Nőiesség, PMS karkötő

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Nőiesség, PMS karkötő
Csukló kerülete
Programozást
4 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 49 Ft

Ezt a karkötőt, a PMS  enyhítésére és egyéb női problémák segítésére állítottam össze.

Az alábbi kristályok, a következő problémákon javíthat.

Holdkő:A holdkő, a női oldal képviselője. Serkenti a tobozmirigy működését, a testet és a lelket egyaránt harmonizálja. A holdkővel a hormon-háztartással összefüggő problémák mindegyike  orvosolható. Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, segít a szülésben és szoptatásban. . Egyaránt kezelhető vele a menstruációs zavar és a klimaxos probléma. Hatással van a csontozatra, megelőzhető vele a csontritkulás.
A nyirokkeringést javítja, így a víz visszatartásban, végtag dagadásban is segít.
A holdkő nyugtatő hatású, akár irracionális félelmek, téboly, skizofrénia, kényszerképzeletekről van szó. Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és a stresszt, stabilizálja az érzelmeket, enyhíti a feszültséget.  Segítséget hozhat újhold, vagy telihold idején az alvásproblémákra.

Ametiszt:, -a józanság köve. Segít tudatosan, józanul gondolkodni a nehéz napokon is.
Serkenti a hormonképződést, összehangolja a belső elválasztású rendszert és az anyagcserét. Csökkenti a fizikai érzelmi és pszichológiai fájdalmakat. Enyhíti a fejfájást, oldja a feszültséget, segít az emésztési problémán ás az álmatlanságon. Nyugodt alvást biztosít. Az idegsejtekre  kifejtett hatása révén segíti a koncentráció képességét, az ellazulást, enyhíti a nyugtalanságot,  -kiegyensúlyozó hatású

Labradorit: Aktiválja az öngyógyító erőket, segít feloldani az érzelmi blokádokat, rezgése stabilizálja az aurát. A labradorit eloszlatja a félelmeket, a bizonytalanság érzetét, és a korábbi csalódásokból származó lelki bánatot. Erősíti a hitet önmagunkban és a bizalmat az Univerzumban. Megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét , energiával tölti fel a képzeletet, új ötleteket szül. Egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget.

Hematit: A hematitot gyakran vérkőnek is ismerik, mivel a vizet vörösre színezi.
Fizikailag  szorosan kötődik a vérhez,- mivel a vérnek is magas a vas tartalma, újjászervezi, erősíti, szabályozza a vérellátást, segít leküzdeni a vashiányt.
Egyensúlyba hozza a meridiánokat, újratermeli a test nyugalmát és harmóniáját. Támogatja a bátortalan nőket, növeli az önérzetet és a túlélőképességet, fokozza az akaraterőt és a megbízhatóságot, magabiztosságot ad. Jótékony hatású a szenvedély betegségekben, a kényszer legyőzésében. Hatékonyan kezeli a mértéktelen evést, dohányzást és a mértéktelenség minden fajtáját. Segít megoldani minden problémát és beletörődni a hibákba. Javítja a figyelem -összpontosítást, az emlékezetet, és az eredeti gondolatokat, jótékonyan hat az aggodalmaskodásra, álmatlanságra.

Malachit: A malachit nagyon hatékony, védelmező kő. Elnyeli a negatív energiákat és a szennyező anyagokat; a légkörből és a testből egyaránt. Megtisztítja és aktiválja a csakrákat, a szívre helyezve egyensúlyt és harmóniát teremt, megnyitja a szivet a feltétel nélküli szeretet számára, fejleszti az empátiát. Hasznos a pszichoszexuális problémákra, különösen akkor, ha ezeket az előző életekből származó, traumát okozó szexuális tapasztalatok idéztek elő. 
A gyulladások és gennyeedések minden fajtájára használhatjuk, aktiválja az test öngyógyító folyamatait.
Együtt rezeg a női szervekkel, enyhíti a menstruációs zavarokat, jótékony hatással van a szexuális rendellenességekre, megkönnyíti a szülést (a szülésznők kövének is nevezik). Enyhíti a fejfájást, a menstruációs fájdalmakat és görcsöket. Erősíti az immunrendszert, csillapítja a mentális zavarokat. Férfiaknál és nőknél egyaránt fokozza a termékenységet.

Részletek

 

Hogy mi az a PMS?

Premenstruációs szindróma

 

A havivérzést megelőző napokban a nők jelentős részének közérzete és magatartása nagymértékben megváltozik. Ezt az állapotváltozást premenstruális szindrómának (PMS) nevezzük. A premenstruális szindróma magyarul havivérzés előtti tünetegyüttest jelent, az ettől szenvedő hölgyeknek kifejezetten a menstruáció jelentkezése előtti napokban vannak különféle kínzó testi és pszichés panaszaik:

 

 

 

 • labilitás,
 • ingerlékenység, dühösség,
 • szorongás, feszültség, idegesség,
 • lehangoltság, reménytelenség
 • érzése, önlekicsinylő gondolatok,
 • csökkent érdeklődés a megszokott időtöltésekkel szemben,
 • energiátlanság, kedvtelenség
 • koncentrálási nehézségek,
 • étvágytalanság, illetve falás, ételek „megkívánása”,
 • álmatlanság vagy aluszékonyság,
 • fájdalmak (fej, izom, ízületi fájdalom) mellfeszülés, puffadás

 

 

 

A fenti panaszok néhány naptól kivételesen akár két hétig is eltarthatnak. A menses első néhány napjában megszűnnek, majd a következő hónapban, esetleg egy-két hónap kihagyás után újra jelentkeznek. A fent felsorolt, legjellemzőbbeken túl mintegy 150 további különféle tünet jelentkezhet, amelyek színezhetik a képet. Menstruációhoz való kötöttsége és a testi tünetek gyakori jelenléte miatt a PMS-t korábban elsősorban a nőgyógyászati érdekességű kórképként tartották számon. Azonban ma úgy látjuk, hogy a tüneti képben a pszichés panaszok állnak előtérben, s a betegek is ezeket ítélik szubjektíve a legkínzóbbnak.

 

... Ezek a tünetek nem csak az egyén számára jelentenek nem kis szubjektív szenvedést, hanem érthetően a vele kapcsolatban állók is megszenvedik következményeiket. Megszaporodnak a párkapcsolati, családi, munkahelyi konfliktusok. A környezet reakciója a megértő, tapintatos magatartástól az elutasításon keresztül a megtorlásig minden változatot magában foglalhat. A premenstruális szindróma népegészségügyi jelentősége is igen nagy, hiszen a fogamzóképes korú nők 80–90%-át érinti életük valamely időszakában.

 

... A típusos eseteken túl egyéb változatok is előfordulnak. Érdekes módon egyes esetekben a fentiekben leírtakkal éppen ellenkezően, a havivérzés előtti időszak pozitív irányú kilengéshez vezet. Vannak, akik alig várják a menses előtti időszakot, mert akkor végre be tudják hozni lemaradásaikat, mivel jelentősen megnő az aktivitásuk. Rengeteg dolgot elvégeznek, mindent elintéznek, amivel korábban elmaradtak. Hangulatuk is jobb, kifejezett feldobottság is előfordulhat.

 

[forrás:Galenus, http://www.patikamagazin.hu/cikk/index/1175]

 

 

Adatok paraméterek
Gyártó
MyKriszta. Ha nincs raktárkészleten,jelezze és készítem!
Ásvány, drágakő neve
Holdkő, Ametiszt, Labradorit, Malachit, Hematit
Csiszolási forma
kerek gyöngy
ásványok, gyöngyök mérete
6mm
A termékfotó
illusztráció / a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
kk-pms
Tömeg
13 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!