Blog

Csakra ékszerek gyógyító erejű ásványokból

2023.05.15 10:16
Csakra ékszerek gyógyító erejű ásványokból

Egy csakra ékszert viselni többet jelent, mint egy csinos kiegészítővel díszíteni, a nyakat vagy a csuklót. A csakrákon keresztül a viselőjükre is hatnak.

A csakrák szerepe és az energia

Csakra medálAz ilyen kézműves ékszerek konkrét céllal készülnek, ugyanis mindegyikben szerepel hét, különböző színű kő. Ezek a csakra kövek, amik a csakrákhoz rendelve erősítik azok működését. A hét főbb csakra a következő: Gyökér-, Szakrális-, Napfonat vagy köldökcsakra-, Szív-, Torok-, Homlok-, Korona-csakra. Milyen szervekhez, testrészekhez tartoznak a csakrák? A Gyökér-csakrát a mellékveséhez, az Szakrális-csakrát vagy szexcsakrát az ivarmirigyekhez, a Napfonatot a hasnyálmirigyhez, a Szívközpontot a csecsemőmirigyhez, a Torok-csakrát a pajzsmirigyhez, a Homlok-csakrát az agyalapi mirigyhez, a Korona-csakrát vagy fejtetőcsakrát pedig a tomozmirigyhez kapcsoljhatjuk.

A csakrák a test energiaközpontjai, amik állandó forgásban vannak, forgás közben pedig magukba szívják az éltető energiát vagy életerőt. Egy csakra foroghat rossz irányba, megakadhat a működése, ami negatív hatással jár együtt.

A köveket csillagjegyek alapján is ki lehet választani, hiszen egy csakrákhoz többféle ásvány is rendelhető. Az ékszerekbe kerülő kövek egyúttal olyan ásványok is, amik a csillagjegyekhez rendelhetőek. Egyes kövek a viselőjük csillagjegyéhez kapcsolódva erősebben fejtik ki a jótékony hatásukat.

Ékszer, ásványok, ami képes az energiaáramlás beindítására

csakra karkötőAz ásványok és drágakövek többek puszta csinos csecsebecséknél. A természet ajándékai, amiknek a csodás hatásait mi magunk is ki tudjuk aknázni és a saját javunkra fordítani. Mindenkinek szüksége van arra, hogy erőt merítsen és energiával töltődjön fel, különben nem tud továbbhaladni. A csakra medálok, karkötők és nyakláncok minden nap ellátnak azzal az energiával, amik a csakrákat felvillanyozzák.

A csakráknak megvan a saját színe: Gyökér-csakra - vörös, Szakrális csakra - narancs, Napfonat-csakra - citromsárga, Szív-csakra - zöld, Torok-csakra - világoskék, Homlok-csakra - sötétkék, Korona-csakra - lila. Tehát, ha készül egy csakra karkötő, akkor ezeknek a színeknek szerepelnie kell benne. Az ásvány ékszer ezzel több lesz puszta dekoratív kiegészítőnél, spirituális ékszer válik belőle. Aki ilyen ékszert visel, annak a csakrái képesek magukba szívni a kozmikus erőt ugyanolyan mértékben és megtapasztalhatja ennek az egész lényére kiterjedő pozitív hatásait.

A csakra medálok, nyakláncok és karkötők állandó viselése megtisztítja az elmét a negatív gondolatoktól, amik a lelket is mérgezik. A helyükbe optimizmus és öröm költözik, segítve ezzel a kihívások leküzdését. A lélekben nyugalom bontakozik ki, a stressz és zaklatottság helyét átveszi a kiegyensúlyozottság. A test megtelik vitalitással, visszatér az életkedv, pihentetőbbé válik az alvás. A csakra kövek munkáját azzal is segíthetjük, ha egészségesebb életmódot folytatunk, a test ugyanis érzékenyebbé válik az ételekre.

Az ásványok kristályszerkezete és molekulaszerkezete rezgéseket tárol, ezek a rezgések az ember auráján keresztül jutnak el az egyes csakrákhoz. Az ásványok támogató erejével a csakrák energiagátja feloldódik, forgása helyes irányt vesz.

Rendelj kézzel készített, gondosan összeállított ékszereket saját részre vagy gondoskodó ajándéknak! Minden egyes darab valódi ásványokból áll, emiatt nincsen két, teljesen egyforma ékszer, mind a maga egyediségében gyönyörű és hatásos egyszerre. A termékekről további információt nyújtunk a honlapon szereplő elérhetőségek bármelyikén.