Vágyak felkeltése szerelem fellobbantása kulcstartó vagy medál

Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
Vágyak felkeltése szerelem fellobbantása kulcstartó vagy medál
Választható méret; csukló pontos kerülete
3 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft

Ezt a drágaköves ékszert a vágyak felébresztésére a régi, szexualitással kapcsolatos minták, programok, blokkok feloldására, a szerelem tüzének felizzítására állítottam össze. A drágakövek segítségét vetjük be ezen vágyaink rendezésére.

Az ékszer használható kulcstartó, medál, vagy táska, zippzár díszként mindig magunk mellett hordhatjuk.

Az ékszer dísz mellé kis füzetet adok, melyben a drágakövek szervezetre gyakorolt hatásait ismerhetjük meg, illetve olyan gyógynövényeket, nővényi aroma olajakat ajánlok, melyek segíthetnek ezen problémák kiküszöbölésében. 

 

Részletek

Gyakran keresnek meg, hogy bizonyos problémákra, élethelyzetekre milyen köveket ajánlok, vagy állítsak össze ezen drágakövekből ékszert, karkötőt...
és legalább olyan gyakori, hogy egyazon időben, több megkeresést kapok ugyanazon problémákkal.
Ilyenkor kutakodásba kezdek, hogy a problémák mögött milyen lelki eredetű lenyomatok húzódnak meg és keresem a drágakövek erejét ezen elváltozások javítására ...  

Vannak, akik a szexet szórakoztató szabadidős tevékenységnek tekintik, míg mások számára mélyen érzelmi, sőt spirituális megtapasztalás, vagy a hosszú, jól működő párkapcsolat részét képezi és nem szeretnék hogy ezen személyes különbségek beárnyékolnák jól működő mindennapjukat.

Ezt a drágaköves karkötőt a vágyak felébresztésére a régi, szexualitással kapcsolatos minták, programok, blokkok feloldására állítottam össze.
A drágakövek segítségét vetjük be ezen gátjaink feloldására.
A karkötő mellé kis füzetet adok, melyben a drágakövek szervezetre gyakorolt hatásait ismerhetjük meg, illetve olyan gyógynövényeket, növényi aroma olajakat ajánlok, melyek segíthetnek ezen problémák kiküszöbölésében.
Az ékszer elnevezésénél nem szeretem a problémára helyezni a hangsúlyt, kiemelve ezzel a hibáinkat, hiányosságainkat, -inkább a végső cél elérésére összpontosítsunk, ezzel is pozitívan emelni a kövek energiáját.

A rubin szenvedélyt hoz a hétköznapok szürkeségébe, megkönnyíti, hogy elvessük a teljesítménykényszert és a téves elvárásainkat, és csillapítja a kudarc bekövetkezésére vonatkozó félelmeinket. Aktív szexualitásra sarkall, és kellemes, örömteli érzéseket teremt a szexszel kapcsolatosan.

A rózsakvarc támogatja az érzékiséget, a romantikát és a gyöngédséget és azon keresztül segít túllépni a szexuális problémákon, hogy fokozza a partnerünkkel szembeni empátiát és nyitottságot. Ezen« kívül serkenti a keringést a nemi szervekben, és fokozza a nemi vágyat.

A gránát segít legyőzni a gátlásokat és a tabukat, különösen, ha régimódi vagy látszólag értelmetlen erkölcsi nézetek állnak a szexuális probléma hátterében. Támogatja az aktív és harmonikus szexualitást, és hatásos potencia problémák, frigiditás és a szextől való undor e vagy bármilyen idegenkedés esetében Is.

 

A szerpentin támogatja a kellemes, gyöngéd szexuális életet, csökkenti a stresszt, a félelmet és az idegességet. Ezenkívül segít azoknak a nőknek, akik korábban azért nem voltak képesek az orgazmus elérésére, mert feszültséget éltek meg szex közben.

A thulit fokozza a vágyat, az érzékiséget és a szexualitást. Támogatja saját vágyak és a fantáziák kifejezését, segít leküzdeni mélyen gyökerező gátlásainkat, amelyek a korábbi tapasztalatokból, a szexszel szembeni ellenséges neveltetésünkből, a bűntudatunkból, a teljesítménykényszerből, a nyílt félelemből és a rossz hangulat káros hatásából erednek. Segít, hogy sokkal nyugodtabb és természetesebb legyen a szexhez való hozzáállás, valamint lehetővé teszi főleg a férfiak esetében, hogy „elengedjék magukat".

 

 

Adatok paraméterek
Ásvány, drágakő neve
Rubin, Rózsakvarc, Gránát, Thulit, Szerpentin,
Csiszolási forma
kerek gömb
ásványok, gyöngyök mérete
3-8mm
A termékfotó
illusztráció, a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
kt-vagy-szerelem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!