"Jó éjszakát" -álomfogó, a rémálmok elűzésére

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
"Jó éjszakát" -álomfogó, a rémálmok elűzésére
"Jó éjszakát" -álomfogó, a rémálmok elűzésére
"Jó éjszakát" -álomfogó, a rémálmok elűzésére
"Jó éjszakát" -álomfogó, a rémálmok elűzésére
"Jó éjszakát" -álomfogó, a rémálmok elűzésére
"Jó éjszakát" -álomfogó, a rémálmok elűzésére
"Jó éjszakát" -álomfogó, a rémálmok elűzésére
"Jó éjszakát" -álomfogó, a rémálmok elűzésére
válasszon álomfogót
3 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft

A természetes ásványok rezgéseit felhasználva készítettem álomfogót, az alvás problémák enyhítésére.

Külön készül álomfogó az  egy év alatti babáknak, újszülötteknek és, és más ásvány felhasználásával az egy feletti kisgyermekeknek és felnőtteknek.
Az álomfogóba az alábbi ásványok segítenek:

Rózsakvarc: feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Ez a legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején. A rózsakvarc finoman eltávolítja a negatív energiát, és szeretetteljes hangulattal helyettesíti.

Ametiszt: Természetes nyugtató, blokkolja a geopatikus stresszt és a negatív környezeti energiákat. Az ametiszt rendkívül jót tesz az agynak; attól függően, hogy mire van szüksége, nyugtatja vagy serkenti.
Megszünteti az agy hiperaktivitása okozta álmatlanságot, és véd az ismétlődő rémálmok ellen. Elősegíti, hogy emlékezzünk az álmainkra és megértsük azokat. Csökkenti a fizikai, az érzelmi és a pszichológiai fájdalmat, blokkolja a geopatikus stresszt.
Enyhíti a fejfájást, oldja a feszültséget.
Megszünteti az álmatlanságot és nyugodt alvást biztosít.

Füstkvarc:

Földeli a spirituális energiát, gyengéden megsemmisíti a negatív rezgéseket, blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeli az elektromágneses szmogot, valamint minden szinten elősegíti a méregtelenítést és bármilyen káros hatás kiküszöbölését. Pozitív rezgéssel tölti meg a teret.
Csillapítja a félelmet, javít a depressziós hangulaton és érzelmi megnyugvást biztosít.
Ez a kristály enyhíti a rémálmokat, és egyértelművé teszi az álmainkat.
Ha negatív érzelmekkel kerül kapcsolatba finoman szétoszlatja ezeket.

Prehnit:

Ez a kristály az isteni energiák védelmező pajzsával borítja be az aurát. Enyhíti a rémálmokat, a fóbiákat és a mélyen gyökerező félelmeket, valamint feltárja és gyógyítja a belőlük eredő rendellenességet. Jótékonyan hat a hiperaktív gyerekekre és a viselkedésük mögött meghúzódó karmikus okokra.

Az újszülötteknek fontos ásvány a születésüket követően a cölesztin / celesztin / szelesztit (több néven is ismert) : A szülés utáni három nap során építi fel a csecsemő energiatestét, hogy a fizikai világban tarthassa, és a celesztit segít neki ebben.
Azt javasoljuk, hogy legyen a celesztit kristály az újszülött közelében születésétől hat hónapos koráig, de még pontosabban az első három nap nagyon fontos.

Olyan kristály ez, amely temérdek mennyiségű harmóniát ad elsősorban az újszülötteknek, és segít nekik fenntartani a fényfonalat a földi világ és a lélek világa között, különösen életük első hat hónapjában.
Ez a kristály közvetlenül a Szíriusz csillagáról érkezik, és kapcsolatban áll egy Celeste úrnő nevű entitással is.

A benne rejlő mély nyugalom segít megoldani a konfliktusokat és stresszes időszakokban harmonikus légkört teremteni. Valamennyi teremtmény békés együttélésének látomását vetíti elénk, és felébreszti bennünk a teljes harmónia lehetőségét.
Erős nyugtató hatása van, erőteljes gyógyítókristály.
Környezetében emeli a helyiség
rezgésszámát.

Az egy éves kor feletti változatban a cölesztin helyett krizopáz kerül.

Krizopráz: serkenti a folyékony beszédet és az éleselméjüséget.
A nyomasztó és az ismétlődő látomások elűzésével megelőzi a rémálmokat, különösen a gyerekeknél. Erősíti a biztonságérzetet, kitűnő kristály a relaxációhoz és a nyugodt alváshoz.

Az álomfogóban lévő ásványokat programoztam, -ami annyit jelent, hogy az ásványokat fizikai és mentális síkon is tisztítottam, energetizáltam.
A kristály vele „született” programját erősítettem egy adott célra fókuszálva. 
A programozás során angyalok segítségét is kértem, akik az ásványokon keresztül eljutva felhasználójának további segítséget nyújt. 
A kristályok a környezetből jövő negatív információt elnyelve, -azt átalakítják számunkra pozitív, jótékony rezgésekké, illetve a környezet prána energiájával folyamatosan töltődnek.   A program a kristályokból nem törölhető, nem szűnik meg, az kizárólag a jó cél érdekeit képviselheti.

Az álomfogó mellé kis füzetet is kap, amiben az ásványok egyedi hatásait írom le, hogy a későbbiekben is hasznos tanácsot adhasson.

Az álomfogó a kis füzettel együtt nagyszerű ajándék lehet.

Részletek

Az álomfogót akassza az fölé, vagy tegye a párna alá. Éjszakai alvás alatt  lehetőleg az auráján belül legyen, (40-60cm távolságon belül) .

Az álomfogó nem játék!

Kisgyermek az apró részeket lenyelheti, így olyan helyre tegye, ahol még nem éri el, és az auráján belül van. A kiságy feletti mobil-dísz mellett megfelelő, vagy a lepedő alá téve is használható

Adatok paraméterek
Gyártó

Itt talál infotmációt, ha a termék jelenleg nem kapható, hogy ismételtem beszerezheztő-e, rendelhető-e.

Saját készítés
ásványok, gyöngyök mérete
6-8mm
Hossza
60mm
A termékfotó
illusztráció, a raktáron lévő termék valamelyikéről készült
Cikkszám
alomfogo
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!