Medál kulcstartó, a szerelem bevonzzására

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Medál kulcstartó, a szerelem bevonzzására
2 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft

A szerelem bevonzzására vagy a meglévő párkapcsolat megerősítésére állítottam össze és programoztam ezt a medálként, vagy kulcstartóként hordható kristálydíszt.

A kristálydísz mellé ismertető füzetet küldök, hogy a kristályok miben segítik életünket. 

A kristálydíszbe az alábbi ásványok, drágakövek kerültek:

Malachit:
Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet számára. ... összetöri a nem kívánt kötéseket és az idejétmúlt mintákat; s arra tanít, hogy miként vállaljunk felelősséget a cselekedeteinkért, a gondolatainkért és az érzéseinkért. Feloldja a tiltásokat; segíti az érzések kifejezését. .. fejleszti a mások iránti empátiát. Csökkenti a szégyenlősséget, és támogatja a barátságot. Hasznos a pszichoszexuális problémákra, különösen akkor, ha ezeket az előző életekből származó, traumát okozó szexuális tapasztalatok idézik elő. Együtt rezeg a női ivarszervekkel, és jó hatással van a szexuális rendellenességére.

Gránát:
A gránát felébreszti a szerelmet és a ragaszkodást, egyensúlyban tartja a szexuális vágyat, és mérsékeli az érzelmi diszharmóniát. Ez az  elkötelezettség egyik köve. A gránátnak nagy hasznát vesszük krízisben, különösen a kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget. Lebontják a mélyen belénk ivódott viselkedésmintákat, amelyek tovább már nincsenek hasznunkra; segítenek elkerülni a nézeteltéréseket vagy a nem tudatosan gerjesztett szándékos ellenkezést, megszünteti a gátlásokat és a tabukat. Megnyitja a szívet, és önbizalommal ruház fel.

Rózsakvarc:
a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve.
Ez a legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít.

Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, ne keressünk mást, csak a romantikus rózsakvarcot.
Tegyük az ágyunk mellé vagy az otthonunk kapcsolatsarkába.
Olyan hatásosan vonzza hozzánk a szerelmet és a kapcsolatokat, hogy gyakran szükség lehet egy ametisztre is, hogy a felgyorsult eseményeket kissé lelassítsa.
A fennálló kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát, valamint fokozza a feltétel nélküli szeretetet.
A rózsakvarc finoman eltávolítja a negatív energiát, és szeretetteljes hangulattal helyettesíti. Megszabadít a ki nem mondott érzelmektől és a szívfájdalomtól, átalakítja azokat az érzelmi viszonyokat, amelyek már nem szolgálják az érdekeinket. Annak, aki mind ez ideig érzéketlen volt a szeretetre, megnyitja a szívét, hogy befogadja ezt az érzést. Annak pedig, aki szeretett, de csalódnia kellett, enyhíti a bánatát. A rózsakvarc arra tanít, hogy miként szeressük önmagunkat, ami létfontosságú akkor, ha korábban nem tartottuk magunkat szerethetőnek. Addig nem tudjuk elfogadni mások szeretetét, sem pedig szeretni másokat, amíg nem szeretjük önmagunkat. Ez a kő lehetővé teszi, hogy megbocsássunk magunknak, elfogadjuk magunkat; így életre hívja bennünk az önbizalmat és az önérzékelést.

Morganit: 
Vonzza és életben tartja a szerelmet.
Szeretettel hatja át gondolatainkat és cselekedeteinket, valamint teret enged annak, hogy élvezzük az életet és szeressünk élni.
A morganit felhívja a figyelmet a beteljesületlen érzelmi vágyakra és a ki nem fejezett érzésekre. Hatékonyan szétoszlatja a tudatos vagy tudat alatti ellenállást. Véget vet annak, hogy örökös áldozatnak tekintsük magunkat, valamint megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet befogadására.

A lápisz lazuli
megerősíti a szerelmi és a baráti kapcsolatokat, s megkönnyíti érzelmeink és érzéseink kimondását. Szerte foszlatja a mártíromságot, a durvaságot és a szenvedést, támogat a saját véleményünk kinyilvánításában és elrendezi a konfliktusokat.
Segít, hogy az életünket magunk irányítsuk.

A kristályok programozásakor Atlantisz angyalait is segítségül hívtam

 

A szerelem és a házasság területét a Feng shui segítségével is erősíthetjük.

Ehezz tippet, segítséget a kis füzetben részletesen leírom.

 

 Programozott kristályok:

A medálban lévő ásványokat programoztam, -ami annyit jelent, hogy az ásványokat fizikai és mentális síkon is tisztítottam, energetizáltam.  A kristály vele „született” programját erősítettem egy adott célra fókuszálva. A programozás során az illetékes angyalok segítségét is kértem, akik az ásványokban további segítséget nyújtanak használójának.
A kristályok a környezetből jövő negatív információt elnyelve azt átalakítják számunkra pozitív, jótékony rezgésekké, illetve a környezet prána energiájával folyamatosan töltődnek. 
A program a kristályokból nem törölhető, nem szűnik meg, az kizárólag a jó cél érdekeit képviselheti.

Részletek

Használata:

A kristály dísz viselhető medálként, kulcstartó, táskadísz, zippzárvégre tehető, hogy mindig a közelünkbe legyen.
A kristályok a kristályok a teret feltöltik, tisztítják, és megemelik a helyiség rezgésszintjét.

Adatok paraméterek
Gyártó
Saját készítés
ásványok, gyöngyök mérete
5-8-10mm
Hossza
4-11cm
A termékfotó
illusztráció a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
m-kt-szerelem-bevonzasa-230943-
Tömeg
26 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!