Tér harmonizáló kristály dísz, az üzlet és vállalkozás fellendítésére

Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
Tér harmonizáló kristály dísz, az üzlet és vállalkozás fellendítésére
3 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft

 

  • Új vállalkozásba fogott, -vagy fogna?
  • Bizonytalan és elkeseredett vállalkozása jövőjét illetően?
  • Nem tudja miben kéne változtatni vállalkozása fellendítésén?
  • Szeretné, -ha üzletében mindig lenne vásárló, vagy mindig igény lenne munkájára?

Mindegy, hogy adás-vétellel, szolgáltatással vagy egyéb üzleti ügyekben jártas, mindenkinek fontos, hogy munkája legyen, -amiből pénze lehet, és maga is vásárlóvá vállhat... Ez a körforgás fontos az életszinvonalunk és a jólétünk növeléséhez...

Kristályokkal is segíthetjük az üzleti élet fellendülését.
Az üzlet harmonizáló kristály díszbe az alábbi ásványokat tettem:

A mohaachát :
Az új dolgok kezdetének köve, megszabadít a blokkoktól vagy a spirituális bilincsektől. A gazdagság köve, vonza a bőséget. Növeli az önbizalmat, és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Felszabadítja a félelmet és a mélyen gyökerező stresszt. Fejleszti a kitartást és azt a képességet, hogy soha ne adjuk fel semmit.
Támogatja az önkifejezést és a kommunikációt, csökkenti a félelemérzetet. Erősíti a bizalmat és a reményt.
Fokozottan optimista kő.

Gagát:
stabilizálja a pénzügyi helyzetet, és védi az üzleti ügyeket.
Lehetővé teszi, hogy kezünkbe vegyük életünk irányítását, stabilitást és egyensúlyt hoz.

Gránát: üzleti ügyekben  hoz sikert.
Nagy hasznát vesszük krízisben, különösen a kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget. Fokozza, aktivizálja és erősíti a túlélési ösztönt; bátorságot és hitet ad a reménytelennek látszó helyzetekben. A gránát hatására a válság kihívásba fordul át. Megkönnyíti a haszontalan, elavult vagy régi ötletek elvetését.

Tüzopál: 
A remény szimbóluma, kitűnő a hatása az üzleti tevékenységre, és felerősíti az energiát.
Elősegíti a változást és a fejlődést. Védelmez a veszéllyel szemben.

Krizopráz:
Előhozza a bennünk lévő tehetséget és ösztönös megérzést, nyitottá tesz az új helyzetekre.
Támogatja a függetlenséget, ugyanakkor erősíti a kötelességtudatot.

Lepidolit:
Szétosztja a negatívvitást, ösztönzi a változást. Erősíti a függetlenséget, és arra sarkall, hogy önerőből érjük el a céljainkat.
Növeli az objektivitást és a figyelem–összpontosítást, felgyorsítja a döntéshozatalt. Arra világít rá, ami igazán fontos, és kiszűri a zavaró tényezőkat. Lehetővé teszi, hogy kivonjuk magunkat mások hatása alól, és megőrizzük a szabad mozgásterünket.

Zöld turmalin: 
kiegyensúlyozottságot és életörömöt biztosít. Pozitívvá alakítja át a negatív energiát, elűzi a félelmet, nyitottságra és türelemre nevel, kreativitásra ösztönöz. Lehetővé teszi, hogy az összes lehetséges megoldást észrevegyük, és közülük a leghasznosabbat válasszuk ki. Mágnesként vonzza viselőjéhez a fellendülést és a bőséget.

Citrin:
A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó. Boldog, nagylekű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat. Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre. A citrin körül bánatnak és negatívvitásnak nincs helye. Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket.

Topáz:

Elűzi a kétséget és a bizonytalanságot.
A topáz vibráló energiája örömöt, nagylelkűséget, bőséget és jó egészséget biztosít. A hagyomány szerint a szeretet és a jó szerencse köve, segíti sikerre vinni a céljainkat.


-Fél a rosszindulatú emberektől és konkurenciától?
A Tüzachát segíthet ebben. Meghatározó a védelmező szerepe, különösen a rosszindulattal szemben. Védőpajzsot épít a test köré, ami az ártó ártószándékot visszafordítja, így aki rosszat kíván másnak, maga győződhet meg hatásáról. Eloszlatja a félelmet, és mélyen gyökerező biztonságérzetet táplál belénk.

A kristály harmonizáló mellé kis füzetet kap a használatáról. Ebben egyéb tippeket is adok az üzlethelyiség, iroda elhelyezkedéséről...

 

 

Adatok paraméterek
Gyártó
Saját készítés
ásványok, gyöngyök mérete
4-10mm
Hossza
15cm
A termékfotó
illusztráció a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
ter-harm-uzlet
Tömeg
25 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!