Blog

Larimar medál: nyitottság és érzékenység egy apró kőben

2022.03.04 12:32

larimar medál nyugalmat hoz az életünkbe, nyitottá tesz, segít feldolgozni az új benyomásokat, ráadásul fokozza az érzékenységet is.

A larimar egy halványkék színű ásvány, ami a szilikátásványok csoportjába tartozik. Többféle néven is ismeretes, de a legtöbbször a kék pektolit, vagy a delfinkő elnevezést használják rá. Gyönyörű színének köszönhetően népszerű az ásványékszerek kedvelőinek körében, és számos pozitív hatást is tulajdonítanak neki, amelyeket akkor képes kifejteni, ha ékszerként, így például larimar medálként, fülbevalóként, vagy karkötőként folyamatosan magunknál hordjuk.

larimar medálok békét sugároznak magukból, harmonizálják a testet, nyugalmat biztosítanak, és védenek a mindennapi stressztől. Egy larimar medál folyamatos viselése megkönnyíti a kommunikációt; könnyebben megértethetjük magunkat másokkal, sőt, alkalmassá válhatunk akár arra is, hogy érvényesítsük az akaratunkat. A larimar medál által nyitottabbá válhatunk, de az új benyomások és impulzusok feldolgozását is megkönnyíti, emellett pedig serkenti az agyi tevékenységet és fokozza az érzékenységet is.

A holisztikus gyógyítást félretéve a larimar medál azonban elsősorban egy gyönyörű ásványból készülő ékszer, ami többféle formában is beszerezhető, így tökéletes ajándék lehet, de érdemes önmagunkat is meglepni vele, hiszen a színe feldobja a semlegesebb ruhadarabokat, a hozzá passzoló árnyalatú - vagyis kék - ruhákkal pedig tökéletesen harmonizál, de egy kontrasztos színnel párosítva kifejezetten feltűnő is lehet.

Webáruházamban természetesen a larimar medálok is megtalálhatóak, méghozzá kiváló minőségben, az áruk viszont ehhez képest kifejezetten kedvező, ezért akár ajándékot, akár egy különleges kiegészítőt keres, érdemes közülük választania!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését a larimar medálok iránt, tekintse meg webáruházam kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeimmel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!