Kulcstartó - medál, az anyagi jólét bevonzására

Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
Kulcstartó - medál, az anyagi jólét bevonzására
2 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft

Univerzális Kristály kulcstartó -medál az anyagi jólét bevonzására, rendezésére. Használható kulcstartónak, medálnak, táska, zipp-zár dísznek erszényre.
Felhasznált kristályok:

  • Gagát
  • Citrin
  • Tigrisszem

 

Ma már a legtöbb ember számára ismert a kristályok jótékony hatása, de nem mindenki tudja, hogy ezek a csodás kövek nemcsak az emberi lelket szolgálhatják, hanem kifejezetten vonzhatják a pénzt is. Azok akik használják, megerősíthetik gazdagságukat és megbecsülésüket a társadalomban úgy, hogy képesek vonzani és összpontosítani a jólét erőit.
Számos különböző kristályból álló pénzt vonzó spirálokat, köröket és amuletteket alkothatunk, és ezek egyaránt alkalmasak lehetnek az emberi szeretet, a jó sors és a siker vonzására. Támogathatja az emberi sikert, pénzügyi jólétet, tiszteletet és a kívánt célok megvalósítását is.

 

 

Részletek

...és hogy segítenek a kristályok?

Gagát

Stabilizálja a pénzügyi helyzetet, és védi az üzleti ügyeket.
Tehetjük a készpénz mellé vagy a ház gazdagságsarkába (a bejárati ajtótól balra a legtávolabb) vagy az üzlethelyiségbe.

Citrin

Azoknak, akik a pénzt és a vagyont negatív energiaforrásnak tekintik, a citrin feloldja a hiedelmeit. Aranyló fénye híres az erőteljes pozitív energiáról és a napfonat csakra megtisztításáról. Segít felszámolni az önbizalmi blokkokat, amelyek hátráltatnak bennünket abban, hogy hozzánk vándoroljon a pénz.

 

Tigrisszem

A tigrisszemet a szerencse köveként is emlegetik. Türelmet, erőt, motivációt ad, hogy kitarts a vágyaid mellett. Emellett segít a legmélyebb intuícióddal való kapcsolatteremtésben, illetve a biztos lábakon álló anyagi helyzet megteremtésében. Abban is támogat, hogy sikeresen összpontosítsuk a céljainkra és ezáltal jobban működjön a vonzás törvénye az életünkben.

Adatok paraméterek
Gyártó

Itt talál infotmációt, ha a termék jelenleg nem kapható, hogy ismételtem beszerezheztő-e, rendelhető-e.

MyKriszta
Ásvány, drágakő mérete

szélességxmagasságx(vastagság)

2-8mm
A termékfotó
illusztráció, a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
kt-jolet-penz
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!