Védelmező karkötő

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Védelmező karkötő
Védelmező karkötő
Védelmező karkötő
Védelmező karkötő
Védelmező karkötő
Védelmező karkötő
Csukló pontos kerülete
5 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft

A  karkötőben lévő ásványokat úgy állítottam össze, hogy a drágakövek erejét, jótékony rezgését kihasználva védje, óvja viselőjét.

A kristályokat több fázisban tisztítottam, feltöltöttem, programoztam, -hogy az ásványok hatása  erőteljesebb legyen az adott cél elérésében. 
A karkötő mellé ismertető füzetet is csatolok, hogy az ásványok hatása bármikor megnézhető legyen- így együtt ajándéknak is nagyszerű.

A különböző méretet úgy tudom megoldani, hogy némely ásványból kisebbet, -nagyobbat használok fel, illetve van amelyik ásványból több, vagy kevesebb szem van. Minden karkötőben benne vannak a leírásban szereplő ásványok.
A különböző méretű karkötő némileg eltérhet a fotón látottaktól.

Bővebb információ: "ADATOK PARAMÉTEREK és RÉSZLETES TULAJDONSÁGOK" fül alatt.

 

Részletek

A védelmező karkötőt a következő kristályokkal készítettem, -melyek az alábbiakban segítenek :

Hópehely obszidián: Erős védelmet nyújtó kő, páncélt képes körénk vonni a negatív hatásokkal szemben. Megtisztítja a légkört a negatív szellemi behatásoktól, véd a szellemi támadásoktól és védelmet nyújt a hamis barátokkal szemben. Minden síkon oldja és megszünteti  az energiaáramlás blokádjait. Használható a félelmek és a depresszió ellen, enyhíti a frontérzékenység tüneteit, és az utazási (illetve a tengeri) betegséget.

Segít a korlátok leküzdésében, a kommunikációban, kitartóvá tesz. Véd a környezeti szennyeződés ellen, eltávolítja a negatívitást.

A napfonat csakrára téve nyugtat és csillapít, fogékonnyá tesz a belénk rögződött viselkedésminták felismerésére és megváltoztatására. A tisztaság köve; kiegyensúlyozza a testet, lelket, szellemet, higgadttá tesz.

Mivel hatékonyan issza  be a negatív energiákat, így javasolt a gyakori, folyó vizes tisztítás.

A rózsakvarc semlegesíti a földsugárzást, leárnyékolja a vízereket, véd a negatív rezgések ellen.
A szív és szeretet mindennemű gyógyítója, a béke és szerelem köve. 
Segít az önbizalmunk erősítésében, hogy önmagunkat elfogatjuk, önmagunkat szeressük, így megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretetre. Gyógyítja a szerelmi bánatot, csalódást, de új szerelmet, romantikát hoz az életünkbe, a meglévőt erősíti. Segít a párkapcsolathoz való pozitív hozzáállást, segít a családi problémák megoldásában  csillapítja a haragot, az ingerlékenységet  izgatottságot,  lelki egyensúlyt teremt, megértés mások iránt. Fokozza az  öngyógyító erőnket. Teremtő gondolatokkal tölt fel.

Sörl (fekete turmalin):A turmalin erőteljes védelmező, gyógyító kristály. Védi, gyógyítja, tisztítja és összehangolja az aurát és a csakrákat, megvédi viselőjét  az asztrális támadásokkal szembe és semlegesíti azt.  Baráti kapcsolatainkat segíti, az igaz barátságot megerősíti. Segít a bölcs döntésekben, vonzza a bőséget, céltudatosságra sarkall, rendezi a családi kapcsolatokat, növeli energiánkat, életörömmel tölt fel.
A fekete színű sörl, megvédi viselőjét a rossz akarattól, átoktól, fekete mágiától, negatív energiától, az átkot visszafordítja, távol tartja.

A hegyikristály a legfőbb gyógyító kövünk. Minden szervre, minden betegségre jótékonyan hat, a meglévő kristályaink energiáját erősíti. Véd a negatív energiáktól, csökkenti a káros környezeti sugárzást. Az auránkat tisztítja, erősíti, védi, levezeti a negatív energiákat.

Ha aventurin-t viselünk, elnyeli az elektromágneses szmogot, megvédi testünket a mobiltelefon káros rezgései ellen és véd a környezetszennyezéssel szemben. Feszültségmentesíti és kedvezőre fordítja a negatív helyzeteket. Spirituálisan védi a szívcsakrát, valamint a szív energiáját az asztrális vámpírok ellen.

Ametiszt rendkívül hatékony erőteljes tisztító, gyógyító, védelmező kő, nagyon magas a spirituális rezgése. Véd az asztrális támadás ellen és az energiát szeretetté változtatja. Blokkolja a geopatikus stresszt és a negatív környezeti energiákat. Egyensúlyt teremt mindenben. Elűzi a haragot, félelmet, dühöt, aggódást, enyhíti a szomorúságot és a bánatot, erősíti az Isteni szeretetet, fejleszti az önzetlenséget.

Az achát: stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat. Megvéd, hogy meglopjanak.

A korall véd irigyeinktől az ártó tekintetektől és a negatív rezgések ellen. Növeli az életerőnket energiát ad és harmóniát teremt körülöttünk, nyugalmat áraszt.

Karneol:-ez a kő hatékonyan véd az irigységtől, dühtől, sértődéstől. Száműzi a haragot, az érzelmi negatívitást és életszeretettel helyettesíti.
A karneol segít, hogy elkerüljön bennünket a baleset, és az ártó tekintetek lepattanjanak rólunk, gyógyítja az auránkat.

 

Adatok paraméterek
Gyártó
MyKriszta
ásványok, gyöngyök mérete
8mm, 18x26mm, 8x18mm
A termékfotó
valós / a termékről készült
Cikkszám
kk-vedelem
Tömeg
23 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!