Blog

A kristályvízről és hatásairól bővebben

2021.12.23 10:37
A kristályvízről és hatásairól bővebben

kristályvízről és hatásairól most többet megtudhat. Próbálja ki Ön is a kristálypálcát a víz energetizálásához, és tapasztalja meg az előnyöket!

Az utóbbi években egyre több problémát lehet tapasztalni az ivóvízzel kapcsolatban, már nem csupán a nagyvárosokban, hanem a falvakban is. Sajnos ez a víz egyáltalán nem olyan minőséget képvisel, mint a gyógykutakból, forrásokból feltörő változat. A vas és műanyag csöveken át érkező ivóvíz igencsak alapos vegyszerezésen, kezelésen esik át annak érdekében, hogy fogyasztható legyen. Ebben a formában a víz veszít az energiájából, nem lesz élettel teli, így a jótékony hatását sem lehet igazán megtapasztalni. Ha az ember szeretne ismét energetizált, szennyeződésmentes vizet fogyasztani, célszerű alkalmazni a kristálypálcákat.

A gyógykristályok által energetizált kristályvíz kiváló alternatívát nyújt, aminek számtalan élettani előnye van. Elődjeink már elég korán felfedezték a kristályok jótékony hatását, szívesen törték porrá azokat, majd belsőleg fogyasztották. Ezáltal testileg és lelkileg feltöltődhettek, könnyedén megőrizhették kiegyensúlyozott állapotukat. A kristálypálca továbbfejlesztett változata az ősi módszernek, aminél nem kell aggódni amiatt, hogy esetleg nem kívánatos törmelékek jutnának a szervezetbe. A kristályvíz sokkal elevenebb, frissebb, kifejezetten jól esik az ember számára, a víz ebben a formában szinte itatja magát. Erősíti az immunrendszert, és a különböző gyógyulási folyamatokat is képes beindítani. A kristályok által a víz információs szinten töltődik, tisztul.

kristályvizet fel lehet használni például meleg és hideg italok készítéséhez, főzéshez, hideg borogatáshoz. A növények, háziállatok is kaphatnak a gyógykristályok által energetizált vízből, hiszen rájuk is jótékony hatással bír. Fontos, hogy jó minőségű üveges forrásvíz kerüljön felhasználásra, abban az esetben, ha nincs a közelben forrás.

Próbálja ki Ön is a kristályvizet, ehhez szerezze be tőlünk a pálcát! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.