Piros 7 csomós védelmező karkötő

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Piros 7 csomós védelmező karkötő
Piros 7 csomós védelmező karkötő
Piros 7 csomós védelmező karkötő
Piros 7 csomós védelmező karkötő
790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft

Piros zsinóros 7 csomós védelmező karkötő, mely testi, lelki védelmet nyújt viselőjének, óv az ártó tekintetektől gonosz szellemektől és a saját féltékenységünktől.
A karkötőn 7 csomó található, ezekből 2 csomó csúszó csomó, ami segítségével méretre állítható.

Részletek

 ...és mire jó, mi az eredete, mit szimbolizál, - a csomó, -a piros szín  és a  -fonál?...

A piros gyapjú fonal viselése a csuklón, több hagyomány és nemzet is a magáénak tekinti, a tibeti buddhizmus és a hinduizmus de leginkább  a kaballisztika egyaránt ismeri a vörös fonalat, mint védő jelképet.
Arra szolgál, hogy távol tartsa a rontást, az ártó szemeket a fonal viselőjétől. Szláv törzseket is piros gyapjú vagy pamut fonalat kötnek a gyermek csuklójára, hogy megvédjék a nemkívánatos emberek negatív nézéseitől, negatív hatásaitól. Emellett úgy vélik, hogy egy ilyen egyszerű, amulett megvédheti a gyermeket a gyulladásos bőrbetegségektől, amelyeket a gonosz szellemek adhatnak át.

A vörös szín a vér, a nap és az élet energiáját jelképezi, ezért ennek a színnek a szálja talizmánként szolgál, amely megvédi az emberi energiamezőt a külső befolyástól és az ember rossz gonosz szemétől. 

 

A 7 -es szám, mint egy-egy csomó azt a hét spirituális dimenziót jelképezi, amely a jelen valóságunkkal van összeköttetésben.
Jelképezi a fehér fényt , melyet a szivárvány hét színe tartalmaz,
valamint a  7 a teremtés száma, de gyakran nevezik Isten számának is, mert Isten hét nap alatt teremtette a világot. A hét pecsét feltörése hét angyal jelenlétében történt a Jelenések könyvében. A héber vallásban a hetes a tökéletesség száma, amely a harmóniát és teljességet hordozza.

Adatok paraméterek
Készítő

Itt talál infotmációt, ha a termék jelenleg nem kapható, hogy ismételtem beszerezheztő-e, rendelhető-e.

MyKriszta
Anyaga
selyem
Cikkszám
kk-zsinor-piros-7csomo
Tömeg
2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Telefon:+36-30/5177461
E-mail: mykriszta@gmail.com
Elérhetőségek