Hilulit

Hilulit

-a pozitív fény köve

Hozzárendelhető
-csakra: szívcsakra
-Csillagjegy: Mérleg
Szín: fehér-narancs, fekete, vörös zárványokkal
Kinézet: Áttetsző, élesen elhatárolt, színes foltokkal
Gyakorisága: ritka
Lelőhely: Srí Lanka
Jellegzetessége: A hilulit a gránát, cirkón, geothit és a kvarc szokatlan, nagy energiájú összenövése.

A Hilulit energiája rendkívül pozitív és a felsőbb dimenziókig nyúlik, mégis földelő hatással bír, így segítségével egyszerre lehetünk "itt" és "ott" a metafizikai és a pszichológiai munka során.
Segít jobban értékelni magad, és felismerni azt a szerepet, amit itt játszol a tudatosság fejlődésében. Új perspektívát kínál a világnézetedről, megnyitva a szívet és a szemet, hogy túlláss önmagad és mások felszínes szükségletein.
Segíti az aura tisztítását, biztonságérzetet, érzelmi stabilitást biztosít, és minden szinten megkönnyíti a gyógyulást. Ez a kristály egy rezgési frekvenciát magasabb szintre emel.
Jót tesz a varázslatnak és a lelki odaadásnak.
A hilulit kristály segít abban, hogy több együttérzést és empátiát érezz mások iránt, és hasznos, ha arra törekszel, hogy helyreállítsd a magasabb énedet és meggyújtsd a szenvedélyedet. Csökkenti a stresszt és megnyugtatja az idegeket. Érzelmi egyensúlyt teremt. Segít a káosznak, a depressziónak, a zavarnak és az érzelmi traumának. Bátorságot, kreatív energiát, vitalitást, bőséget, áramlást, tudatosságot és változást hoz.
A Hilulit segít megbecsülni önmagunkat és felismerni milyen szerepet játszunk a tudatosság fejlődésében.
Úgy tartják, hogy a hilulit erősíti a keringést.
Alkalmazása: Tartsuk a kezünkbe, vagy alkossunk kristály rácsot, vagy tegyük a megfelelő helyre. Hintsük be az aurát drágakő esszenciával.