Asztrofillit

Asztrofillit

Hozzárendelhető
Csakra: Gyökércsakra
Nyugati csillagjegy: Skorpió
Kínai csillagjegy: Disznó
Elem: föld
Szín: barna, barnásvörös, sárga- szürke, fémes,
vagy gyöngyházfényű lemezek
Gyakorisága: ritka
Előfordulása: Norvégia, Kanada, Guinea, USA, Grönland,


JELLEGZETESSÉGEI: spirituálisan az asztrofillit rávilágít végtelen lehetőségeinkre, élesíti az érzékeinket. Felébreszti az "igazi álmokra" való képességünket, hogy megláthassuk a lelkünk ösvényét és segíti a testen kívüli élményeket, vezetőként és védelmezőként kísér más világokba.

PSZICHOLÓGIAILAG: Mivel lehetővé teszi , hogy tekintsünk önmagunkra, segít bűntudat nélkül megszabadulni mindentől, ami elnyűtt. Segítségünkre lehet masszázs vagy akupresszúra során is, mivel elősegíti a meghittséget és érzékenyebbé tesz és új távlatokat nyit.

GYÓGYHATÁSA: Jótékonyan hat az epilepsziára, a szaporító szerv-, a hormon-, ás az idegrendszerre, a premenstruális szindrómára (PMS) a menopauzával kapcsolatos zavarokra, segíti a sejtek regenerálódását, jó hatással van a vastagbélre, a gerincoszlop egyenességére és a zsírpárnákra. Serkenti a vastagbél működését, valamint a test anyagcsere folyamatait. Segítségével enyhíthetők az emésztési problémák. A belső nyugalom, a higgadtság érzését közvetíti és segít valódi Énünk keresésében és kiteljesítésében.

ALKALMAZÁSA: tartsuk a kezünkbe, alkossunk vele kristályrácsot, vagy tegyük a megfelelő testrészre.