Anandalit Auróra kvarc

Auróra kvarc , Anandalit, AnandaliteTM

Kulcsszavak: Isteni boldogság, Kundalini ébredés, fénytest aktiválás
Hozzárendelhető
csakra:harmadikszem, korona, lélekcsillag-, csillagkapu-, szómacsakra
Csillagjegy:
elem: tűz
Szín: Szintelen vagy fehér, szivárvány színű irizáló csillámokkal.
Kinézet:apró fehér, vagy átetsző kristályok anyakőzeten.
Gyakoriság: Ritka
Lelőhely: India
Rezgéde: rendkívűl magas

JELLEGZETESSÉGEI: 

Az aurórakvarc, avagy jogvédett nevén anandalite természetes módon irizáló, kivételesen magas rezgésű kristály, amely működésbe hozza a lélekcsillag- és csillagok kapuja, valamint az ezek feletti csakrákat.
Egyesíti a kettősségeket, és elvezet az élet összefonódó hálójához, miközben tágítja a tudatosságunkat*, és harmóniába hozza az új rezgést, így a kvantum emelkedése mindenre jótékonyan hat.
Ha az aurórakvarcot végighúzzuk a gyökércsakrától a koronacsakráig, majd újra vissza, földeli az energiákat, megtisztítja és összhangba hozza a teljes csakrarendszert a magasabb frekvenciákkal.
Ez a kő lehántja rólunk a rétegeket, amíg a lelkünk csupaszon nem áll, majd türelmesen újraépíti az energiamintázatainkat, hogy befogadhassuk az óriási energiaváltást, ami elvezet a megvilágosodáshoz itt a Földön. Az aurórakvarc megmutatja a többdimenziós létezés végtelen lehetőségeit, és utazni visz a kozmoszon át, és még messzebbre. Meditáljunk vele, és felfedi, hogy valójában a tudatosság nagyon szűk területén mozogtunk. A világunkat köti az öt érzékünk, a hatodik, metafizikai érzékünk pedig kitárja azt, ugyanakkor átszeli az idő és tér határait is. Ám az aurórakvarc rámutat, hogy még ezt a hatodik érzéket is át lehet lépni, hogy eljussunk a kvantumtérbe, ami nem helyhez kötött, ami egyszerre létezik mindenhol és sehol. A tudat mindentudó és mindenhol jelen lévő dolog, mindent lát, mindent tud és mindent megteremt. Az aurórakvarc megmutatja, milyen részecskének lenni, ami hullám, és hullámnak lenni, ami részecske, milyen előre és hátra utazni az időben, és felismerni, hogy az idő nem is létezik. Megmutatja, hogy valójában mi magunk teremtünk meg mindent, amit látunk.
Elmerít a kvantumtérben: a holografikus világegyetemben; a többdimenziós tudatosságban és a boldogságnak vagy egységes tudatnak, avagy Szellemnek vagy Forrásnak nevezett misztikus összefonódottságban. Az aurórakvarc működésbe hozza a szervezet természetes gyógyító mechanizmusait, és energiahálót hoz létre a bioskaláris hullámok* számára, szellemeszenciákat, kristálylényeket vagy szándékokat ültet bele, hogy horgonyt vessenek és átlépjenek a biomágneses mezőn*, az étertesteken* és a fizikai testen. Eközben kivonja az energiát*, és lebont minden ártalmas korábbi energiaszerkezetet. A diszharmónia, ami akkor alakul ki, ha a finomtestek* nem képesek magukba fogadni a magasabb rendű tudatosságot, spirituális vagy fizikai rendellenességekhez* vezethet, ám az aurórakvarc helyreállítja a harmóniát. Elősegíti a kundalini* ébredését, ám ha a kundalini irányítás nélkül, összefüggéstelenül emelkedik, fizikai kiegyensúlyozatlanságot okozhat. Az aurórakvarc gyengéden segíti a beépülés folyamatát, és feloldta az érzelmi blokkokat a spirituális ébredés útjából.
GYÓGYHATÁSA: az aurórakvarc főleg a fizikai test szintjén túl fejti ki hatását, és aktiválja, emellett harmóniába hozza a fénytestet* a Föld rezgésével, és felkészíti a központi idegrendszert a rezgésváltásra. Ám az aurórakvarc működésbe hozza mind a pszichikai, mind a fizikai immunrendszert, és a bioskaláris hullámokról kimutatták, hogy oldja a vörös- és fehérvérsejtek rögösödését, serkenti a keringést és a folyadék áramlását a testben. Csökkenti a sérülésekből származó duzzanatokat, és támogatja általános egészségünket.
ALKALMAZÁSA: tartsuk a kezünkben, tegyük a megfelelő helyre, vagy alkossunk vele kristályrácsot.
Hintsük be az aurát drágakő-eszenciával.
KÜLÖNLEGES SZÍNEK
A kő alapvető tulajdonságai mellett a különféle színű változatok további
vonásokat is hordoznak.
A kék felerősíti az emberek vagy helyek biomágneses mezejét*.
Ragyogó, élénk fénysugarat küld egy területre, hogy békét és harmóniát hozzon. Ahogy az várható, a kék aurórakvarc a víz eleméhez kötődik. Segít megtisztítani a szennyezett vizeket, és elősegíti a szigetek földgyógyítását*.
A barna a föld eleméhez kötődik, és szivárványszínű fényt hordoz, ami meg-tisztítja a bioszférát, és helyreállítja a harmóniáját. Fényt hoz az árnyak közé. Ez a szín démoni és angyali energiákat hordoz, és segít elérni a Föld bolygó felett őrködő lényeket.
A zöld a hűs, nyugodt, racionális levegő eleméhez kapcsolódik, és a tudat számtalan dimenziójához fér hozzá. Az arany újraegyesíti és feltölti a gyógyító köröket, és a bioskaláris hullámokat a fizikai testben vagy a bolygón. (Lásd még szivárványszínű mayanit, 287. oldal). A vörös a kreatív tűz eleméhez kapcsolódik, új energiával tölti fel, és új motivációt ad a léleknek a megtestesülés útjához.

Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia