"Női szervek" karkötő

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
"Női szervek" karkötő
Csukló pontos kerülete
5 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft

Ezt az ásvány karkötőt elsősorban nőknek szántam.

Legyen fiatal, középkorú vagy idősebb, akár babát vár, vagy a klimax tüneteivel küzd, úgy állítottam össze, hogy széles-körben segítsen a problémák leküzdésében.
Az alábbiakban részletezem, hogy miért az adott drágakőre, ásványra esett a választásom.

A karkötőben lévő ásványokat úgy állítottam össze, hogy a drágakövek erejét, jótékony rezgését kihasználva segítse a női szervek és a női lélek megfelelő működését, harmóniáját.

A kristályokat több fázisban tisztítottam, feltöltöttem, illetve programoztam, hogy jobban tudja, -mi a dolga.
A programozott kristály ékszert a továbbiakban nem szükséges tisztítani.
Ha valaki megfogja az ékszered, nem kell félni, hogy negatív energiát vesz föl és ad át neked -ezzel ártva.
A programozott ékszer, minden felvett negatív rezgést és energiát semlegesít, átalakítja pozitív rezgéssé, hogy ezzel erősítse erejét, mely nem vész el az idő múlásával sem.
A kristályból a program nem törölhető, a programot a kristály mindaddig megőrzi, míg a programot nem törlöm, vagy a kristály el nem törik.

....és lássuk a felhasznált ásványokat és azok gyógyhatásait röviden:

Holdkő: -a nőiesség, a női betegségek nélkülözhetetlen köve, erősíti a női energiákat.
Amíg a Nap egyértelműen a férfi princípium megszemélyesítője, addig a Hold a nő, a női energiák ezüstfényű szimbóluma. Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a menstruáció jelentkezése és a Hold változásai között összefüggés figyelhető meg. A nők a menstruáció illetve telihold idején együtt vonultak el. Bár nincs tudományos magyarázat a 28 naponta megújuló Hold és a (normális körülmények között) 28 naponta jelentkező menstruáció közötti, .... a megegyezés elgondolkodtató.
A holdkövet a holddal asszociálják, a hold váltakozó ciklusával, így a holdkő is ezt a ciklust képviseli,...
Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet. Egyaránt használható a hormonok, a ciklus szabályozására, termékenység növelésére, fogantatás segítésére, az áldott állapotban, a szülésnél, szoptatásnál és a klimaxos panaszoknál egyaránt....
Enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültségeket és az azt megelőző tüneteket (PMS), illetve a telihold előtti feszültséget enyhíti.
Segíti az emésztő és szaporító szerveket, a tápanyagok felszívódását , csökkenti a méreganyagok és a folyadék visszatartását; egyensúlyba tartja.
Összehangolja a mirigyrendszert, így hatással van az agyalapi mirigyre pajzsmirigyre, csecsemőmirigyre, hasnyálmirigyre, serkenti a tobozmirigy működését, -egyaránt harmonizálja a testet és a lelket.
Egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat.
Egyaránt lágyítja a túl macsós férfi és a túl kemény, férfias nő szívét.
Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot, a stresszt, stabilizálja az érzelmeket, segít a félelmek oldásában, nyugtatja a heves érzelmeket. Érzékennyé, nyílttá, őszintévé, türelmessé és női kisugárzásában teljessé teszi azt a nőt, aki holdkőből készült ékszert visel.

Hematit, : Támogatja a bátortalan nőket, növeli az önérzetet és a túlélőképességet, fokozza az akaraterőt és a megbízhatóságot, magabiztosságot ad. Javítja, szabályozza a rendszertelen menstruációt, a terhesség alatti fáradság enyhítésére is kiválóan alkalmazható.
A hematitot gyakran vérkőnek is ismerik, mivel a vizet vörösre színezi. Fizikailag szorosan kötődik a vérhez,- mivel a vérnek is magas a vas tartalma, újjászervezi, erősíti, szabályozza a vérellátást, segít leküzdeni a vashiányt

Citrin: A citrin utólag, kiegészítésként került a karkötőbe (ez opcionális, mindegyikbe nem teszem bele). 

Jótékonyan segít a klimaxos tüneteken és a hőhullámon, egyensúlyban tartja a hormonokat, mérsékli a fáradság érzetet. Jól használható drágakő elixír készítésére is.

Akvamarin: lágy, kiegyensúlyozó, megnyugtató az akvamarin rezgése, segít a szélsőséges hangulatingadozáson, enyhíti a depressziót. Javítja az agytevékenységet, ezért hasznos a sok stressznek kitett emberek számára. Jótékony hatással van a mirigyek működésére, így a hormon képződésre, hormon zavarokra és a daganatos megbetegedésekre. A ciszták képződésére hajlamos személyeknek javulást hozhat. Szabályozza a pajzsmirigy működést és így csökkenti a sejtekben a hőt és az energiatúltermelést.Általános könnyedséget és nyugodt hozzáállást teremt, aminek köszönhetően könnyebben boldogulunk a melegben (ezzel segítve a klimaxos hőhullámok enyhítését).

Karneol: A karneolnak a "női betegségeknél" a női szaporító szervekre fejti ki jótékony hatását; petefészek -problémák,  -gyulladás, -daganat, fájdalmas havi vérzés, altesti fájdalmak, miómák, ciszták, daganatok, vese és hólyag kövek, hólyag hurut, gyulladás, véres vizelet.  Növeli a termékenységet, legyőzi a frigiditást és az impotenciát.
Csökkenti a koleszterin szintet, a véraláfutások és sebek gyógyulását gyorsítja, javítja a vérképet, oldja a vérrögöt, csillapítja a reumás és ízületi fájdalmakat.
A karneol fokozza kitartásunkat, tetterőnket, lelki kimerültségnél új energiát ad, teli van életerővel, amit viselőjének is közvetít, legyőzi a depressziót.

 

Heliotróp: -ereje már ősidők óta ismert. Szinte minden szervre hatással van, energia tisztító, immun-serkentő,  így óv a betegségektől, növeli a vitalitást.
Segíti a méregtelenítést, savtalanítást, így javítja a nyirok és a vérkeringést  az ereket, érfalakat erősíti. Minden vérzési zavarnál és gazdag vérellátású szervre (visszér, aranyér, lábdagadás, máj, belek, gyomor, vesék, lép, epe...) jótékony hatású, szabályozza, támogatja a vérellátást, segíti a keringést, csökkenti a gennyképződést. Kifejezetten hatásos a ciszták kezelésére, így minden cisztásodásra hajlamos  személy hordjon heliotrópot. Megvéd a külső negatív befolyásoktól, nyugtat, nyugodt alvást biztosít, növeli az életörömöt, a terhelhetőséget, megkönnyíti a koncentrációt.  Az ősi Egyiptomba a daganatok zsugorítására használták.

 

Jáspis: A jáspis a legkiválóbb gondoskodó, védelmező, elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat és az aurát.
Minden hasi és belső szervre jótékony hatással van.
A nőknél csökkenti az erős havi vérzéseket, segít a menstruációs panaszoknál, a terhességi problémáknál, a hányingernél, megkönnyíti a szülést, meghosszabbítja a szexuális örömöt, de jótékonyan hat a hólyag és klimaxos panaszoknál is.
 Eltökélté tesz minden célunk megvalósításában, fokozza az aktivitást, segít a sérelmek és a harag feldolgozásában. 

Felszínre hozza az elrejtett bűntudatot, féltékenységet, gyűlöletet és szerelmet, valamint azokat a gondolatokat, amelyeket általában elhessegetünk, akár a jelenlegi életünkből származik, akár a múltból. Ez fájdalmas, megterhelő lehet, de ha egyszer felszabadulnak ezek az érzelmek, úgy tekinthetünk rájuk, mint megtanulandó leckére, -ami aztán megkönnyíti életünket.

Ez a kő arányérzetet és harmóniát biztosít, kényelem érzetet ad és csillapítja a félelmet.

 

Korall: -a szexualitás köve. Hatással van a petefészekre, fokozza a termékenységet, enyhíti a klimaxos panaszokat, segít, hogy a rendszertelem menstruáció rendszeressé váljon. Érdekessége, hogy a vörös korall színében kifakul, vagy narancssárga foltok alakulnak ki, ha hanyatlás mutatkozik viselője szexuális életében. Amennyiben visszaáll a megszokott ritmus a szexuális életben,  úgy a korall is visszanyeri eredeti színét.
A vérképre van hatással, - szervezetünk könnyebben termeli az ellenálló képességhez nélkülözhetetlen fehérvérsejteket.
Stabilizálja a vérnyomást, szabályozza a nyirokkeringést, a nyirokmirigyek működését, a vérzési zavarokat enyhíti, serkenti az anyagcserét, segíti az emésztést, salaktalanít, a súlyproblémákat leépíti.

Segít megtalálni a lelki békét, kiegyensúlyozottá tesz, megszünteti az aggodalmat. Életerőt, életkedvet ad a mindennapokhoz.

 

Rózsakvarc: -a szeretet és termékenység köve.
Az ókori mítosz szerint a szerelem Istene rejtette a Földünkbe ezt a gyönyörű követ, hogy mi emberek megismerjük a szeretetet és a megbocsátást.
A Szíriuszbeliek a földre érkezve a semmiből előteremtettek 36 darab, egyenként 76x100x540-600cm-es rózsakvarcból készült kőtömböt. Az utódok kihordá-sára szánt egyedeik a rózsakvarc kőtömbökön 2000 évig feküdtek, hogy megtermékenyüljenek és kihordják a földi életre szánt utódokat, hogy így benépesítsék a földet.....(Drunvalo Melchizedek, Az élet virágának ősi titka).

A mai napig szerelmi varázskőnek tartják, lágy energiája önmagunk és mások elfogadására és szeretetére tanít. Nagy segítséget nyújt, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk és szeressük önmagunkat. Megérteti velünk, hogy mindenkinek vannak hibái, gyengeségei, ...de ez nem baj, ... - a választás a kezedben van, ... -akarsz-e változtatni?
Megtanít hinni és bízni önmagadban. Az önszeretet elfogadóbbá tesz másokkal szemben is, így az ítélkezés, a harag, a gyűlölködés helyére szívedbe a megbocsátás , az elfogadás, a szeretet lép.
Nem csak a szeretetre, de a szerelem bevonzására vagy a meglévő párkapcsolat megerősítésére, a szenvedély visszahozására is alkalmas..
Segít enyhíteni a szerelem okozta bánatot, csalódást.

A rózsakvarc fokozza a nemiszervek vérellátását, így jótékonyan hat a petefészkek, petevezetékek megbetege-déseire, fokozza a potenciát és a termékenységet.

A rózsakvarc választásának fő szempontja volt, ha harmóniába kerülünk önmagunkkal az kihat környezetünkre, és az kihat lelki állapotunkra, ... így a betegséget a gyökerektől írtja ki.
Nem tudunk és nem is kell mindent megváltoztatnunk!
Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy van, vagy halgass a szívedre, ....!
A holdkővel együtt sikerül jó döntéseket hozni!

 

 

A különböző méretű ékszert úgy tudom megoldani, hogy némely ásványból kisebbet, -nagyobbat használok fel, illetve van amelyik ásványból több, vagy kevesebb szem van. Minden karkötőben benne van a leírásban szereplő ásvány. Sem az ásvány mérete, sem a darabszám a hatását nem befolyásolja.

A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, de támogathat bármely kezelést, és kitölthet részeket ott, ahol más módszerek már nem segítenek. A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje. Ma már elfogadott, hogy nem elég a fizikai test szintjén legyőzni a betegségeket, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel.
Ezt ajánlatos figyelembe venni mielőtt a köveket használnák, vagy használatukat eleve elutasítanánk. A kövek ugyan-úgy, mint más gyógymódok nem tesznek „csodát”. Néha az is előfordul, hogy a kő nem segít, még akkor sem, ha a listán az adott betegségnél szerepel. Főleg súlyos betegnél gondoljunk erre a tényre. Néha a kő csak 10 %-os gyógyulást eredményezhet, a maradék 90%-ot más gyógymóddal kell elérni. Az is lehet, hogy egy kő 100%-os gyógyhatást eredményez ott, ahol már más módszerek felmondták a szolgálatot. Kölcsönös toleranciával teljes gyógyulást lehetne elérni úgy, hogy több módszer kiegészítően támogatja egymást.

Szívből kívánom, hogy a kiválasztott ékszer hozza el

számodra a vágyott hatást.
Szeretettel: Kriszta

Adatok paraméterek
Gyártó
Saját készítés,egyedi méretben is kérhető
Ásvány, drágakő neve
Hematit, Akvamarin, Rózsakvarc, Holdkő, Karneol, Heliotrop, Jáspis, Korall, Citrin
Csiszolási forma
kerek gyöngy
ásványok, gyöngyök mérete
6-8-10mm
Fűzőszál
szilikon gumi
A termékfotó
illusztráció / a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Hozzárendelhető Nyugati csillagjegy
Mindegyik
Cikkszám
kk-noi-szervek
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!