Tér harmonizáló kristály a párkapcsolat erősítésére, -szerelem bevonzzására

Rendelhető
Tér harmonizáló kristály a párkapcsolat erősítésére, -szerelem bevonzzására
Tér harmonizáló kristály a párkapcsolat erősítésére, -szerelem bevonzzására
Tér harmonizáló kristály a párkapcsolat erősítésére, -szerelem bevonzzására
Tér harmonizáló kristály a párkapcsolat erősítésére, -szerelem bevonzzására
Tér harmonizáló kristály a párkapcsolat erősítésére, -szerelem bevonzzására
Tér harmonizáló kristály a párkapcsolat erősítésére, -szerelem bevonzzására
Tér harmonizáló kristály a párkapcsolat erősítésére, -szerelem bevonzzására
Tér harmonizáló kristály a párkapcsolat erősítésére, -szerelem bevonzzására
4 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 49 Ft

A szerelem bevonzzására vagy a meglévő párkapcsolat megerősítésére állítottam össze és programoztam ezt a tér -harmonizáló kristálydíszt.

A kristálydísz mellé ismertető füzetet küldök, hogy a kristályok miben segítik életünket. 

A kristálydíszbe az alábbi ásványok, drágakövek kerültek:

Smaragd:
a végtelen türelem köve, a sikeres szerelem köveként is ismert: családi boldogságot és lojalitást hoz. Erősíti az összhangot, a feltétel nélküli szeretet, a párkapcsolatot és a barátságot. A smaragd egyensúlyban tartja a párkapcsolatot.

Malachit:
Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet számára. ... összetöri a nem kívánt kötéseket és az idejétmúlt mintákat; s arra tanít, hogy miként vállaljunk felelősséget a cselekedeteinkért, a gondolatainkért és az érzéseinkért. Feloldja a tiltásokat; segíti az érzések kifejezését. .. fejleszti a mások iránti empátiát. Csökkenti a szégyenlősséget, és támogatja a barátságot. Hasznos a pszichoszexuális problémákra, különösen akkor, ha ezeket az előző életekből származó, traumát okozó szexuális tapasztalatok idézik elő. Együtt rezeg a női ivarszervekkel, és jó hatással van a szexuális rendellenességére.

Szárdonix:
az erő és a védelem köve.
Életre hívja a vágyat az értelmes létezésre.
Tartós boldogságot és stabilitást hoz a házasságba és a párkapcsolatba.

Iolit:
feloldja a kapcsolatokon belüli nézeteltéréseket, és megszünteti a kölcsönös függőséget a párkapcsolatban.

Gránát:
A gránát felébreszti a szerelmet és a ragaszkodást, egyensúlyban tartja a szexuális vágyat, és mérsékeli az érzelmi diszharmóniát. Ez az  elkötelezettség egyik köve. A gránátnak nagy hasznát vesszük krízisben, különösen a kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget. Lebontják a mélyen belénk ivódott viselkedésmintákat, amelyek tovább már nincsenek hasznunkra; segítenek elkerülni a nézeteltéréseket vagy a nem tudatosan gerjesztett szándékos ellenkezést, megszünteti a gátlásokat és a tabukat. Megnyitja a szívet, és önbizalommal ruház fel.

Napkő:
A napkő rendkívül hatékony módon távolítja el azokat a "horgokat" amelyeket mások akasztottak ránk akár a csakránkba, akár az auránkra. Ezek a horgok szellemi vagy érzelmi szinten lehetnek, s származhatnak birtokolni vágyó szülőktől, gyerekektől vagy szerelmi partnerünktől. Így szívják el az energiánkat. A napkő azonban ennek a kapcsolódásnak szeretetteljes módon véget vet, és rendkívül hatásosan vágja el a gúzsba kötő köteléket. Megszünteti a kirekesztettséget, a hátrányos helyzetűséget és az elhagyatottság érzését. Feloldja a gátlásokat és a bogarainkat. A visszára fordítja a kudarcérzetet, növeli az önbecsülést és a magabiztosságot.

Rózsakvarc:
a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve.
Ez a legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít.

Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, ne keressünk mást, csak a romantikus rózsakvarcot.
Tegyük az ágyunk mellé vagy az otthonunk kapcsolatsarkába.
Olyan hatásosan vonzza hozzánk a szerelmet és a kapcsolatokat, hogy gyakran szükség lehet egy ametisztre is, hogy a felgyorsult eseményeket kissé lelassítsa.
A fennálló kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát, valamint fokozza a feltétel nélküli szeretetet.
A rózsakvarc finoman eltávolítja a negatív energiát, és szeretetteljes hangulattal helyettesíti. Megszabadít a ki nem mondott érzelmektől és a szívfájdalomtól, átalakítja azokat az érzelmi viszonyokat, amelyek már nem szolgálják az érdekeinket. Annak, aki mind ez ideig érzéketlen volt a szeretetre, megnyitja a szívét, hogy befogadja ezt az érzést. Annak pedig, aki szeretett, de csalódnia kellett, enyhíti a bánatát. A rózsakvarc arra tanít, hogy miként szeressük önmagunkat, ami létfontosságú akkor, ha korábban nem tartottuk magunkat szerethetőnek. Addig nem tudjuk elfogadni mások szeretetét, sem pedig szeretni másokat, amíg nem szeretjük önmagunkat. Ez a kő lehetővé teszi, hogy megbocsássunk magunknak, elfogadjuk magunkat; így életre hívja bennünk az önbizalmat és az önérzékelést.

Morganit: 
Vonzza és életben tartja a szerelmet.
Szeretettel hatja át gondolatainkat és cselekedeteinket, valamint teret enged annak, hogy élvezzük az életet és szeressünk élni.
A morganit felhívja a figyelmet a beteljesületlen érzelmi vágyakra és a ki nem fejezett érzésekre. Hatékonyan szétoszlatja a tudatos vagy tudat alatti ellenállást. Véget vet annak, hogy örökös áldozatnak tekintsük magunkat, valamint megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet befogadására.

Obszidián:
Elvágja a régi szerelemi kötelékeit, s újra feltölti a szívet energiával.
A változás idején támogatást biztosít.  Az aurából elnyeli a negatív energiát, és eltávolítja a stresszt a testből. Elűzi a negatívitást és eloszlatja a szeretet nélküli gondolatokat. Annyira hatékonyan issza magába a negatív energiákat, hogy fontos, hogy folyó vízben rendszeresen tisztítsuk.

A lápisz lazuli
megerősíti a szerelmi és a baráti kapcsolatokat, s megkönnyíti érzelmeink és érzéseink kimondását. Szerte foszlatja a mártíromságot, a durvaságot és a szenvedést, támogat a saját véleményünk kinyilvánításában és elrendezi a konfliktusokat.
Segít, hogy az életünket magunk irányítsuk.

A kristályok programozásakor Atlantisz angyalait is segítségül hívtam

Segítő Atlantiszi angyalok:
Asinel:
Illetékessége a szerencse, szerencsés „véletlen”, boldogságérzet.
Simiel illetékessége
: szerelem, problémák a partner kapcsolatban, szerelmi bánatnál hívhatjuk.
Saamiel:
A heves érzelmi kitörések, indulatok megszelídítésére hívhatjuk segítségül.
Tattwaiel: Öröm, életöröm angyala.

 

A szerelem és a házasság területét a Feng shui segítségével is erősíthetjük.

Ehezz tippet, segítséget a kis füzetben részletesen leírom.

 

 Programozott kristályok:

A tér-harmonizálóban lévő ásványokat programoztam, -ami annyit jelent, hogy az ásványokat fizikai és mentális síkon is tisztítottam, energetizáltam.  A kristály vele „született” programját erősítettem egy adott célra fókuszálva. A programozás során (a fenti) angyalok segítségét is kértem, akik az ásványokban további segítséget nyújtanak használójának.
A kristályok a környezetből jövő negatív információt elnyelve azt átalakítják számunkra pozitív, jótékony rezgésekké, illetve a környezet prána energiájával folyamatosan töltődnek. 
A program a kristályokból nem törölhető, nem szűnik meg, az kizárólag a jó cél érdekeit képviselheti.

Részletek

Használata:

A tér-harmonizáló kristály dísz tegye az ablak közelébe, hogy 30-60percre a nap süsse! A kristályok a fényt visszaverve a szoba minden zugát egy-egy pillanatra beragyogja, így tisztítja a teret és megemeli a helyiség rezgésszintjét. A fény-játék "új színt visz" hálószobájába.

Adatok paraméterek
Gyártó
Saját készítés
ásványok, gyöngyök mérete
6-8-10mm
Hossza
15cm
A termékfotó
illusztráció a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
ter-harm-szerelem
Tömeg
26 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!