Gabbró

GABBRÓ, INDIGÓ GABBRÓ, GABBRONIT

Ásványtanilag:kovasavban szegény plutonit(különféle szerkezetű, vulkáni

Jellegzetessége:
a gabbró plutonikus kőzet, akkor született, amikor az olvadt magma lehűlt és kristályos tömbbé vált, és ez alkotja a Föld óceánjai javának és a szárazföld jó részének alapzatát. A gabbró kevés szilícium-oxidot tartalmaz, viszont kalcittartalma magas. Anyakőzeten növő földpát, klorit, szerpentin, muszkovit, piroxén, hercinit és magnetit ásványokat tartalmaz, emellett esetleg olivint, krómgránátot, aktinolitot és biotitot tartalmazhat. A szinergikus hatás hihetetlenül erőteljes. A gabbró segít átvészelnünk az energia zavarait, és elvezet Felsőbb Énünkhöz. Rámutat az életünkben szükséges változásokra, oldja a zavart, és lelkierőt kölcsönöz. Ez a kő segít elengedni a karmikus* szerződéseket és a lelkünkbe ivódott hiedelmeket, amelyek már nincsenek a javunkra. E békés kő rendkívül támogató és mélyen földelt ásvány. A Földhöz horgonyoz, védőpajzsot von körénk, így megóv a wifitől, az elektromágneses szennyezéstől és a negatív energiáktól. Ha gabbrót tartunk a kezünkben, megszűri a dimenzióváltás* során lehúzott információt. Megszilárdítja a Földhöz való kapcsolatunkat, és alapszintjén hozza mindezeket működésbe.
A gabbró felhívja a figyelmünket az élményeink lényegére, ami felett talán elsiklottunk akkoriban, és megmutatja, milyen ajándékot kaptunk minden tapasztalattól. Ez a kő hatásosan oldja a stresszt. A gabbró az energia szintjén szabályozhatja az apoptózist, a sejthalál nélkülözhetetlen biológiai folyamatát, aminek köszönhetően a sejtek életciklusa folytatódhat, ahogy egyes sejtek elhalnak, regenerálják és megújítják magukat. Ha ez a folyamat megszakad, rendellenességek* — például autoimmun zavarok vagy rák— alakulnak ki. Úgy tartják, ez a kő segít feltárni az energia disszonanciájának helyét a fizikai testben, és feloldja a finom energia* blokkjait, emellett erőteljesen méregteleníti valamennyi testet.

Gyógyhatása: a gabbróról úgy tartják, kezeli a „hőhullámokat", a sejtek duzzanatát és a fertőzéseket, az immunrendszer zavarait, a zúzódásokat és a ficamot. A gabbró enyhítheti a geopatogének* hatását, a lázat és a test lúgosságát.

Alkalmazása: viseljük, tartsuk a kezünkben, tegyük a megfelelő helyre, vagy alkossunk vele kristályrácsot. Hintsük be az aurát vagy a környezetünket drágakő-eszenciával.

Különleges kövek:

A hóviharkő (Blizzard StoneTM)
fekete alapon fehér foltos alaszkai kő, és a klorit, szerpentin, muszkovit, piroxén, hercinit, magnetit és fehér földpát összenövéséből született. Erőteljes védelmet nyújt például a számítógépekből származó elektromágneses szmog ellen, és megerősíti a biomágneses köpenyt*. E kő segít a saját dolgunkkal törődni, és hagyni, hogy mások is ezt tegyék. Egyesíti az ellentéteket, és hasznos társunk az előző életekkel végzett munkában, és annak felismerésében, hogyan hagy nyomot a múlt a jelenen.
A hóviharkő feloldja az üldözés, előítélet, fajgyűlölet vagy megkülönböztetés nyomait az Akasa Krónikából* és a karmikus tervrajzból, akár elkövetőként, akár áldozatként vagyunk érintettek, és helyreállítja a psziché és a lélek békéjét. A hóviharkőről úgy tartják, hogy a gyűlölet, az erőszak és az elnyomás megszüntetésének különleges metafizikai eszköze a bolygónkon.
Visszafordítja az antiszociális és agresszív viselkedést, és elősegíti a megbocsátást.
Alkossunk vele kristályrácsot a konfliktussal sújtott területeken vagy azok térképén.
A hóviharkő feloldja a fizikai test blokkjait, megerősíti az immunrendszert, és fogékonyabbá tesz a radionikai kezelésre.

A gabbró pirittel erőteljes szinergikus összenőtt kő, ami védelmet nyújt és földel a metafizikai munka során.

Az indigó gabbró utazásra visz a dimenziókon át, miközben segítségével földeltek maradhatunk, így egyszerre lehetünk „itt" és „ott". Támogatást nyújt, így traumatikus időszakokban vegyük a kezünkbe, hogy megemelje és stabilizálja energiánkat.

A madagaszkári misztikus merlinit
(Mystic MerliniteTM) energiája hasonló a merlinitéhez.

A metafizikai képességek feltárásának, a tudat kitárásának és az elementálokkal és dévákkal való kommunikáció egyik leggyorsabb módja, ha e követ a harmadik szemre helyezzük. A misztikus merlinit hasznos kő az előzőélet-gyógyításban, segít összegyűjteni, megtisztítani és a megtestesült lélekhez vagy a Felsőbb Énhez visszahozni a szétszóródott lélekrészeket, ha nem lehetséges, hogy azok visszatérjenek a Földre. Segítségével feltárhatjuk a psziché rejtett zugait, és visszatekintve jobban megérthetjük azokat a helyzeteket, amelyek mélyen meghatározzák jelenlegi életünket.