Blog

Gyógyító ékszerek, programozott kristályok:

2021.07.27 10:14
Gyógyító ékszerek, programozott kristályok:

Gyógyító ékszerekprogramozott kristályok széles választékban, kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel!

Mint azt már biztosan sokan tudják, a kristályok nem csupán gyönyörűek, de gyógyító hatással is bírnak, illetve egyéb pozitív hatásokat is gyakorolnak az emberi szervezetre, a környezetre, illetve a mindennapi életre is. Azonban ahhoz, hogy ki is fejthessék áldásos hatásaikat, mindig a közelünkben kell lenniük, sőt, magunkon kell őket viselnünk, és erre a gyógyító ékszerek tökéletes megoldást kínálnak.

programozható kristályokat aszerint tudjuk a magunk igényei szerint "formálni", hogy milyen típusú problémák megoldásához nyújtanak segítséget; ez minden kristály esetében más és más. Az ametiszt például nyugtató hatással bír, az immunrendszer erősítésére többek között alkalmassá tehető az achát, a borostyán, vagy a smaragd, az idegrendszer erősítésének esetében a zöld turmalin, míg a lelki egyensúly helyrebillentéséhez a kvarc, vagy a smaragd használható. Mindezen kristályokból készíthetőek gyógyító ékszerek is, amelyek nyakékként, vagy karkötőként hordva segíthetnek a cél elérésében.

programozható kristályokból készített gyógyító ékszerek emellett természetesen kifejezetten esztétikusak, divatosak, azaz mindennapos és ünnepi kiegészítőkként is megállják a helyüket. Emellett az áruk is kedvező, különösen akkor, ha a nemesfémekből készített, amúgy semmilyen pozitív hatással nem bíró ékszerekkel vetjük őket össze. Ráadásul könnyedén és kényelmesen szerezhetőek be az interneten: webáruházamban is megtalálhatóak! Érdemes a vásárlás előtt megtekinteni az "Ásványok Gyógyhatása" menüpont alatt az adott problémához tartozó kristályokat, majd ez alapján kiválasztani a megfelelő gyógyító ékszereket!

Amennyiben felkeltetem az érdeklődését a gyógyító ékszerek és a programozott kristályok iránt, tekintse meg webáruházam kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeimmel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!