajlamot és vegyes érzelmeket. Segít a fizikai testünk és szexuális természetünk elfogadásában, növeli a férfiasságot, valamint tisztítja a gyökércsakrát, így a szenvedély természetes módon áramolhat. Ez a kristály enyhíti a rémálmokat, és egyértelművé teszi az álmainkat. Ha negatív érzelmekkel kerül kapcsolatba finoman szétoszlatja ezeket. Támogatja a pozitív és pragmatikus gondolkodást, feloldja az ellentmondásokat, fokozza a figyelem összpontosítást, és csökkenti a kommunikációs nehézségeket. A stressztűrő képességünk is növelhető a nyugtató füstkvarc segítségével, valamint fájdalomcsillapítóként is beválik.

A Muszkovit lehetővé teszi, hogy észrevegyük az emberek jellembeli fogyatékosságait, ugyanakkor fokozza a feltétel nélküli szeretet és az elfogadást. Tükröt tart elénk, és segít felismerni mindazt, amit másokra vetítünk ki; azokat a részeinket, amelyeket nem tartunk magunkénak, s ezért azt hisszük, hogy másokban látjuk. Oldja a feszültséget a fizikai testben, amelyet összehangol a finomtestekkel és a meridiánokkal, így egyensúlyt teremt. Eloszlatja a bizonytalanságot, az önbizalomhiányt és az ügyetlenséget, csillapítja a mérget és az idegi stresszt. Hasznos azoknak, akik diszpraxiában szenvednek, valamint összekeverik a bal és jobb oldalt.  Elősegíti, hogy örömteli várakozással tekintsünk a jövőbe, és hogy megbecsüljük minden leckét, amelyre a múlt tanított meg bennünket. Lehetővé teszi, hogy úgy lássuk önmagunkat, ahogy mások látnak bennünket; s így megváltoztathassuk azt a képet, amelyet eddig a külvilágnak mutattunk magunkról. Támogatást nyújt a fájdalmas érzések feltárása idején. Segíti a problémamegoldást, gyorsítja a felfogóképességet, megkönnyíti a gondolatok és az érzések világos kifejezését. Csillapítja az álmatlanságot, az allergiát; és gyógyít minden betegséget, amely rendellenesség vagy szorongás az oka.

A rutiltartalmú kvarc elér a probléma gyökeréig, megkönnyíti az átmeneteket és az irányváltoztatást.
Érzelmileg: enyhíti a sötét hangulatokat, és kiváló ellenszere a depressziónak.
Csökkenti a félelmet, a fóbiát és az aggódást, megszünteti a szorító érzéseket, szembeszáll az öngyűlölettel. Használható az előző életek gyógyítására is, mivel eltávolítja a rendellenességet a múltból, és segít megismerni azokat a történeteket, amelyek hatással vannak a jelenre. Megkönnyíti, hogy a gyökerekig lehatolva feltárjuk az okokat, és megértsük a korábbi cselekedeteink következményeit.

Tigrisszem: Megkönnyíti a célok megvalósítását, segít felismerni belső erőtartalékainkat és biztosítja a tiszta szándékot. Rendbehozza az önértékelési zavarok, az önbírálat és a blokkolt kreativitás következményeit. Segít felismerni a tehetséget és a képességeket, no meg a hibákat is, amelyeket jó lenne legyőzni. Bármilyen függőségben szenvedőt támogat abban, hogy változtatni tudjon eddigi életvitelén. Segít összegyűjteni a felbukkanó információkat, és megtalálni közöttük az összefüggéseket. Előmozdítja a dilemmák és a belső konfliktusok megoldását, főleg azokat, amelyeket a hiúság és a csökönyösség idéz elő. Különösen hasznos a mentális rendellenesség és a személyiségzavarok gyógyítására.
Érzelmileg: kiegyensúlyozza a jin– és a jang energiát, valamint energiával tölti fel az érzelmi testet. Mérsékli a depressziót és felderíti a hangulatot.

Sólyomszem: Különösen jó a korlátozó és negatív gondolkodásminták, valamint a megrögzött viselkedésmód megszüntetésére. Lehetővé teszi, hogy a dolgokat távlatokba szemléljük; enyhíti a pesszimizmust és azt a beállítottságot, hogy az általunk okozott gondokért másokat okoljunk. Felszínre hozza a mélyen elzárt érzelmeket és rendellenességet a jelenlegi vagy az előző életekből egyaránt. nyugtat és oldja a stresszt. Jótékonyan hat a túlzott aggodalmaskodásra, lobbanékonyságra és a szorongásra. Lassítja az anyagcserét, csillapítja a túlfűtött szexualitást és megszünteti a szexuális zavarokat.

Adatok paraméterek
Gyártó
Saját készítés,egyedi méretben is kérhető
Ásvány, drágakő neve
Ametiszt, Füstkcarc, Muszkovit, Rutilkvarc, Tanzanit, Tigrisszem, Sólyomszem, Lápisz lazuli, Szodalit
Csiszolási forma
kerek gyöngy
ásványok, gyöngyök mérete
8mm
Fűzőszál
szilikon gumi
A termékfotó
illusztráció a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Hozzárendelhető Nyugati csillagjegy
Mindegyik
Cikkszám
kk-depresszio-szorongas-1
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Lakatos timea
Lakatos timea
2021.08.08
 - 21:19
Meg szeretném rendelni
Lakatos timea
Lakatos timea
2021.08.08
 - 21:18
Meg szeretném rendelni