Vágyak felkeltése szerelem fellobbantása karkötő

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Vágyak felkeltése szerelem fellobbantása karkötő
Vágyak felkeltése szerelem fellobbantása karkötő
Vágyak felkeltése szerelem fellobbantása karkötő
Vágyak felkeltése szerelem fellobbantása karkötő
Vágyak felkeltése szerelem fellobbantása karkötő
Vágyak felkeltése szerelem fellobbantása karkötő
Választható méret; csukló pontos kerülete
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft

Gyakran keresnek meg, hogy bizonyos problémákra, élethelyzetekre milyen köveket ajánlok, vagy állítsak össze ezen drágakövekből ékszert, karkötőt...
és legalább olyan gyakori, hogy egyazon időben, több megkeresést kapok ugyanazon problémákkal.
Ilyenkor kutakodásba kezdek, hogy a problémák mögött milyen lelki eredetű lenyomatok húzódnak meg és keresem a drágakövek erejét ezen elváltozások javítására ...  

Vannak, akik a szexet szórakoztató szabadidős tevékenységnek tekintik, míg mások számára mélyen érzelmi, sőt spirituális megtapasztalás, vagy a hosszú, jól működő párkapcsolat részét képezi és nem szeretnék hogy ezen személyes különbségek beárnyékolnák jól működő mindennapjukat.

Ezt a drágaköves karkötőt a vágyak felébresztésére a régi, szexualitással kapcsolatos minták, programok, blokkok feloldására állítottam össze.
A drágakövek segítségét vetjük be ezen gátjaink feloldására.
A karkötő mellé kis füzetet adok, melyben a drágakövek szervezetre gyakorolt hatásait ismerhetjük meg, illetve olyan gyógynövényeket, növényi aroma olajakat ajánlok, melyek segíthetnek ezen problémák kiküszöbölésében.
Az ékszer elnevezésénél nem szeretem a problémára helyezni a hangsúlyt, kiemelve ezzel a hibáinkat, hiányosságainkat, -inkább a végső cél elérésére összpontosítsunk, ezzel is pozitívan emelni a kövek energiáját.

 

 

Részletek

A tűzopál fokozza az erotikus vonzalmat, támogatja a vágyak szabad kifejezését, és gyönyört visz a szexuális életbe. Spontánná és szenvedélyessé varázsol, gyorsan eloszlatja a zavaró gondolatokat, a rosszkedvet, a bűntudatot és más gátlásokat.

A rubin szenvedélyt hoz a hétköznapok szürkeségébe, megkönnyíti, hogy elvessük a teljesítménykényszert és a téves elvárásainkat, és csillapítja a kudarc bekövetkezésére vonatkozó félelmeinket. Aktív szexualitásra sarkall, és kellemes, örömteli érzéseket teremt a szexszel kapcsolatosan.

A rózsakvarc támogatja az érzékiséget, a romantikát és a gyöngédséget és azon keresztül segít túllépni a szexuális problémákon, hogy fokozza a partnerünkkel szembeni empátiát és nyitottságot. Ezen« kívül serkenti a keringést a nemi szervekben, és fokozza a nemi vágyat.

A gránát segít legyőzni a gátlásokat és a tabukat, különösen, ha régimódi vagy látszólag értelmetlen erkölcsi nézetek állnak a szexuális probléma hátterében. Támogatja az aktív és harmonikus szexualitást, és hatásos potencia problémák, frigiditás és a szextől való undor e vagy bármilyen idegenkedés esetében Is.

A malachit hatásos bármilyen szerencsétlen vagy korábbi negatív élmények miatt kialakult szexuális problémák gyógyítása terén. Azonosítja a tartós félelmeket és a káros elképzeléseket, felszínre hozza azokat, és segít, hogy beszélni tudjunk róluk. Így támogatja a terápiás folyamatot is, és megszünteti a szégyenlősséget, a pirulást, segít kifejezni és kimutatni a szexuális vágyakat,- szükségleteket."

A rutilkvarc támogatja a beteljesült szexualitás megélését azokban az esetekben ahol a félelem és a bűntudat okoz problémákat. Főleg olyan szexuális problémák esetében hatásos, amelyek a szélsőséges feszültség következményei, amilyenek a potenciaproblémák és a korai magömlés.

A szerpentin támogatja a kellemes, gyöngéd szexuális életet, csökkenti a stresszt, a félelmet és az idegességet. Ezenkívül segít azoknak a nőknek, akik korábban azért nem voltak képesek az orgazmus elérésére, mert feszültséget éltek meg szex közben.

A thulit fokozza a vágyat, az érzékiséget és a szexualitást. Támogatja saját vágyak és a fantáziák kifejezését, segít leküzdeni mélyen gyökerező gátlásainkat, amelyek a korábbi tapasztalatokból, a szexszel szembeni ellenséges neveltetésünkből, a bűntudatunkból, a teljesítménykényszerből, a nyílt félelemből és a rossz hangulat káros hatásából erednek. Segít, hogy sokkal nyugodtabb és természetesebb legyen a szexhez való hozzáállás, valamint lehetővé teszi főleg a férfiak esetében, hogy „elengedjék magukat".

Valamennyi kristályt viselhetjük karkötő, nyaklánc vagy függő formájában, vagy helyezzünk egy marokkövet a párna alá. Ezenkívül jól ismert ha kristályokból kristályrácsot alkotunk.

 

Adatok paraméterek
Ásvány, drágakő neve
Opál, Rubin, Rózsakvarc, Gránát, Thulit, rutilkvarc, Szerpentin, malachit,
Csiszolási forma
kerek gömb
ásványok, gyöngyök mérete
3-8mm
Fűzőszál
szilikon gumi
A termékfotó
illusztráció, a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
kk-vagy-szerelem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!